Allah başta sn.Mohikan'ın oğlu olmak üzere tüm hastalara sağlık, şifa versin, en tez zamanda hayırlısıyla hastalıklarından kurtarsın. Ramazan ayının arifesinde bu dualarımızı kabul buyursun. Amin.
Printable View
Allah başta sn.Mohikan'ın oğlu olmak üzere tüm hastalara sağlık, şifa versin, en tez zamanda hayırlısıyla hastalıklarından kurtarsın. Ramazan ayının arifesinde bu dualarımızı kabul buyursun. Amin.
Tesekkur ederim hocam.
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dualarımız, iyilik ve sağlık dileklerimiz oğlunuz için her daim. En kısa zamanda sağlığına kavuştuğu haberlerini almak dileğiyle...
Allah şahittir, her aklıma geldiğinizde çocuğunuza dua ederim. Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Şifa bulmasını can-ı gönülden allahtan dilerim. Burada elinizden geldiğince , ayırt etmeden herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Emek sarfediyorsunuz. Allahım bu emeklerinizin karşılığını evladınıza sağlık olarak verir inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hemserım ....yegenıme allah tez zamanda sıfasını versın...bol bol (es selam ) deyın
Muhterem Mohikan Hocam,
Rabbim evladiniza ve butun sifa bekleyenlere su mubarek gunlerin hurmetine hayirli ve acil sifalar versin insallah. Hastalik, bela, musibet arzu edilen bir durum degildir. Ancak, iyilik ve guzellikler gibi, hastalik ve musibetler de Allah (CC) tarafindan gonderilir. Bize duse, tedavi ve sifa aramanin yaninda, isyan etmeden sabir gostermektir ki, insallah ona gore de mukafati buyuktur...
Milliyet blog sayfasindan sizin ve tum dostlar icin alintiliyorum:
http://blog.milliyet.com.tr/hastalar...?BlogNo=342234
Buradan da konunun tamamina ulasabilirsiniz. Ben, sahsim adima cok istifade ettigimi dusunuyorum. Meseleye cok farkli bir bakis acisi ile yaklasilmis. Bana cok orjinal ve degerli tespitler geldi bu noktalar. Begeneceginiz umidiyle:
http://www.hizmetvakfi.org/risaleinu...alar-risalesi/
Vesselam,
freesky
sayin mohikan oglunuza acil sifalar dilerim....zamaniniz musaitse ittifak ve adese sayimi rica ediyorum.