https://i.hizliresim.com/PD9EWQ.png
YTD.............................
Printable View
https://i.hizliresim.com/PD9EWQ.png
YTD.............................
Bugün tavandan 562 BİN lot satış olmuş.
Halen 250 BİN lot bekliyor tavanda.
Ne zaman emir veriyoruz buna acaba
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
az önce sattım..kalp dayanmaz..tavanlara.....ne olur bilinmez ...ama....RSI ENTERESAN...GÜNLÜKTE..99.98..haftalık
99,49...dönerse alınamadığı gibi satılamazda....korkutuyor artık...allah bereket versin...
Bugün bende vedalaştım,hisse de olanlara bol kazançlar ,yatırım tavsiyesi deildir....
7300 lot 8700 tl den aldım.
balon satın kaçın taban taban gider lafına inanıp geri sattım.
17500 tl den ancak 3381 lot geri aldım.
başkalarının olumsuz yazılaranına inanıp 7300 lotum yarıya 3381 lota düştü.
Allah bereket versin bugün itibariyle 60.000 tl kar var.
ama sabredebildiğim kadar sabredecem.
katarın 15 milyar doları ve iş bankasının %29 hisse devride buna geçene kadar inşallah sabrederim.
2 kere çıkmış pardon.
Bugün itibarıyla bende satış yaptım. Kalan arkadaşlara bol şans ve kazançlar dilerim.
kap haberi geldi...frene basacaklarmı acaba
Hayırlî olsun Hitit kardeş.güle güle harca.bilgi paylaşımların için teşekkürler.ben daha yolun başındayım maliyetim 3.60 .dönerse kardan gider.ama fikrim durduğunda sert dönüş yapmayacağı yönünde.hepimiz için hayırlısı.devletimiz VAR olsun
ne sean durdurma var nede uyarı mal küçük yatırımcıya yıkıldıgı zaman mı oluyor böle şeyler
http://fs1.directupload.net/images/181008/4kld8uay.jpg
25 eylülden bu yana takas.
maşallah herkez almış o zaman burda bir yanlışlık var.
borsa ile uğraşıyorsan internet'teki kişilere fazla güvenme...orada gördüğün bir çok isim aslında aynı kişiye aittir....
orada bir çok kişi yazdığı gibi değildir...dijital ortam palavra atmak için en uygun ortamdır..:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
8.7 den 7300 lot almış anladım ben,
Sanırım siz 8700 TL verip 7300 lot almış anladınız
Arkadaş bu işlem için 63500 TL vermiş yani
İkinci işlem için de 59160 TL vermiş
https://pbs.twimg.com/media/DpA5w_rXcAE6g_h.jpg:large
derlemeler: KLNMA ky el birliğiyle götürmüşler en büyük mal ky var herkez 20.000-50.000 -100.000 herkez toplamış vede zengin olmuşlar:kahkah::kahkah::kahkah:
borsa ile uğraşıyorsan internet'teki kişilere fazla güvenme...orada gördüğün bir çok isim aslında aynı kişiye aittir....
orada bir çok kişi yazdığı gibi değildir...dijital ortam palavra atmak için en uygun ortamdır.....
borsadan nefret etme, borsa bazılarına çok iyi para kazandırır, çoğunluk içinse para kaybetme yeridir...
gerçekten finansal okur yazarlık sıfır.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Böyle bir yabancı yatırımcının gerçekten var olduğunu varsayalım.
üstüne bir de bir mucizenin gerçekleştiğini ve bir KLNMA hissenin 1000 TL olduğunu düşünelim.
Toplam 500 milyon hisse var (%0.92 açık, 4.6 milyon lot)
500 milyon x 1000 = 500 milyar TL = yaklaşık 82 milyar $
Facebook 460 milyar $
Walt Disney 175 milyar $ (Kendisi Marvel'in ve FOX'un sahibi)
Samsung 297 milyar $
:halay::halay::halay:
Eşleşme görebilen varmi
42,2
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kagıt efsaneler arasına girdi, acaba 5-6 lı fiyatlardan 200 000 lot almıs olsaydım,bu kagıt yıne buraya gelırmıydı, merak ediyorum
Sayin esra yaptiginiz hesap tabiki dogru ve akilci.Lakin sozkonusu varlik fonu yurtdisi fonu( ki acele meclis karari bu oldugu gozukuyor ,katar) olacaksa neden olmasin.Biz treni biraz kacirdik.Fakat sadece latarin 15 mr dolari hissenin degerini 200 tl ye getiriyor.Sermaye artirimi ve baska fonlar daha yok.Allah sabir versin 4 lerden beri al sat yaparim ama olan oldu.Selamlar ytd
Gecen hafta 9.20 den 12 bin lot alıp 10dan verdim diye seviniyordum kagit 5 e katladi ogunden bugune ellemesem 500 bine yakin param vardi[emoji52][emoji3] kismet benzer oyun adesede de var 1.8 den 4e sonra brute girdi 2.70 lere bugun 5.61 ikiye katlamis 15 gunde..al sana borsa kim kime korsa[emoji23]
M.K.A.
İkinci tavanda hisselere devre kestiren SPK napıyo acaba şu an
Sanırım kendi satınca kesicek devreyi
Bu zamana kadar borsada bana en fazla kazandıran hisseler KERVT ve DOCO.... KERVT i 49 dan alıp 100 den satmıştım DOCO yu ise 300 den alıp 500 e yakın bir yerden vermiştim geçenlerde bunların haricinde kaybettiklerimin haddi hesabı yok... Bir gün bize de bir operasyon hissesi denk gelir mi acaba? Ah ulan kader..!
Hayal kurmak iyidir, hayal kurmasak hayat çekilmez olur.
tavanda 500 000 lot alıcı görünce 200 000 lotum olsaymıs yedırmekte sorun olmazmıs fakat buralara kadar 200 000 lotla beklemek için yürek yemek lazımdı.
PD acisindan akbankdan sonra 3. Degerli banka oldu :) şu pd/dd diger bankalarda olsaydi borsayi dusunemiyorum :)
iceride amcan falan olursa tüyo yu alırdın cuma günü de 70 den verirdin ama hiç kimse yok malesef..
Açılış fiyatından %10 daha fazla
da devre keser, bu tavan açıyor.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.