bilanço 10 mayıs son gün dü sanırsam. öğleden sonra ya da yarın rengini belli eder sanırım.
Printable View
bilanço 10 mayıs son gün dü sanırsam. öğleden sonra ya da yarın rengini belli eder sanırım.
Bankalar 10 mayıs son. En geç yarın akşam gelecek diye biliyorum kutpo da.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7,83 ilk direnç 7,92 düşeni kırdırır 7,98 de karar verecek bence ya fincan kulp u tamalayıp dükselecek ya da ikili tepe yapacak dönecek inaşaalah yukarı yukarı gider de kurtuluruz
ulan arkadaş ne güvenilmez bir hissesin yahu. ne geldin geri gene 7,82 de neyin nesi.7,91 i görmüşsün ne geliyon geri geri
Hacim düne nazaran daha iyi
7.92 geçer mi derken hemencecik 7,83 de tutunur mu diyoruz ne biçim bir kağıtsın sen kutpo..
bugün düşen bilançolar genel olarak olumlu. Hadi bakalım sen de bizim yüzümüzü güldür de şu 8 i bir devirelim artık vakit geldi.
Blanço Yarın akşam gelir inşallah. Blançoyu 8 lerin üzerinde karşılayalım :)
Çok zararda hissedar var sanırım burada. İnşallah beklediğiniz gibi olur her şey arkadaşlar
F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bloomberg e çıkan Kütahya ceo su blançonun iyi geleceğini söylemiş hayırlısı bakalım
Açsın açsın :) şahsen gıcık hareketler yapması beni daha çok umutlandırıyor 30 lotla eksi açması çok bişey değil
Hacim çok düşük gerçekten
7,83 yapmış utanmaz
karar verme aşamaında hacimin düşmesi ii dir
bak bu diğer kağıtlar gibi değil bilanço belirsizliği devam ediyor örn aselsan otkar piyasa orge bekliyordu ve fiyatlamıştı bilançodan sonra negatif yaptı ama süpriz bilançolar sağlam çıkış yaratır eğer bilanço reklam gideri çok yoksa bence ii gelir vede patron yeterince topladıyda ikili tepeyi hacimli geçer ve orasıda destek olur ama toplamımışsada bilanço kötü gelir 7 civarına süzülür orda yataya bağlar diye düşünüyorum
Hacimsiz düşüşler iyidir
aşağı aşağı gidiyor uğursuz.. gene kurtulamayacam galiba bundan.
göt oğlanı shakira olsa sevip yatağına sokmayacaksın böylesini:whistling:
hadi geçmiş olsun...
yazık değil mi bu insanlara yahu ne biçim bir kağıt ne biçim bir şirkettir bu. kurtulmaya bir basamak kala hoop tepetaklak oluyor. hayırsız uğursuz hisse. dün 7,91 satış yazmıştım gitmedi. sıra gelmedi. bugün görmedi bile uğursuz
bu kağıdı bana aldıran borsa koçu diye geçinen ............. 'a selam olsun. hakkım helal değildir
Borsa koçu kim bilmem de. Tekrar söylüyorum ters hareketler iyidir. Ytd.
Heleki düşük hacim ben daha da umutlandım ytd.
KLMSN la aynı hareketleri yapıyor. KLMSn karını %50 arttırdı ama bugün %5 düştü. Aynı senaryo olabilir, kaldıki ben KUTPO nun o kdr karını arttıracağını düşünmüyorum.
Hayırlısı bakalım blanço gele hayrola
Bilanço beklentiniz nedir ki? farzı misal 15.000.0000 tl geldi, ki biraz zor. Bu bile çok yükseltmez örnek KLMSN, hayırlısı olsun az kaldı.
İyi de klmsn ile kutpo niçin karşılaştırıyorsunuz ki 15 milyon keşke gelse ama pek ihtimal vermiyorum 12-13 milyon bile yeter hareket için .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 12.5 falan bekliyorum. İnşallah herkes kazanır
Şu ana kadar haber alıp bi tepki alımına geçilmiş die düşünüyorum. KLMSN la da hep orantılı hareket etmesi ürkütmedi değil.