arkadaşlar siz keyfinize bakın ben kalede duruyorum.:)
Printable View
arkadaşlar siz keyfinize bakın ben kalede duruyorum.:)
Dedim de mi size!
Buna çaycı derler, alanı aldığına satanı sattığına pişman eder,
On kuruş için yapmayacağı yoktur.
Bir ayağı çukurda olanlar bile iki kuruşluk dünya malı için fırıldak olmuş.
Boşver dostum sarky oyun yeri değil oyunu başka yerde kurup defansı sarky de yapmak lazım bence sarky de oyun kurmak beni aşar ve sıkar. Bir gol atarsak başka hisselerde sarky de defansa çekiliyoruz işte. 2 yıldır o defans bir kere yıkıldı orda da kaleci de hücuma çıkmaya kalktı defans çöktü. Bende defans sarky orta saha dmsas hücum da link şimdilik hepsi iyi sayılır gecen ay biraz hücum aksadı. Ha kaleci yada defans oyuncusu gol atmaz mı zamanı gelir o da atar yeterki takım iyi çalışsın. Oyun kurucu da dmsas bu aralar o da yatıyor oyun moyun kurduğu yok gerçi :),
Bu durum beni mal sahibi yapıyor. daha önce sarkuları satıp gold almıştım şimdi altınları satıp sarkuya dönüyorum.
dünya çapında fabrika ortağıyız daha ne olsun.
adı yeter. 6-7 milyar ciro, abd, almanya, bulgaristanda da fabrikalar, hele hele tasarruf amaçlı arsalar sermayesinden bile fazla ediyor. acelemiz yok çaycı da biz de torunlara bırakıyoruz artık.
Fk önemli ciroya göre karı düşük yeni yatırımlarla biraz arttı yıl sonu 150m civarı net kar gelirse belki %50 primlenir
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahar Çiçek Açar Dalda
Ömür Geçer Hep Bu Yolda
Benim Gönlüm Değil Malda
Güzel Seni Çok Özledim
Üç Ay Oldu Yol Gözlerim
Hakikattir Bu Sözlerim
Selam Gelir Mektub İle
Mektup Değil Bu Bir Sille
Sever İsen Beni Dinle
Güzel Seni Çok Özledim
Üç Ay Oldu Yol Gözlerim
Hakikattir Bu Sözlerim
Bizimki hücuma çıkmış :)
Çaycı istese de istemese de o virgül düzelecek
ANE-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ey millet neredsiniz?
GÜN GELECEK BU FORUMUN ALTINDA ; "Bu başlığı şu anda 4 kişi okumaktadır. (2 üye ve 2 ziyaretçi)" yerine "Bu başlığı şu anda 400 kişi okumaktadır. (200 üye ve 200 ziyaretçi)" YAZACAK.....)
Bu şirketin piyasa değeri, 100 milyon dolar. yani boğazda satılan sıradan bir yalı parası.
peki teorik olarak 100 milyon dolara ne alıyorsun? ABD, Almanya, İtalya, Bulgaristandakiler dahil 7-8 alt şirketli 6-7 milyar cirolu bir şirket. peki tasarruf amaçlı elde tutulan gayrimenkuller ne kadar? ben şu an unuttum ama sen faaliyet raporundan bakıver.
ne diyeyim sana 10-15 yıldır diyorum ki bu fiyata bu şirketi bulan satmaz.
bu hareketliliğin sebebi ne ola ki?
6 aylık bilançonun iyi gelecek olması mı?
%50 bedelsiz ile ilgili bir gelişme mi?
bekleyelim bakalım çaycının koyunu sonra çıkar oyunu....
Altını bozdurayım
Gerdana dizdireyim
İpek mendil değilsin
Cebimde gezdireyim
Ninna aslanım ninna
Ninna güzelim ninna
Tam hisse aldım 10sn içinde 20 kademe aşağı bastılar 3.49 gördü
1ayda verdiğini 1 saatte aldı
Abov 3.39 o nasıl aşağı mal basma öyle
Bu hunharca satan kızgın kurum kim birisi pasta atabilir mi?
Kaç senedir izlerim ilk defa böyle birşey gördüm sarkyde. hayırlara vesile olsun inşallah 3.35e indi
Dostum 4 TL den 3.6 lara dönüş filmini izlememişsin galiba bu ilk değil ikinci. Bugün düştü diye hisse pul olmaz dün yükseldi diye altın da olmaz su akar yolunu bulur. Bilanço açıklanmadan önceki son saniyeyi beklerler diye düşünmüştüm ama bu sefer erken davrandılar. Bilanço çok da parlak gelmeyecek muhtemelen. Ortalama bir bilanço gelse buralarda tutunsa yeter. Zamanla güç toplar 4 TL leri yavaş yavaş geride bırakırız
o filmi izledim dostum onda önceden haber alanlar sattı da bu sefer bilanço da gelmedi. Yükseltip satamayan birinin, yükselmesin istiyorsanız dibe gidin o zaman serzenişi gibi geldi :) Zaten tahta sahipli at koşturan çok koşturamıyor ne zaman yukarı gitse bir engel çıkıyor. ytd
Bencede ben blanconun ilk ceytekden daha iyi gelecegini dusunuyorum beklwyip görecez
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.70 e kadar verdi, alıcı kesilince tepesine vurdu şimdi 3.40 dan topluyor.
işte, kağıt da bende, para da bende istediğimi yaparım numarası bu oluyor.
kademelere 30bin yazıp yazıp silme nedir peki?
ilk okul bebesi misiniz acaba?
yeni mi öğreniyorsunuz?
neyse güzel bir kapanışla gönlümü aldı :)
cümleten hayırlı kazançlar olsun
Fırtına öncesi sessizlik hacim ayın dibini yaptı bugün bilanço gelecek. Allah hayır etsin diyelim
Bilanço bayram sonrası gelir.
Bu hareketlerin. sebebi DMSAS bence.
DMSAS tan Yüksek bir kar gelebilir.
O zaman
Maden davası sonulandı? mı?
Deli gider o zaman
7 TL
Madenle ilgili en son 4 sene önce bir gelişme olmuş o da olmamış ondan sonra bir haber bulamadım.
Verin verin bilanço gelmedi ama aşağı vermeye devam ediyor millet