Patoz gibi öğütüyo mübarek. Kimde lot varki?
Printable View
Patoz gibi öğütüyo mübarek. Kimde lot varki?
2 hissemin de maşallahı var AGESA ve ANHYT :)))
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sessiz kraldan, sessiz bir atak izliyoruz sayın seyirciler.
Net 80,81 veya 82 kuruş temettü bekliyorum.
Ortak bakarsın son çeyrek 200 kar getirir ve net 90 kuruşa cikartir :) CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak ediyorum bunlar lotları kimden alıyor? Biz vermiyoruz? Siz kendi kendinize veriyorsunuz biliyorum. Çevirin şişeleri birbirinize. Biz temettücüyüz.
Valla biri de benim,hemde kendime ve oğluma ayrı ayrı :) CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz de mal alinmak icindir;)
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz daha zorlarsan tavan kapatabilirsin :) 11 leri gorelim ve oralarda kalalım bıktık bu rakamlardan ey tahtacı
Takaslara biraz baktım da Hintli abinin 22 milyon malı var.
66 milyon mal kalmış piyasada.
Bu adam boşuna mı aldı acaba?
biz iş bankasının iştirakiyiz.banka ile alakamız yok ama genel olarak her ne kadar hayat sigortası şirketi ve bes olsakta sonuçta bi finans şirketiyiz, accık ucundan etki olabilir ama bu borsadaki bütün kağıtlar için her ne kadar geçerli ise bize de en fazla öyleç
2022 için ceyreklik ANHYT 200 milyon ve üzeri..AGESA da 160 milyon üzeri olsun yeter....aslında sermayesine göre ANHYT bı 300 leri görebilsek süper olurdu ama zamanı var galiba...AGESA bir supriz yapıp sermayesi kadar kar yazabilirse 40 lari görür...kendimi ilk kez bu kadar rahat hissediyorum borsada..bakalım hakkımızda hayırlısı
dostum gün gelecek anhyt sermayesi kadar kar yollayacak. agesa ise böyle düşük sermaye ile nerelere gider tahmin edemiyorum.
benimde kafam acayip rahat. satmak mı asla? sessiz kralıma yamuk yapmam. bana ne güzel bi maaştan fazlasını veriyor. aşığım bu kağıda galiba.
sırf iş bankası iştiraki diye ve ekmek yediğim isgsy, iskur, isctr, isbtr ve ismen hatrına ve tskb hatrına ve yıllar yıllar sonra öğrenci iken bugünün parası ile 10 tl maxipuanımı kesti diye( 10 lira bile önemli idi benim için) uyuz oldum iş bankasına, ki çok severdim, hesaplarımı kapattım ama şimdi iş menkul değerlerde hesabım, iş bankasında hesabım ve anhyt ta besim var. ama maximum kart mı? kullanmam:)
sessiz krala dua etsinler...
:)))) sesli güldüm ortak,kredi kartını bende kullanmam bu mendeburlarin :))) CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayfadaki ortaklara öncelikle iyi günler,
Yaklaşık 1-2 ay önce uzun vade (vadede sınır yok) listeme ekledim, hem ANHYT hem de AKGRT
İkisini de bu süre içinde takip ettim ve bu sene başı itibari ile AKGRT yi satarak tek sigorta hissem kalacak şekilde 50k lot hedefiyle devam edeceğim.
Sabancı firmalarına karşı olan tutumum da bu kararı vermemde etkili oldu. (Sabancı Ailesinin yeni fertleri sadece var olanı tutmakla hatta satmakla ilgililer)
Umarım uzun vadede hedefleri bir bir yakalarız
Herkese gönlünüzce yaşayacağınız sağlıklı günler dilerim...
Hayırlı olsun sn. Arhisa. Bir zamanlar bende akgrtye ortaktım ama iyi şirket olmasına rağmen tercihimi anhyttan yana kullanmıştım senin gibi, nekide yapmışım, anhyt mükemmel bir şirket.
Bugün teb 200k, günlerce satan ünlü 16k aldı. Satanlar genel olarak dağınık, yükseltmeden toplamaya yeminliler. Son düzlüklerdeyiz.
Siz bu fiyatta tutun sessiz kralı, rlc44 topluyor.
Nasilda kastilar böyle ya,
İşin ilginci ortak, aptal takımı baskı ile lotların geleceğini sanıyor. Kalmış 4.5 ay temettüye. 20222 1.q. ya 5.5 ay. Hayaller temettü değil, mi acaba 2022 1.q. minimum 225 m kar görür müyüz diyoruz? Kağıtta 10 20 bin lot net satışla düşürüyorlar.
