Ümidim var. Çoğu panik satış yaptı.
Printable View
Ümidim var. Çoğu panik satış yaptı.
Bugün sağlam hacim oldu. Sanırsam bu da bir iş çevrildiğini gösteriyor. Sağlam sahip bahçeye yabancı sokmaz. Evin bahçesine bile biri girse müdahale edersin. Güzel bilanço beklentisi sürüyor. Ama bu olaydan sonra belini doğrultur mu, doğrultursa nekadar zaman alır. Ytd.
Valla sevgili dostum sana al sat diyebilecek son kişi benim :)
Ha ben satmayacağım 14,92 ye gelmedikçe, maliyetim orası çünkü. Sonrasında bakarım ama burada hisseyi ve şirketi tanıyan arkadaşlar var, onlara kulak vermek lazım.
Benim görüşüm şu,
Şirketin temeli sağlam, bilanço var, büyüyen karlı şirket. Buradan daha ne kadar aşağı gider bilemem ama asansör hisse olmayacağı kesin.
Sonuç olarak illa ki çıkacak bu hisse, öyle 10 lara 9 lara gitmez.
Belini en kötü 1.Ç de doğrultur kanımca :)
Surekli yukselen kagidin boyle bir duzeltmeye ihtiyaci vardi zaten.son cubuk barlarin boyunun yukselmesi bunun isaretini vermisti.tavan yaptirip satsalardi mal bosaltma derdim ama bu teknik bir duzeltmeye benziyor.ytd.
Eşleşme gören arkadaşım varmı acaba...
çok hareket yapıyor yine. umarım brüt takasa girmez.
takas atabilir misiniz?
Getirsin brüt takası ne olacaksa olsun...çar çakal bulaşmaz en azından su akar yolunu bulur hisse...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikri olan var mı? 13.810 da durdu. Düşer mi çıkar mı? 20 li rakamları kıssa vade de görme ihtimali nedir?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine saldı ******** kağıt
Bu nasıl sahipsiz bir hisseymiş hani bu şirketin sahibi Tüsiad başkanıydı.
Kardeş sabırlı ol. Senin zararın az değildi yanlış hatırlamıyorsam. Sabırlı ol, panikle hareket etme. Sinirle hareket etme. Borsada can yakar bu.
Paraya ihtiyacın varsa sat arkana bakma, kağıda da bakma bir daha nereye gelmiş diye. Çıkarsa, sen de sattıysan üzülürsün.
Ordaki paraya ihtiyacın yoksa da hiç sıkma canını, illa ki gelecek. Bu Bist daha 140 ları görecek düzelte düzelte.
Belli ki bilanço açıklanana kadar bekleyeceğiz.
Maliyeti bulunca da tekrar değerlendiririz.
Bugün ve Pazartesi olumlu kapanış ve açılış olsun, moral olsun.
Gözü yine toprağa bakıyor. Sanki biraz önce neredeyse durdurma yiyecek kadar yükselen bu kağıt değildi. Ytd.
Az önce Bloomberg de haberi geçti.pazar payını arttırdılkca hedef fiyat da artmış.tut tavsiyesi verilmiş.ytd.
Ayrıca 2018 yılının daha iyi olacağını söyledi.
Dünkü rekor işlem hacminin (alışların, satışların, varsa açığa satışların) banka hesaplarına geçeceği gün (T+2) Pazartesi..
Pazartesi tahtada tekrardan hacimli bir hareket görmek sürpriz olmaz. Özellikle de canı yananlar (intikam amaçlı, maliyet düşürme amaçlı) gelen parayla bir kez daha yüklü işlemler yapacaktır.
Asla YTD, kişisel öngörülerimdir.
+ kapatacağız inş.
ytd.
Kardeş valla zararım çok iki gündür nefesim kesildi nefes alamıyorum. Nisanda düğün yapıcam. Daha önce Tspordan 11.000 ₺ zarar etmiştim 2 yıl bekledim Tspor düştükçe düştü, iki ay önce artık dayanamadım Tspordan kıl kesip KrdmrD aldım tam Trabzondaki zararı çıkarttım diye sevinirken twitterdeki tesadüfen Borsafenomeni denen aşağılık herifin yorumunu okudum. Dgatenin investing de grafiklerine baktım güzel duruyordu bütün göstergeler Al vermişti aldık sonuç ortada işte[emoji17]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitterdan, faceden veya başkasının tavsiyesinden etkilenerek hisse almanın yanlış olduğunu tecrübe ettik. En iyisi kendim ettim kendim buldum demek. Bazı tecrübeler edinilirken çok para kaybediliyor. Hissede zarar %3 ü buldumu zarar kes yapmalı. Ben bunları yapabildim mi? Hayır.
Pazartesi için bir fikri olan var mı?
25 Ocak tarihinde büyük düşüş de para çıkışı var yaklaşık 540.000.
26 Ocak tarihinde cuma günü para girişi var yaklaşık 640.000 civarı.
Sabredene kazandırır görüntüsü var. Perşembe günü panik satış ve birilerinin mal çıkışı büyük düşüş yaşattı. Cuma günü yeni alımların olaması olumluydu. Pazartesi günü açık kapatma ve yeni alımlarla yükseliş olacağı kanaatindeyim.
Borsa fenomeni adlı şahısın takip listesinde belki 100 tane kağıt var. O kadar kağıdı kim takibine alsa arada bir şov yapan mutlaka olur. Millet zaten zor durumda denize düşen yılana sarılır misali kendini kurtarmaya çalışıyor. Böyle tiplerde insanların duygularıyla oynuyor. Sanalda sallaması kolay tabi. Şimdi niye yazmıyor millete teselli olmuyor böyle bir zamanda..
Evet, fikri olan arkadaş var mı? -3.65
Hadi toparlan birazcık.Gozun yukarılara baksın artık.
Kitligorlar mı bize
Kimse yok mu? Yabancı girişi var mı bu kağıda? Bilanço ne zaman açıklanır?
Lan spek bir ben kalmışım hissede, şu benden aldıklarını Allah rızası için geri verde gideyim. [emoji85][emoji86][emoji87]
912.677 TL para çıkışı var.Pztesi günü.
Millet kaç kişiyiz bu bataklıkta?
Sayın Matador ikimiz varız herhalde.
İnvesting.com.tr den birisi müthiş alımlar olduğunu yazmış.
Durum nedir? Umut var mı?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar dgate uzun bir aradan sonra düşüşü durdu ve bu gün artı kapattı.Bu hisseyi tanıyan eski arkadaşlar cevap verebilirler mi acaba bu seviyeden alınabilir mi?Şimdiden teşekkür ederim....
Bu yükselişler aldatıcı olabilir. Düşüşlerin durumu yasaklar kalkınca belli olur.
Yatırım tavsiyesi değildir.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.