El Bab ve Cerablus hattındaki tüm SMO güçleri seferberlik hâlinde.
Printable View
https://resmim.net/cdn/2023/09/21/SGKpPK.jpg
Bu adamdan hiç beklemediğim bir mesaj olmuş. Bravo.
Bugün bende bu konu ile alakalı bir mesaj yazmıştım. Yüksek bir vergi cezası gerekir diye yazmıştım.
Alıntı:
Heranhaber
@heranhaber
Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın, günde 750 bin TL harcıyorum diyen Dilan Polat'a yaptığı yorum: Yılda 500 milyon liradan az vergi ödüyorsa bir incelemek lazım.
https://www.google.com/amp/s/www.yen...u-708551h.htme
Tayyip Ağam bu Aktar Prof'u kovdugundan beri sağliği cok daha iyiye gitti.Alıntı:
İhraç edilen isimler arasında Türkiye'nin yakından tanıdığı İbrahim Saraçoğlu da yer aldı. Hazırladığı bitkisel kürlerle tanınan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, 2015 yılından bu yana Külliye'de bu alanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a danışmanlık yapıyordu.
Ayakta duramiyordu be ya...
Alıntı:
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
17s
Birleşmiş Milletler Kongresi için dünyanın birçok yerinden ABD'ye gelen diplomatlar, gündüzleri dünya liderleriyle,geceleri ise üst düzey fahişelerle buluşuyor.
Seks zirvelerine aşina olan kaynak, "İşler %20 ila %25 arttı" dedi. Kızlar,Vegas'tan geliyorlar.
— The New York Post
Kaydediyorlar kasetlere. Hadi normal ilişkiler neyse de anormal her türlü istekler teşvik ediliyordur. Bu tür ilişkilere girmeyen yoktur, normal insanlari ülkelerinde aday bile yapmazlar.
Akla hayale gelmeyecek filmler cekiliyordur orada.
Sakın çalışmayınız. Küresel ısınmanın sebebi çalışanlar ve tüketenlerdir.
Hiç bir şey yapmamaya çalışınız. Vur kafayı yat. Diyelim sabah kalktın, ofise gittin, kaytar kaytarabildiğin kadar.
Çalışma, çalışıyormuş gibi yap.
Savunma sanayinde çalışanlar icin gecerli degildir. Unlar çalışsınlar.
Daha dur bakalım. Adamın kel kafasını kırarlar. Kel kafasını.Alıntı:
Bloomberg HT
@BloombergHT
📍 Tahsil edilemeyen vergi 868 milyar TL oldu.
ESA
@esa
📢Breaking space news!
🧬The NASA/ESA/CSA James #Webb Space Telescope has detected carbon dioxide on the surface of Jupiter's icy moon Europa.
🌊 Analysis indicates that this carbon likely originated in Europa’s subsurface ocean and was not delivered by other external sources.
Avrupa birliğinin Azerbaycan 'nı kınayan ve yaptırım tehditi içeren bildirgesini Macaristan veto etti.