Yer her zaman olurda doğru zamanda binmek mutlu eder. Yoksa sabah bile alış fırsatı verdi.biz ky olarak düşük değil de yükselmiş hisseye ilği gösteriyorum. Her şeyin hayırlısı olsun.
Printable View
Bedelli başvurusu ve izahname her an gelebilir. Başvuru ve izahname gelen klgyo hissesi 3 gündür tavan. Biz tavanlara başvurudan önce başladık. Başvuru sonrası bir merko olur mu? Bekleyip göreceğiz :) Hem kilerde hem de buradayım.
hadi bakalım iki gözümün çiçeği, başvuru haberlerini yolla da soluklanmadan gidelim :ok:
Horoz yakaladım seni
Carfurda sattın geldin maşallah
https://i.hizliresim.com/o075GD.jpg
Ahaha bunu 3.52 ile taban yaptigi gun soylemisim iyi cesaret
https://i.hizliresim.com/DJefh9.png
Bunuda prizma 3.70 de iken soylemisiz ky psikolojini 20 senede cozmusuz demekki 😂
TEKRARDA FAYDA VAR;
Sermaye 76.000.000
Özsermaye 51.794.243..
2018 KAR -- 2019 ZARAR -- 2020/06 ZARAR
Özsermaye azalışının nedenleri özetle;
1) satılan mal maliyeti ve faaliyet giderlerindeki dengesizlikler
2) faiz gideri (2019 da 11,5 milyon..2020/06 da 5,4 milyon )
Zararda faiz gideri önemli unsur... mesela 2020/6 döneminde zarar hemen hemen faiz gideri kadar..
**
%64,88 Halka açık..
Bedellinin çoğu borsadan temin edileceğine göre, yatırımcıya fiyatlar cazip hale gelmeli diye düşünürüm..
**
Bedelli oranı % 295
toplam 76 milyon senet var
BEDELLİDEN KASAYA GİRECEK NAKİT: yaklaşık 224 milyon TL
**
65-70 milyonuyla finansman giderlerini kapatsa.. bilançoda FAİZ GİDERİ OLMAZ..
**
ŞİRKET geriye kalan yaklaşık 150 milyonla ne yapabilir ? Bence bir yatırım.. Bekleyelim bakalım..
Eli kulağında SPK başvurusu.. İzahnameyi de görelim inşallah..
TEK FİYAT İLK GÜN :)
09:55 seansı fiyat 5,80 gerçekleşen işlem 1.133.242 lot
12:55 seansı fiyat 5,80 gerçekleşen işlem 2.930.130 lot
ilk gün için gayet güzel bence, eşleşme yukarıda oluştuğu anda , bi maşallah daha deriz..
ytd.
tek fiyat, cuma vs psikolojisine rağmen güzel kapandı..
son 3 gündür işlem hacimleri;
07 Ekim Çarşamba 5.686.774 LOT +10
08 Ekim Perşembe 2.892.564 LOT +10
09 Ekim Cuma 4.577.386 LOT -2,56
Bugün telaşçılarla , Agresif işlem yapan kurumlar(Deniz, Finans, A1, Piramit, Ata) satıcı..
ALICILAR; Y.Kredi, Oyak, İş, Vakıf, Osmanlı..
hafta başı ile birlikte farklı yerlere yolculuk başlar inşallah..YTD
Bu ceza nasıl neye göre veriliyor. Aralık da 6 ay haziranda 3 ay ekimde 3 ay 12 ay cezalı spk 3 den 5 çıktı verdi ceza 2 den 25 tl gider merko veya 1 den 12 gider vangd bu nasıl iş bi şirkete göre mi ceza var hiç bir şeye güven kalmadı.
emir geri çekme silme cezası var yani bukadar lot birileri tarafından iş olsun diye alınmadı herhalde
selamlar şirketinizin yatırımcısı ve uzun zamandır elimde tutuyorum açıklamış olduğunuz %294 bedelli sermaye artışına neden ihtiyaç duyduğunuzu* açıklamadınız*ve daha spk ya*müracaat*etmediniz bu süre için de*borsa yönetiminin vermiş olduğu ceza bizi üzdü lütfen borsa yönetimine bu konu hakkında itarzda bulunun o kadar agresif çıkışlar hareketler sergileyen şirketlere daha hafif ceza verilirken* formet çelik kapı ya 8 ocak tarihine kadar tek fiyat cezası verilmesi biraz kötü* oldu sizlerden ricam güzel bi izahname ile bizleri ver bedelliye katılacak olan* kişileri bilgilendirin lütfen*
ALEV DUMANLI
YATIRIMCI İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ YÖNETİCİSİ
yatirimci.iliskileri@formetcelikkapi.com.tr
05523442788 ABDURRAHMAN TOPUZ
YATIRIMCI İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ ÇALIŞANI
bilgi@formetcelik.com
03523213708
Kardeşim saçmalama! SPK sanki izahnameyi göndermediniz diye bu cezayı yediniz anlamında bir yazı olmuş. 1,5 süresi var istedikleri zaman gönderir sana mi soracaklar? Cezaya gelince Merko gibi bir hissenin. 36 tavan yaptığı bu ortam da hiç ceza gelmemesi daha 4 tavan yaptı diye böyle bir ağır ceza gelmesini eleştire biliriz.
