Bugün gene bir dalavere çevirdiler.. Kağıdı 2.57 lerde tutarken ,2.84 e kadar sürdüler.. Bakalım akşam ne tür koku çıkacak.
Printable View
Bugün gene bir dalavere çevirdiler.. Kağıdı 2.57 lerde tutarken ,2.84 e kadar sürdüler.. Bakalım akşam ne tür koku çıkacak.
KRDMA Konsolide 2020/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -161666585 Ana Ortaklık Payları: -161666543
teknik olarak nedir durum????????????
Kisa zamanda cok yukseldi %25 civari kar birakti bana bol kazanclar yatirim tavsiyesi degildir
Demek ki;Bu devirde zarar eden Şirketlerin hisselerine ortak olmak gerekiyormuş.. Enteresan bir Türkiye Borsamiz var...
Sabırlı ve akıllı arkadaşları tebrik ediyorum..
son anda marbaşın 750 bin lotla devereye girmesinin anlamı nedir.3 dakikada bu kadar malı aldı süpürdü.sanki devamı gelecek gibi
Hergun 10kurus fark yapıyor geçen 20kurus şimdi 58 kuruş acaba neden ki
http://www.krttv.com.tr/dunya/dunya-...di-h39192.html
Bu haberin etkisi kardemir adına ne olur? Garip yerlerde özbal diyenler de var ama o zaten uzaya çıktı. Martta 1.00 dan 4.5 lara geldi.
Bu kredi kardemir için nasıl sonuçlanır?
yolbulan ********leri de bana kafa sıyırttılar
şimdi hisseyi ederine getiriyorlar
ln olum a hepsinden kıymetliydi
biliyor yazıyorduk
o zaman ne halt yemeye veriyordunuz
siz patronsunuz
ky misiniz?
hele birde d' nin altına bile vermiştiniz ya
ağzınızdan burnunuzdan gelsin.
kabahat bende aslında
şunu bile demiştim
kardemirde koltuk savaşı başladığında a'nın hepsinden kıymetli olduğu ortaya çıkacak
çıktı işte.
bunların yaşanacağı da ap açık orta idi.
kabahatli tabi ki benim, bile bile lades.
kim ne biliyor geçmiş yazılarına bakın
beni bilen biliyor, telaffuz etmeyin.
Ülkemiz'de,Koltuk herşeyden kıymetli..
Kardemir A.Hisselerin'de bunun örneğini bir kez daha gördük...
Hissesini,2.liralardan bu güne elinde tutabileni de tebrik ediyorum..
koltuğun kıymetli olmadığı ülke mi varmış?
iktidar şehveti şehvetlerin en şiddetli olanıdır.
onu bir baltaya sap olmakla da tanımlarlar
bi baltaya sap olmayan adamın yüzüne bile tükürmezler.
Bugünki SPK Bülteninde ;
Hisseye bir ay süreyle, Brüt takas ve kredili işlem yasağı gelmiş..
Bakalım, yarın kim galip gelecek..🤔
Brüt takas çoğunlukla hissenin yukarılara gitmesi için bir fırsat olabiliyor.
Brüt takasta Anlık al-sat işleri olmayınca hisseler yön bulmada raha rasyonel hareket gösterebiliyor
Kardemir için de inşallah böyle olur
[IMG]https://i.hizliresim.com/ir4dtD.jpg[/IMG]
HAFTALIK GRAFİK... YORUMSUZ :)
KAP'ta patronun da hisse alımı yapacağına dair haber vardı
aldı mı , ne kadar aldı bir bilgiye rastlamadım. Alım için beklediği bir seviye var sanırım
Hissenin arkasındaki spek işin mokunu çıkardı :(
srfsizlik diz boyu bir hale geldi
küçük yatırımcıyı dökmek için bu kadar uğraşılmaz
Allah korusun adamın çoluğundan çocuğundan çıkar sonra
Günlükçü olsaydım çoktan okutmuştum seni kardemir
haftalık grafiğine güvenip elimde tutuyorum.
Dipten dönüş sinyalini yaktı bakalım. Elin mahkum eninde sonunda 5 üstüne yürüyeceksin spek efendi.
Bu adamlar grafikleri de yanıltıyor, dipten dönüş sinyali gibi gösterip ertesi gün yine aşağı basıyorlar.
yazıklar olsun... küçük yatırımcının üç kuruşuna da göz dikmiş bu hırsızlar
Resmen küçük yatırımcıyı soymaya niyetli spek. yazıklar olsun :rtfm:
5 liralardan maliyetli insanlar zarar ziyan içinde :drunk:
5 olur mu ki yarın
Soyguncular... bune tavandan helen kağıt yerlerde milletten falta geçiyorlar
Devam buhjndd % 5 ekşice ....satiiiii kurtulun...
