https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...78f4ff9b16.jpg
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...78f4ff9b16.jpg
milleti galyana getirme bilader değerini bilmedim kağıda para basmam ben
Valla helal olsun iyi maliyet düşürmüşsün [emoji1374][emoji1374][emoji1374][emoji1374]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bende yaptım maliyet düşürmeyi
0,65 kadar indirdim...
Diğer hisseleri satıp biraz daha düşüreceğim ...
Fırsat olursa...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eryikob sen ne iciyorsun sana bir anlam veremedim okudugunuda gormuyorsun servet arkadaş al sat yapmış sende diyorsunki maliyet dusurmussun ne maliyeti adam sana diyorki doğru yerlerden al sat yaparak iyi para kazandım diyor
Sen ve bende 500000 lor var. Trader38 çatlasın[emoji3][emoji3][emoji3]
Lotu artmış ben öyle düşündüm..
Yinede helal olsun...
Ben 1,5 senedir topluyorum 1 lot bile satmadım[emoji3]
[QUOTE[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Ticari alacağı geçen seneye göre 100 milyon artmış. Stokta 100 milyon azalmış. Peşin ödenmiş giderler 22 milyon artmış. Toplam duran varlıklar 25 milyon azalmış. Sonuç olarak 84 milyon zarar etmiş 3 aylık dönemde yani ben 100 milyon altını olumlu görüyorum. Yarın artı veya eksi açar bilmem bence su durumda bile 1in üzerinde olmalı nice şirketler dünya kadar zarar açıklıyor artı açıyor doğan holding migros vb bir sürü var YTD
$$$$$$$$$$$$
Evet dedigin doğru bu zararların önemi yok migros ttelekom dohol onlarda çok zarar açıklıyor ama onların faaliyeti devam ediyor bunda faaliyet yok olsa fiyat zaten burda olmazdı yarin deseki biz faaliyetlere su sekilde devam ediyoruz dese iki hafta icinde 1 lerin ustune cikar zaten
Sizi takdir ediyorum.. çok doğru yerden alıp satıyorsunuz..ayrıca trader38 i dikkate almayın 28 kasım 2018 de borsadan atılacak diye tarih verdi.. bekliyorum ayın 28 ni ve o gün atılmazsa yazdığını ona göstereceğim..trader38 elinde hisse varsa arkadaş 0,30 dan alacağım diyor versene..ayrıca bu kişi invest. de mynette de atıp tutuyor..hisse düşünce ortaya çıkar..hisse çıkınca buharlaşır.. twitter de de yazıyor musun trader38 daha önce de sormuştum..
Bunuda zamanı geldiğinde diyecektir[emoji3]
Arkadaşlar, bence boş verin bilançoyu falan. Şu satış veya ortaklık işleri çok daha önemli bizim için. O yüzden ne yarın ne de sonraki gün tek bir lot bile satmaya niyetim yok benim. Kurt puslu havayı sever misali, bunlar ortamı iyice karanlığa çevirdiler. Fakat eskilerin bir sözü vardır, " Gecenin en karanlık zamanı, sabaha en yakın olan zamanıdır" Bekleyelim biraz daha sonrası Allah kerim.. YTD.
versin yarin 33 den bassın 1 2 milyon varsa elinde
Bunu yorumlayacak olan var mı ?
https://i.hizliresim.com/rJyyEm.png
Zarar ödenmiş sermayesinin üzerinde olursa ttk 376 maddesine göre açıklama yapması gerekir her bilancodan sonra yapıyor teknosa da aynı maddeye göre açıklama yapmıştı büyük zarar yaptığı dönemde normalde sermayesini yitirmiş bir sirket halka açık bir şekilde devam edemez bimeks diyorki benim marka degerim var alacakların var falan filan yani o maddeye göre ben halen artidayim diyor
Zaten bimeks i ayakta tutan tek şey ismi
bu yazının aynısını 2. çeyreğin sonunda da yazmışlardı. fakat bist yönetimi pek iplemedi ki, yip'e aldı. Zaten alıcı olmadıktan sonra piyasa değerinin bir önemi de olmaz. bir çok mağazayı kapatmış itibar yerlerde bunu kimse yemez yani. Eğer önceden bir anlaşma yapıldıysa o ayrı. Yani mağazalar açıkken bu değer normaldi.
