merhaba mustafa bey ...gap lık bi haber deyil ..ben biraz yakın takip ediyorum ...ydt
Printable View
Ben 31 lot aldıkça satıştaki miktarı arttırıyor:)
Çok korktum hepsini 41 den satıyorum spekcik
birine çık hisseden dediler ..kimdir bilmiyorum ...adam mutamadiyen üşenmeden 40_41 nerden bulursa satıyo bitiremedi gitti ..tabi alıcı da var karşılıyo...bu da iyi bişiy ...ytd
eşleşme miktarını 49 yapıp sonra iptal edip 41 yaptı:)
Normalde yapamadığı için eşleşme miktarında oynayıp kendini tatmin ediyor spekcik
41 den vermedi.42 den aranizdayim hayirlisi
Her şeyi geçtim şu emir iptalleri iyice soğuttu kağıttan.
49 yapıp hemen iptal edip 41 yapmalar. Madem çapın yok millete boşuna umut verme.
41 den mal beklemeye devam et
https://i.hizliresim.com/NZY1OP.jpg
günlük pasta
https://i.hizliresim.com/y023qy.jpg
haftalık takas
takaslar güzel patron alımı ...ytd
Hocam sanırım alımlar BİZİM Menkul dan olduğu için böyle dediniz ama patron 1 lot alsa bile bildirmek zorunda.
Gerçi bunlardan her şey beklenir. Kaldı ki patron alımı bile olsa bu öyle günlük 50.000 lot alım ile olacak iş değil.
Patron şu an 42 de bulunan 285000 lotu alırsa işte o zaman ümitlenmek lazım
42 de 485000 lot oldu satış.40 milyon da koysan korkmuyorum spek .sana buradan mal yok mal herif
Spekcik bugün 42 ye 500.000 yerine yanlışlıkla 5 milyon filan koyma sakın.mal gibi ortada kalmayasın:)) ucuza 50 60 bin lot fazladan almak için yaptığın kasıntınlar boşa gitmesin
oyunucununda pek suçu yok ..prosüdürleri neden dir bilmem hemen çözemiyolar ...beklemeye devaam...ytd
Bu hisse neden gözaltına girmiş bilen varmı sermayesi eksi değil.y.t.d
incelemissiniz çok komik deyilmi ...bu sorunun cevabını bizde bulamadık ...ilk önce feto olayı zannettik ama deyilmiş ...geçmiş yıl zararları desek son 10_15 yıldır dolar kuru vesaire gibi dibi geçmiş çok şirket var ...hatta bunun kadar arazisi şunu bunu olup ipotek altında olan şirketler yıldız pazarda işlem görüyo...birazdaha araştırırsak kayışı sıyıracaktık ..bıraktık araştırmayı falan ...şuna kesin kanaat getirdik spk dahil her yere imamları doldurdurdular ...bu ülkeyi deneme tahtası olarak kullanmaya başladılar...tarfik polisi ceza yazacak bana ankarada yanındaki polise soruyo bu suça nekadar yazıyoduk diye ..soruyorum sen trafik polisi deyilmisin bilmiyomusun diyorum ..ben diyo emniyette iç hizmetteydim malum sebepten görevden alınan trafik polisinin yerine adam olmadıgı için geçirildim bende trafik kanunu nu bilmiyorum diyo ...SİZCE ADALET OLMAYAN ÜLKELER NASIL YÖNETİLİR...ADALETİN OLMADIGI YERDE NOLUR...:yahoo:
Haksız bir şekilde gözaltına alınmış olsa da yönetici kılıklı bu adamların en azından usulen de olsa itiraz etmesi lazımdı
Zaten hissenin gözaltında olması hacmi azaltabilir ama çıkış için engel değil.
Spekcik şu an 41 den ver alayım diyor ben de kendisini kırmayıp 41 e 31 lot satış yazıyorum
41 den yok mu alan diyorlar. Umarım kötü bir haber gelmez. Ben bunlara lanet okumaya bıktım artık
dolar 3,80 sınırına dayandı borsa sat verdi ..perşembe para politikası toplantısı var ..faiz kararı önemli ...TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZ ...afrinde pislik temizliyo bombalamak süretiyle ...piyasalar olumsuz ...bu hisseyle bunların bi alaksımı var yok sadece ruzgar ne tarafa eserse o tarafa kayişlıyo .. ve her şeyden önemlisi bu her fırsatta 100 lerce bin lot satan şahıs seni merak ediyorum ..nedir senin amacın.. elinde kaç lot var senin ...burayı takip ediyosan özelden yaz bana bi tanişalım ..bak bu şirketin toplantılarına falan katıldım ..az adam deyilim yani...YTD:yahoo:
tkasları bi kere daha incelemek lazım ...kim bu satiş daki ve aliştaki...
evet bi türlü haber serisi gelmiyo ...terkedilmiş görüntüsü mevcut...iki aracı kurum lotunu çogalttı son 2 aydır bizim ve ak ..alttan satandan alıyolar ...tabi bazı hisseler aracı kurumlarda ilk 5 altında çok komik lotlar kalana kadar bu baskı devam ediyo ..herkesin lotunu alınca serseri hareketlere başlıyo...daha öncede etyat _euyo da da başıma gelmiştı 48 kuruştan aldıgımda ana takasta çok mal vardı kurumlarda ..1 yıl bekledim biğün takasları biinceledigimde ilk aldıgımla 1 yıl sonraki takaslarda daglar kadar fark vardı ..ilk kafadaki 4 kurum alttaki tüm malları 200bin 300 bin lot kalana kadar toplamiştı ..teknik de güzelleşmişti ..ozaman anladım gidecegini ..bi fırladı 40 lardan 1,50 li li rakamlara ..yalnız bunu alalı 1 yılı geçti ..üçüğn cü aya yakın beklentim sert bişekilde devam ediyo ..izleyip görecez ..hayırlısı olur inşallah...ytd
Yanarım yanarım 15 gündür 42 deki şu 250 bin lotu kimse alamadı ona yanarım
https://i.hizliresim.com/gOkgB5.jpg
aylık takas
yorum yaparken biraz özen gösterelim.burda patron falan yok.bu çok ortaklı genelde yöre insanlarının ortak olduğu bir şirket
herkesin bedelliye katılmasını bile beceremediler sahipsiz yani.ama butun genel kurullarında çoğunluk sağlanıyor.
siyasi iktidar milletvekilleri toplantıya katılıp desteklerini belirtiyor.
ama yönetim zayıf bence
yt.tav.değ.
Gyo srktörü çok kötü durunda ve nornal koşullarda dahi Niğde gibi küçük yerde büyük projelere yeterli talep oluşturmak çok zor iken mevcut koşullarda imkansıza yakın. Bundan dolayı o arsadan uzun süre ciddi bir şey çıkmaz. Ama o arsa uzun dönemli gekecek için iyi bşr potansiyel
Şuan şirketin hala ciddi bşr fona ihtiyacı var. Bedelli başarısız oldu. Belki 1 nominal değerden aşağı olmamak üzere sermayeyi 100 milyona çıkaran blr tahsisli sermaye artışı düşünülebilinir.
Şirket varlıklarının değeri düşünülürse 1 nominalden ortaklığa katılan bşr nitelikli yatırımcı için yeterince avantajlı bir ortaklık olur.
İşlem hacmi 0 . acaba işlem hacmi yasağı filan mı var. öğlen belli olur