Süper bono söylentisinden haberim yoktu, gittim 39 gün bagladım dün.
Umarım pişman olmam.
Süper bono söylentisinden haberim yoktu, gittim 39 gün bagladım dün.
Umarım pişman olmam.
Merhaba,
Hazine’nin ihracı ile ilgili duyuru ekte olup,
3 yıl vade, 2.80% ile EUR Dibs ve kira sertifikası ihraç edilecektir. 3 Şubat 13.30’a kadar talep toplama yapacağız.
Bilgilerinize sunarız,
Garanti Bankasi ozel bankacilik biriminden...
Syg,
süper bono nun bir faiz durumuna bakalım aynı zamanda vadesi ne olacak bir görelim.
aksi takdirde 6.70 tl nin altında dolara full girmek gibi bir niyetim oluşuyor.
Merkez bankası merkez bankası gibi davranmaya başladığında olanları görüyoruz umarım nazar değmez
Birileri doların düşüşünü isterse bahane her zaman bulunur. Bizler sadece bir milletin nasıl soyulduğunu izliyoruz.birileri servetlerini 2 ye katlıyor.hala anlamadınız mı herşey büyük sermayenin kontrolünde yapılıyor bizim izlediğimiz Kişiler sadece birer maşa
MB nın bütün alt kadrosu aynı iken sadece başkanı değişmişken NEDEN birden bire 180 derece döndüler..
a. Birileri hakkaten reis i kandırıyor du..Yani öyle herkesin sandığının aksine reis herşeyden haberdar değil..
b. Değişen hiç bişi yok 2018 faiz artırım sürecinin aynısını yaşıyoruz..
Bağrış çağrış yap..Faizleri zorlama yollarla düşür..
Dolar zirve üstüne zirve yaparken , biz galiba yanlış yapıyoruz deme..üzerine benzinle ateşe git..
Sonra hiç bişi olmamış gibi 10 puan faiz artır..
Borsa çoşsun dolar çakılsın..
Boğaziçi nin dediği gibi bu işler artık bana ayarlı gelmeye başlıyor..
bu 2016 dan beri döndükleri 3. tur..
Maksat olabileceği en uç noktalarda iki yönlü işlemle Servet transferi. Şimdi paraları bist ve mevduatta.şimdi kur en dibi görmeli ki en ucuz maliyeti yapabilsinler. Ne yani yoksa ekonomiyi mi düşünüyorlar sanıyordunuz.