Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Cuma günü açığa satış ve kredili işlem yasağı gelen "BERA" hissesine bugünde " Brüt Takas " uygulaması geldi. işte bu çökertir adamı.sattığınla bir daha alamamak kadar kötüsü yok.
Alıntı: Originally Posted by guneysu 156 sıra 535353 benimdi %50 kerevitaş %30 ihlas %20 unuttum valla ( hatırlarım belki ) kim sildi ise, itiraf etsin, suriye haritasını önüne koysun, haritadan yer beğensin.. :kahkah: Eklerim... Ben bilmiyodum.. Unuttugunuz neydi ?
Alıntı: Originally Posted by guneysu 156 sıra 535353 benimdi %50 kerevitaş %30 ihlas %20 unuttum valla ( hatırlarım belki ) kim sildi ise, itiraf etsin, suriye haritasını önüne koysun, haritadan yer beğensin.. :kahkah: kutlayalim bari.ne olur ne olmaz diye. :)
Alıntı: Originally Posted by 2ileri1geri Eklerim... Ben bilmiyodum.. Unuttugunuz neydi ? adel.......
Alıntı: Originally Posted by 2ileri1geri Eklerim... Ben bilmiyodum.. Unuttugunuz neydi ? tamda öyle yazmıştım, sebep olarak ordunun dereleri aksa :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu adel....... Başganım az önce asuzu idi... :evil: bi daha düşünün burce olmasın ... :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by LARİX Başganım az önce asuzu idi... :evil: bi daha düşünün burce olmasın ... :kahkah: Adel.... hatırladım.. bulmuş zaten yazımı, listede sebeplerinide bulmuş.. acem'in senedi 2 tane 1 tanesini yazmıştım.. 3. olarak. ilk asuzu geldi, aklıma, sonra adel olduğunu hatırladım..
https://resmim.net/f/x6mRgf.png