Olmamış daha 5₺hadi bekliyor uzzzzz
geçen hafta birileri iyi mal topladı. sonuçlarını bu hafta görürüz inşallah
endeks 120 bin direncini kırarsa, pek çok hissenin şu anki fiyatları masal olur
hadi otur tabana da biraz daha alalım
vah vah kardemir ne hale gelmiş ..acaip yolunu buluyo bi organize ekip...yolunu bula bula yolunu buluyo ..bizce bu ylunu bulmalar kayyum işini acil hale geitiriyo ..bi liraya taslim edilirise böle oluyo işte koca kardemiri sen git bi liraya teslim et ..aha sonuç bu trilyonlarca zarar.**hisseler çöküşte ..ama yolunu bulan ekip organizeler acaip yolnuu buluyo ..herkes bu yolunu bulan organize ekip kim diye soruyo ..vah vah koca kardemir bide liman mı ne gazı vardı ..ne gaz liman yaptık uccak kaccak ..derken yılunu nuldu gene birileri ..sahi bu liman kaça yapıldı acaba.***???? bu zarar acaba diyo herkes satın alamalardan mı kaynaklanıyo beceremiyolar belli acemi bi ekip var ..nese yolunu bulmaya devam ediyo hisse hareketciler ..iyi yolnunu bulamlar ..vah vaj kardemir ne halde koca kardemir ..katrilyonlarca borç ..zarar..sahi şirketi yönetenlerin şahsi şirketleri ne alemde diyo herkes
Yerli otomobil (Togg) fabrikasının temeli atıldı bazı hisseler uçtu gitti.
Bu yerli otomobil projesi ile ilgili olarak Kardemir'i de ilgilendiren durum vardı oysa.
Kardemir hiç tepki vermedi bu yerli otomobil işine. ilginç bir durum. Acaba baskı mı vardır nedir :wu:
25 Mayıs 2019 tarihli haber şöyleydi :
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yerli otomobil prototipinin bu yıl sonuna kadar hazır olacağını ve 2022 yılında da yerli otomobilin yollara çıkmasının planlandığını açıkladı. Türkiyenin yerli otomobilini üretmek üzere bir araya gelen ortak girişim grubunun çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Bakan Varank, projenin tüm sektörlerde değişime neden olacağını kaydetti. O değişimlerden birinin yaşandığı KARDEMİR otomotiv sektörünün ihtiyaç duyduğu çelik kalitelerini üretmek için AR-GE faaliyetlerine hız verdi.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...-celik-2879858
[IMG]https://i.hizliresim.com/rIK7kA.jpg[/IMG]
SAATLİK GRAFİKTE İNDİKATÖR YEŞİLİ YAKTI... HAYIRLISI BAKALIM
Seansın bitimine yakın kâr satışları ile birlikte aniden endeksin hızlı düşüşü bütün hisselerde olduğu gibi kardemir'e de negatif etkisi oldu. Ancak zamana bırakmak lazım. Bu hissede bir süre daha yatay seyir devam edebilir. Bugünden yarına zıplayacak bir durumu görünmüyor gibi. Ancak yine de hissenin tahta yapıcısı teknik ve temel analizleri bir anda altüst edebilir. Hep gördüğümüz ve yaşadığımız şey bunlar.
tabii kimse kalmayınca uçarsın. eski dostum 4.37 alıp-4.80 verdim.güzel kazandırdın yine gün içnde. öpüyorum...
halen göze aşağılarda, derdi ne bunun hayret ?
Karddmieden bir cacık olmaz hep ekşi hep eksi
vay beee koskoca kardemir kazdemir olmuş yolunmuş hep 6 katrilyon borç yapmış yolunu bulanlar..nereee harcanmış acaba harcamakla bitmez bu ..korkunç rakam vay bee ..nasıı uyumuşlar hissedarlar veya mali şube bu kadar borca bataklanırkebn.şimdide yüzlerce trilyon zarar tabi .sonrada bu yolunu bulanlar g.kurulu toplayamadık ya işte iptal ..falan.dünyada tek ..genel kurulu toplayamayan ..kardemir nerden nereye..vay beee .yolunmuş kaz olmuş ..vah vahhh ..dramatik ....izlemeye devam .izle incele araştır noluyo kardemirde .bide daha dramatiği özsermaye azalmış bide tam komedi .tam yolunmuş yani. müthiş rakam özsermaye farkı eksi farkı ..vay beee .heryerden vurgun yiyo kardemir ..tam yılunmuş durum yani ..
sabahtan eksi 7 ile açtı ve devre kesici oldu. Derdi ne bunun
bu kadar düşüş çok anlamsız. yazıklar olsun kardemir
Kardemir A için enteresan gelişmeler olacak gibi görünüyor