Tavan oldu
yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
Tavan oldu
Yarın operasyonu yapacakları kesin 3 5 adet devre kesici sonra brüt takas dikkatli olun arkadaşlar tezgaha gelmeyin sakın... yarin artı ile başlayıp dip yapacaklar. yarın buradayım görüşürüz... kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ama tezgah kurulmuş belli
Oyak 15k alarak tavana astı.acaba ne iş
Şurada ne kadar var acaba alım
Brüt takastan çıkmadan yazacaktım
Kaç lot var tavanda bakabilecek var mı arkadaşlar
Yarın normale dönüyor dikkat tavanda açıldı bu operasyon göstergesi kaybetmenizi istemem asla sadece dikkatli olun
Oyak alımları 20 bine dayandı
Oyak yüklü aldı sabah belki aşağı yapar ama hızlı yukarı yapar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...25913b8cc5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...68a6d2aafd.jpg
Tüm gerçek yatırımcı paydaşlara hayırlı bol kazançlar dilerim. Riskinizi kendiniz yönetin ben dahil başkasının ne dediği değil kendi cebinize göre karar verin.
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
A benim güzel kardeşim....hisse daha dün 18 tl idi...bu gün 50 tl...
Sen hala operasyon...devre kesici...bürüt takas...bu dediklerin hepsi 15 gündür peyderpey yaşanıyor...
Nerde ne içtin...burada ayılmaya çalışıyon...kafa olmuş bi dünya..
Hissenin sahibini bilmezsin...ne yaptığını ne biçtiğini bilmezsin....bilanço kar bilmezsin...yıl grafiğini bilmezsin..kim alır satar ...
toplar onu hiç bilmezsin....kaç senedir dolar bazlı toplama maliyet bilmezsin...
Nerde dolaşıyordun ...düştün bu çukura ...ayıldınmı bari...
Bizde biliyoruz hisse düşecek...çıkacak...sende buradaki insanlara verecek ne bilgi var ne akıl...
Yorma ne kendini ne bizi...
Bir şey iddia ediyorsan veri koy buraya..bilgi koy okuyalım...bilelim düşünelim...
[QUOTE=baddog;1529849]A benim güzel kardeşim....hisse daha dün 18 tl idi...bu gün 50 tl...
Sen hala operasyon...devre kesici...bürüt takas...bu dediklerin hepsi 15 gündür peyderpey yaşanıyor...
Nerde ne içtin...burada ayılmaya çalışıyon...kafa olmuş bi dünya..
Hissenin sahibini bilmezsin...ne yaptığını ne biçtiğini bilmezsin....bilanço kar bilmezsin...yıl grafiğini bilmezsin..kim alır satar ...
toplar onu hiç bilmezsin....kaç senedir dolar bazlı toplama maliyet bilmezsin...
Nerde dolaşıyordun ...düştün bu çukura ...ayıldınmı bari...
Bizde biliyoruz hisse düşecek...çıkacak...sende buradaki insanlara verecek ne bilgi var ne akıl...
Yorma ne kendini ne bizi...
Bir şey iddia ediyorsan veri koy buraya..bilgi koy okuyalım...bilelim düşünelim...[/QUOTE
Süper yorum.Tabana gitse de tavana gitse de karomnole konuşmamak lazım
Burada akıl alacak son kişi baddog zıpzıp cemix ismet ağadır siz biliyormusunuz bu paydaşlar kaç yıldır burada bu grupta yarın taban olsa ne olur tavan olsa ne olur onu yeni alanlara satanlara söylemek lazım eğer gerçekten öyle bir alıcı satıcı kaldıysa ...
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
intema zaten bürüt takasda değilmi??
Tüm dostlara iyi akşamlar Teşekkürler Intema Teşekkürler Eczacıbaşı Holding Teşekkürler Saygıdeğer Bülent bey ve bugün benim bütün hisseleri mi tavandan alan oyak ve şekere TEŞEKKÜRLER
Seninkini tavandan aldilarsa. ..biz beklemeye devam.yeni tavanlar gelecek demektir ..umarım 😑
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı kazançların olsun. Sesiz takipçilerindensiniz topiğin nasıl buldunuz bu hisseyi öyle herkesin harcı değildir intem almak eczscıbaşına ortak olmak bu kadar dayanmak.
zıpzıp sizi tebrik ederim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyakda 19 bin lot var 49 maliyetli 49 altına izin vermez.. bence yine yukarı yapacak
Arkadaşlar, imkanı olan kademe ve alan satanı paylaşabilir mi?
Bu bürüt takasta nasıl bir oyun yapabilirlerki.Bugün alan aynı gün satamıyor.
Asagidan alış talebi çok az talep çok olursa kademeler çok boş biranda gidecek
Nerede bana boş konuşuyorsun diyenler ?
Oyak aldıklarını satmış 49 dan
Yine gidiyor 51.300
oyak satışları ile mi -8 yaptı şimdi artı vay be alttan yakalayan var mi
satışları birileri karşıladı
zaten 5-10 bin alsalar uçuyor:)