Printable View
Alıntı: Originally Posted by ispartakus üstat her zaman fizyolojik iş iyidir... işler çok diyorsun çalışıyorsun...da... söylede o sektöre yatırım yapalım...:hah:... ytd... branş yeterli... Daha kıvama gelmedi kumar ya da spekulatıf değil zaten kıvama gelsın bıst dıbını yapsın konusuruz
Alıntı: Originally Posted by SADIKTAN Kasım ayında bist dibini yapsın burada hiç zikretmediğim bir sanayı şirketinin adını sizlerle peaylacağım uzun vade alım için... 1yıl içinde en az %50getiri hedefliyorum ama şimdilik kimse sormasın tek ıpucu 2.harfi e baska da tık yok :) kasım kaçında dip yapcaz.. kaldı şurda 3 gün.. ytd...
Alıntı: Originally Posted by ispartakus kasım kaçında dip yapcaz.. kaldı şurda 3 gün.. ytd... Ayları da karıştıdın hocam 3gun kalan ekım :) Gelirse ekime gelmezse kasıma kadar :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by SADIKTAN Kasım ayında bist dibini yapsın burada hiç zikretmediğim bir sanayı şirketinin adını sizlerle peaylacağım uzun vade alım için... 1yıl içinde en az %50getiri hedefliyorum ama şimdilik kimse sormasın tek ıpucu 2.harfi e baska da tık yok :) Berkosan olmasın .Talih bana güldü,derim.
Alıntı: Originally Posted by barbaros_ halk % 4 aşşağıda abi bunların topu..... abi aksene bak 4,02
Alıntı: Originally Posted by asuzm Berkosan olmasın .Talih bana güldü,derim. Malesef neyse dostlar biste fena çakıyorlar ısımıze bakalım...
Alıntı: Originally Posted by SADIKTAN Malesef neyse dostlar biste fena çakıyorlar ısımıze bakalım... 1 numara sağlık.
bu takasla bu kağı %4.3 düştü https://resmim.net/f/hn3YPH.jpg