Bazı yorumcular daha dune kadar mağazaların kapanmasininin iyi bir sey olduğunu söylüyorlardı şimdi diyorlarki mağazalar yokken marka değeri olmaz diyorlar daha dune kadar borsa yönetimi asla bu şirketi kottan atmaz diyenler şimdi diyorlarki bist yönetimi daha fazla tutmaz diyor bu dirketi dune kafar ove ove bitiremeyenler bu bilancodan sonra umutsuzluk saciyorlar nedendir bu çelişkiler acaba
Ben yarın için umutsuz değilim çünkü bilanço daha önceden biliniyordu bugün satış olurdu olmadığına göre yarın yatay yada pozitif olabilir diye düşünüyorum yip e alındığı günü hatırlayın o gun deli gibi satış yedi durup dururken çünkü satanların haberi vardı
Sevgili kardeşim, Ben olaya gerçekçi bakıyorum sadece. Sen sokaktaki adama bile boş 40 mağazası kalmış bir şirkete 300 milyon piyasa değerini yutturamazsın. Kaldı ki, bilen birisi hiç yemez. Benim buradaki beklentim ortaklık veya satış olması. Hissenin şu anki fiyatı ile bile ilgilenmediğimi yazmıştım daha önce. Başkaları gibi %5-10 kar beklentisi içinde de değilim. Zararı kurtarıp kaçma peşinde hiç değilim. Ben uzun zamandır bu şirketin satılacağını düşünerek girdim ve beklentim hala bu yönde. Karda olduğum zamanlarda da satmadım zaten. Ortalama düşüre düşüre bu güne geldik işte. Aslında yok birbirimizden farkımız da, arada keyfimiz kaçınca birbirimize sarıyoruz işte. YTD.
Ben su magaza kapanmış bu mağaza kapanmış dediğimde sen ne diyordun mağaza kapanması iyidir diyordun magazalarin onunde bekcilik mi yapiyorsun diyordun magaza kapanmalari iyi diyordun simdide diyorsun ki acik magazasi kalmadi marka degeri olmaz diyorsun ayrıca şunu belirteyim marka degeri mağaza sayısıyla olmaz ismiyle olur buda sana kapak olsun
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...73e9b994ce.jpg
Bunlarda kustaki hissenin çok iyi olduğunu düşünen arkadaslar
Geç bunları bunlarda son oyunları[emoji3]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7eca84cdd0.jpg
Mynettekilerde şirketi Katara satmış sevinçten uçuyor çuval arıyor para koyacak tanıdığınız fırıncı varmi
Bana göre en büyük sıkıntı şirketin sahipsiz olması bazıları bana inanmayacak biliyorum ama bankalardaki lotlar ky ait diye düşünüyorum eğer öyle olmasaydı büyükler şirketi bu duruma dusuremezlerdi bakınız hisseyi yüklü paralarla maniple ediyorlar ama yüklü lotlarla maniple edemiyorlar çünkü ellerinde yeterince lot yok yipte açığa satista olmadığı için büyük lotlarla işlem yapamiyorlar
Dün alista 1milyon 800 bin lot alımı son saniye sildiler parayla yapılıyor manuplasyon hiç şunu gormedim milyonlarca lotun satışa koyup son saniye kaldırıldığını hiç gormedim çünkü ellerinde o büyüklükte lot yok
Bankalardaki ky ye ait demissinizde, takasda %90 banka gözüküyor.
Iste malesef uzuntuyle belirtmek isterim ki sirket ky gibi gözüküyor
Aynen...aha müşteri de geldi versene tetikçi.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar minareyi çalip kılıfı uydurmuş, özkaynaklarda sıkıntı olmadigi için kottan çıkmayacak, bist rakamlara bakar, gidip şube sube ne kadar mal var, faaliyetler ne durumda diye gezecek degil..
Kottan cıkmadıği sürece problem yok