Kim verdi bu fotoyu trollere
Printable View
Ekonomide, borsada bilinenler satılır olgusu ile ABD hazinesinin ek teşvikleri saman alevi gibi olabilir.
Yabancı tefeci kurumların TL için tekrar kısa vadeli pozisyon açtıklarını haberini görünce aklıma azerbeycan tek adamının paşinyana söyledikleri geldi.
"ne oldu paşinyan şırrrraaaak."
hani dolar gelişmekte olan ülkelere karşı değer kaybedecekti.
şey in anlık değeri 7.34....
Şimdilik.
Haftayı 7.50 li seviyelerde kapatmasını bekliyorum.
Tabii bu sadece şahsi görüşüm. Yatırım tavsiyesi değildir.
Konuyu biraz değiştireceğim. Geçen haftalarda ufak bir yazlık alabilir miyiz diye bir araştırma yaptım.
Zingat ta geçen yıllara göre fiyat değişimleri görülüyor.
Yahu bazı bölgelerde bir yıldaki artış yüzde 200 ü geçmiş.
Son üç yılda tüm bölgelerdeki artış en az yüzde 100.
Daha üç yıl önce 200 bine satılmayan 30 yıllık yazlıklar en az 500-600 hatta 800 civarında.
Bunları yeniden yapsan arsa dahil 600 e mal edersin.
Yani balon sadece bistte, yabancı varlıklarda değil her şeyde var.
3 yıldır fiyatları takip ediyorum 1,5 yıldaki artış tüm ege bölgesinde ortalama %150 yi geçti.
Altin Ons 1.717 USD.
CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, pazar günü sosyal medya hesabından yaptığı kısa bir açıklama ile partisinden istifa etti.
Sancar'ın, " Hiçbir oluşum ve siyasi partiye geçmek amaçlı istifa etmiş değilim." ifadesi dikkat çekti.
Ankara kulislerinde konuşulanlara göre, Sancar'a video kaset ile şantaj yapıldığı, kendisinden 1 milyon dolar istendiği, bu konuda savcılığa suç duyurusunda bulunduğu, seçim bölgesi Denizli'de şantaj ile ilgili olarak bir kişinin gözaltına alındığı, iddiaları konuşulmaya başlandı.
https://cumhuriyet.com.tr/yazarlar/s...uluyor-1817460