ilk önce saçmalamıyoruz tamam mı bir çok şirketin bedellisine katılmış o bahsettiğin merko 1 liradan beri taşıyan biri karşında hala bürüt takas ta ama ona bende kızdığım için yazdım ayrıca bu işler lobidir crfsa da var elimde o da 5 liradan beri elimde 38 lira oldu ama tek fiyat cezası yemedi daha bu üç 4 tavanda ceza yemiş olması izahname ile ilgili değil tabi ki o bilgi beceri yok değil bende izahname gecikti bir çok yönetim bir kaç gün içinde hazırlar öyle müracaat eder yazdığım soruya gelen cevap aşşağıda
https://i.hizliresim.com/4DnJvj.png
olasılık hedeflerimdir kendi akılınızı kullanmayı ihmal etmeyin lütfen
https://i.hizliresim.com/zSVNtP.png
Şirketten gelen cevabı gördüm. Mesele anlaşılmış. Ceza konusunda SPK nin kantarin topuzunu kaçırıp cezayı abartmasi konusunda söylediklerinde katılıyorum. SPK nin standarti yok. Bazı hisselere 10 tavan yapana kadar müdahale etmezken bazı hisselerin tepesine tepesine vuruyor. Bu şirketle ilgili olan dışı fiyat ve miktar hareketi ile ilgili bilgi bile istemeden 3 ay tek fiyat tedbiri uygulaması tamamen saçmalık. Bence birilerinin amacına hizmet ediyor. SPK yi kime sikayet edeceğiz? Neyse ben SPK yi bimere şikayet etme kararı aldım bakalım sonuç ne olacak.
Yazdıklarıma alinmayin. İşin özü kaçırıldığı için bunları yazmak zorunda kaldım.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
% 295 bedelli için 21.09.2020 de Yönetim Kurulu Kararı geldi..
Artık SPK başvurusu ile birlikte, izahnameyi de bir görsek .. işimize, yolumuza baksak :)
Yoğun İş geliştirme ve Ar-ge çalışmalarımız neticesinde sonuçlandırdığımız ve hızlı bir şekilde yatırımını tamamladığımız masa, sandalye ve aksesuar gruplarımızla ilgili olarak, özellikle yurt dışı siparişlerimiz pandemi sürecinin de normalleşmeye başlaması neticesinde hızla artmaya başlamış olup, bu kapsamda siparişleri zamanında yetiştirebilmek için istihdam edilmek üzere 250 ek personel alımı hedeflenmektedir. Bunu gerçekleştirmek için de bilbordlara ve reklam panolarına 250 kişi personel alımı ilanları verilmiştir.
aranızda kayserili olan var mı
kayseride formt fabrika ya adam almak için reklam panolarına ilan verilmiş gören olmuştur hemde herksin işçi çıkardığı zamanda
yani boş beleş bi şirket değil
eski defterleri karıştırınca yukarıdaki ilan çıktı 7.ayda yapılan açıklama
neden formt aynı metal eşya sektörü bazlı [16:50, 13.10.2020] bu sene ilk kezbu hafta
hareketlendi
oda ceza yedi
arkası gelecek ama
yıl başını bulacak amma senye kadar
mutlaka gelecek
bu sene %200 yapmayanı dövüyorlar belki bizde seneye yapacağız ama % kaç ?
https://i.hizliresim.com/epj5YO.png
Bu gün gip oldu bu ceza hissenin dengesini bozdu artık birileri mutludur.
şirkete düşen 21.09.2020 tarihinde yönetim kurulu kararı ile açıkladığınız BEDELLİ'nin "izahnamesi"ni açıklayıp, SPK başvurusunu yapmak..
bekliyoruz..
Ayrıca şirkete de mail yazıp aldığım cevabı aktaracağım arkadaşlar..
Dediğim sebeplerden burdayım, inşallah daha farklı bir FORMT olacak..
Kimseye al-sat-tut değildir. Saygıyla )
şirketten haber yok, ortaklardan haber yok, BEN BARİ YAZAYIM kendi kendime :)
BİLGİ
09:55 // sabah seansında 633.897 lot 4,70 TL den işlem görmüştü..
12:55// seansında 1.779.314 lot artarak Toplam 2.413.211 lot işlem 4,80 TL'den işlem oldu..
Can alıcı bilgiyi aktarayım şimdi de;
Alış emri (1.897.040 lot) satış emrinden(519.974 lot) hayli fazla artık. Hadi gözümüz aydın
Döndü ve Dönüş başlıyor ihtimali çok yüksek.. YTD
1,76 dolar olmadan çıkmam dersem beni dövermisiniz şirketin hurdalığındaki hurdaları toplayıp satsak galiba şu an piyasa değeri kadar para eder ...
maşallah..
yapın SPK başvurusunu da,
Görsün millet izahnameyi, güzel olacak diye bekliyoruz,
YTD
https://www.dunya.com/ekonomi/sanayi...-haberi-485342
bu haber formt gibi hisseler için olumlu ama şirketin bunu avanataja çevirecek projeler üretmesi lazım hem devlet alımlarına iso standardında ürün üreterek teşvikten yararlanması zor değil hemde onca yeni hastane yapılıyor bakıyorsun masa sandalye ler sedyeler hep yabancı format gibi şirketler argeyi geliştirmeli hem yurt içi hemde yurt dışı satışları artırmalı bu benimm hayalim şirketi biraz daha seversem gider kayseye arge çalışmalarına fikir alış verişinde bulunurum sektöre çok da yabancı değilim
tabi şirkete mail atıp bakın bu haberi fırsata çevirin demek te olablir ama
Şirketten gelen cevap;
"sermaye artırım sürecimiz planlandığı gibi devam etmektedir. Yasal süre sona ermeden izahname ve SPK başvurusu yapılacaktır. "
....
(yönetim kurulu kararı 21 eylül .. süre 1 ay mıdır?)