Düşürün 10k lot daha cukkaladım. :)
Babayı alırsınız.
Ben de her gün tirtikliyorum her iki hisseden ortak...dediğin gibi ilk çeyrek 200 üstü gelir mi diye hesap ederken hala ceyreklik 120-130 milyon fiyattan değer görüyor...biraz daha kassinlar bakalım patlaması da bir o kadar şiddetli olur...var bı hayalimiz bes sektöründen :)
Tırtıkla ortak tırtıkla. Tırtıklayanı pişman etmez.
Ben senin ana bes şirketinde yokum ama fark etmez ikiside aynı diyebiliriz ortak . Tabi sen sermayeleri düşüğü seversin:)
Son bi 10k daha alacağım var ve artık anhyt taki sessiz ve derinden bekleyişime başlarım. Takasa koysalar beni 23. Aracı kurum olurum:) ( yatırım ve e eklilik fonları dahil), ama dağınık hesaplar goclar, iz belli edilmez :)
Bu kadarı fazlası ile kafi.
Hedef ilk 20 birgün:)
Ama temettülerle beleşe!!!
:))))))) artık bı degerleme yaparsın ortak....RLC44 YATİRİMDAN ANHYT analizi :)CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Agesa da var bı Pegasus hareketi hayalimiz ortak :) pegasusta 15 liradan 100 e geldi...agesa bir gün niye olmasın diye aldık bakalım CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu anca algoritmik alımlarla ve karşılıklı işlemlerle yapabilirler ortak. Aslında agesa buna baya müsait, halka açıklık ve sermaye olarak Pegasusta olan agesada niye olmasın diyebilirsin ama iyi bir haber lazım emeklilik şirketlerine. Pegasus thyao gazıyla gidiyor oysa zararda olan bi şirket şu anlık. Yani anhyt gitmeden bekleme demek isterim. Ama giderlerse agesa daha müsait.
Ben öyle hareketler istemiyorum ortak, ağır yavaş her daim yükselen bi jumbo jet istiyorum, bol bol ikram yapan yolculukta.
Kesinlikle haklısın,her sene temettumuz artsın ve yillikta yüzde 30 üzeri kazanalım yeter elbet ilerde bı atraksiyon yapar daha sonra CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen ortak.
Ama dediğin gibi çeyreklik 120 kar muamelesi görüyor. Geçen sene temettü vakti 12 tl idi ve ucuz diyorduk, karı artıyor borsa coşuyor kağıt daha dipte. Böyle bi tarafı da var.
Aktif büyüklük 40 milyar tl!!! Kağıt 10 tl!!! Yersen. Bence aktif büyüklük/ sermaye/4 iyi bir oran. /3 denedim bana göre /3 gerçek ederi. Bölülerin biri finansal kar, birir bes biri hayat tarafı. Ama /4 deyip iskonto ekledim.
Alımlarım bitti.
Artık 9 tl isterseniz yapın ister 13 tl. Sizin paşa gönlünüz bilir.
Artık arclk, ccola, aygaz alacağım.
Yolun açık olsun anhyt. 3 5 çakalın elinde kalmışsın, ama sayelerinde beleşin beleşine topladık. Hedef 100 milyar aktif büyüklük!!
Sessiz kralım sen çok yaşa:)
Hesaplamalarıma göre, En geç 2026 yılı 1 Ocakta 100 milyar aktif büyüklük,En az 1.425 milyar tl kar bekliyorum.
100 milyar aktif büyüklük 2025 yılında yakalanabilir,beklentim bu yönde,tabi doğal olarak 1.425 milyar karda!
Çünkü doğal olarak 2, 1 milyon BES üyesi minimum 150 tl'den yıllık 3,8 milyar TL birikiyor ve bunlarda değerlenecek.
Herhangi extra bir devlet desteği Us. hariç.
Ama total olan 40,2 milyar aktif büyüklükle beraber , gözüken 3 senede devireceğimizdir,çünkü 1 50 tl yatıranda var, evet donduranda var ama 3, 5 hatta 10 bin yatıranda var. Hedefe 3 senede ulaşacağız. inanıyorum...
Bilen bilir, pek yanılmam
Verhasıl kelam bu şirket TURSG ANSGR AKGRT gibi şirketlerden ayrılmalı. Piyasa böyle algılıyor.
Ya da algılattırıyorlar.
Şirketin geleceğini risksiz kazanç açısından mükemmel görüyorum.