9.60 9.70 arasi boslukmu kaldi bilen biri analiz edermi?
Printable View
9.60 9.70 arasi boslukmu kaldi bilen biri analiz edermi?
Bu sefer de zamanlamayı teknik yardımıyla tutturduk çok şükür.
Belirlediğim hedefe gelirse satıp bir sonraki sert harekette tekrar dönüş yaparım.
Dün Mahalle arası küçük bir Egepen bayisinde çalışan bir yeğenimle konuştum
Nisan ayından itibaren işlerin çok açıldığını İzmit den haftada 2-3 kamyon mal geldiğini söyledi.
3 aylık bilançodan çok ciddi bir beklenti yok ama 6 aylık bilançonun çok güzel geleceğini düşünüyorum.
Bilanço geçen çeyrek 5 milyon gelmiş bu çeyrek beklentiniz ne yönde ne kadar gelebilir sizce?
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço tahmini konusunda aramızda temel analizden anlayan güçlü kalemler var onların yorumlarını bekliyoruz
Bir önceki formasyona göre 12-13 arası bir yere tekamül ediyor.
Hocam pimas blanco gelmis.bi zahmet bi analiz yap.nasill
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ilk guzel haber pimastan geldi.3.5 trilyon kar.hayirli ugurlu olsun.
Ayrica pimasin dipnotlarina baktigimizda ilk 3 aylık dönemde egprodan 31 trilyonluk mal ve hizmet alımı yaptığını görüyoruz.egpronun bilançosunu da pozitif etkileyecektir diye dusunuyorum.yarin gene hareketli bir seans olacaktır pimas ve egpro için.yatirim tavsiyesi değildir.
Hayırlı olsun. Şimdi bu bezdirme politikasının sebebini hep beraber daha iyi anlamış olduk. Sattirdi millete. Vazifesini yaptı spek efendi. Sabaha tavan bekliyorum bir aksilik olmaz ise. Benim fikrim. YTD. Sabrın meyvesi pek tatlıdır.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
Bilanco gelse de onumuzu gorsek [emoji16]
Sent from my iPhone using hisse.net
Tesekkürler paylaşım için.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas paylaşabilecek olan var mı?
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapa 4 haber dusmus.bilanco gelmis.
5.5 mil geçen sene. 242 bin zarar..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de kar gordum hocam siz zarari nerde gordunuz?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d65fa127ab.jpg
????????
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ******** kağıt zarar açıklamış!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...672eedfb3e.jpg bu sayfadaki kar neyi ifade ediyor?
Sakin olan her zaman kazanır. sadece kar zarar değildir koskoca bilanço. iyi okuyun. Borçlarına stoklarina her kalemine bakmak lazım. Ben stokta 60mln civarı mal görüyorum. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
31 mart 2016 yaziyormus pardon
stoklar gerçekten inanılmaz artmış.yaklaşık 60 milyon tl.artı stok oluşmuş.bu stok miktarı önümüzdeki dönemde şirketin kâr hanesine direkt yansıyacak bir miktar.şirket mevsimsel olarak sezona hazırlık yapmış.bu miktarı ben kâr hanesinde okurum.satış sıkıntısı olmayan şirkette stok=kâr olarak görülmeli.önümüzdeki dönem bilânçolar stokların eriyip kâr rakamının rekorlar kırdığını görmeyi beklerim.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
Usta arkadaşlar yirumlasa
ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EGPRO Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -242.037
Niye boyle gelmiş ya yarin bittik mi yani ulan bugün aldım biraz almasaydım keske ya
Günlerdir toplayanlarin bir sebebi olmalı. Bu iş pimasin brutune dönmesin de. Spekin ekmegine yağ sürmek için büyük fırsat. Ama benden havayı alır. iyi okudun mu? YTD
Neyini yorumlayalım, bir çuval incir bk edilmiş
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepimiz için hayırlı olsun hepimiz kazanalim ben bakamadım bilançoya ama stok yapmışsa iyidir sonraki dönemlere yansır
Birde bu kâğıtta başka beklenti armi
Faaliyete gecmek uzere olan ya da gecen bir fabrikasi var. Haberini bekliyoruz mart ayindan beri..
Saol kardeş 1000 lotla aranizdayim
Kimsenin fark etmediği şey 200mln luk fabrika yatırımı bu bilançoya geçmedi henüz. Çünkü fabrika açılışı kap a bildirilmedi. Ama fabrika faaliyete geçti. Ve bu haliyle bile geçen yıldan iyi gördüm bilançoyu. 3 -5 mlnun lafi olmaz. Bilanço okumak tecrübe işidir. Tecrubeliler zaten olayı çözmüş. Hayırlısı olsun. Temmuzda b grubu. Fabrikayı açtık. Agustosta bu stoklar ne ise yarıyormuş hep beraber göreceğiz. Biz buradayız. Uzun zamandır oldugu gibi. Bakalım zaman ne gösterir. Hayırlısı. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
İnş kardesim
Selamlar.evet bilanço 200 milyar zarar geldi.gecen yılla karsilastirdigimiz zaman faaliyet olarak geçen yıla göre iyi bir sezon geçmesine rağmen pazarlama giderlerine geçen yıla göre 5 trilyon fazla agirlik vermisler.finansman giderleri de geçen yıla gore 5 trilyon eksi. Pazarlama giderleri tahminimce il il gezmelerinden kaynaklandı.konyasindan eskisehirine,erzurumundan hatayina türkiyenin dört bir yanini gezip müteahhitlerle toplantı yaptılar yeni ürünleri tanıttılar.ayrica stoklardaki artış ve türkiye içindeki satış rakamida geçen yıla göre oldukça iyi.yurtdisi yerinde saymış diyebiliriz.sirket bu 3 aylık ölü sezonu geleceğe yatirim olarak kullanmış.bugun ne olacak sorusu sorulursa genel olarak türk yatirimcisi sonuç odaklidir. Dipnotlara bakmayi sevmez.stok artmış pazarlamaya bu kadar para harcanmış geçen yıla göre yurt içi satışlar %50 artmış onlar için önemli değildir.sonucta geçen yılla karsilastirilir geçen yıla göre iyiyse pozitif,geçen yıla göre kötüyse negatif algılanır.bugun muhtemelen egproda da aynı şeyi göreceğiz.düsüş sert olabilir.bir müddet hisseyi sendeletebilir.ama son 4 gündür yatirim finans ve Marbas üzerinden alınan yaklaşık 150000 lot var yüksek ortalamali.bu grubun panikleyenlerin satislarini toplayacaklarini düşünüyorum.ben uzun vadeciyim.bu bilanço beni etkilemez sadece zaman kaybettirir.hedeflerde şaşma yok.yatirim tavsiyesine değildir.
Eşleşme nedir gören varmi
Üstad spek ne yapacak bakalım. 2 ihtimal var. Ya ilk aşağı basan o olacak panikletmek için. Sonra toplayacak dökülenleri. Ya da başkasına kaptirma ihtimalini düşünüp farklı bir yol izleyecek. Mama büyük sonuçta. Ve o sonucu bizden daha iyi kestirebiliyordur. Merakla bekliyoruz filmin başlamasını. Bizi biliyor herkes. Sorun yok. YTD
Korku filmi başladı[emoji20] yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir...
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.