Bu hissede her zaman temkinli olmakta da fayda var
Printable View
Bu hissede her zaman temkinli olmakta da fayda var
Bu tarz topiklerde iyi niyetli yada tersi yorumlardan cok etkilenen yatirimci olabilir.bende bu gemideyim.ama mis mis larla yorum yapmamaya çalışıyorum ( seni tenzih ederim).gerektiginde olumludan çok olumsuz yanları benim için önem arz eder tüm hisselerde.YTD
gün boyu kafeini inceledim tüm yorumları da okudum. gayette hoşuma gitti. ama şu galip varya galip herşeyi bitiriyor. tukaştan yediğim kazık halen batıyor. bu pisliğin olduğu hisseye girmek beni korkutuyor.
Halka arzda %30 talep fazlası olduğu dolayısıyla arzin talep fazlasi ile tamamlandigi unutulmamali.ayrica metro yatırımın elinde takaslarda az bir miktar 1k.mal gözükmektedir. YTD
Dostum ben bu hisseye ilk geldiğim vakitte bile bu hissede temkinli olunması gerektiğini söylemiştim. ..Galip ile aynı evde hatta aynı yatakta yattığımızı söylemiştim. .
Hisse güzeldir. .bilançosu güzeldir. .yanlız işin içinde bir miktar galip de var..Hisse tutulacaktır aşık olmadan tutulmalidir..
Ortaklarimizdan Verusa girişim sirketidir..işi icabı kelepir şirketleri alır verimli hale getirdikten sonra ederinin üzerinde satmaya çalışacaktır. ..buda tahminen kafein in bilançolarin in en iyi olabileceği 2019 yılı ortalarına kadar
Hisseyi belkide fk 25-30 lara taşıyıp daha sonra satmak isteyebilir..
Verusa ya geçen gün baktığımda bilançosunun çok iyi olduğunu hatirliyorum..demek ki adamlar işlerinin ehli...zaten fiyat olarak da borsada tarihi zirvelerindedirler. ..
Metronun da elinde sadece 950 bin civarında hisse var ..bilançosu çok guzellesebilecek bir kafeinde oda satışta zorlanmayacaktir...agresif büyüyen yazılım şirketlerinin her daim müşterisini olacaktır. ..
Kısacası bu iki kurum da satıcıdirlar ama bu satışı hissenin çok önemli zirvelerinde ancak düşünebilirler. ..
Metronun girdiği her hisse bir kaç kat muhakak çıkar...İyi bilançoları geldiği sürece hissenin daha çok gidecek yolu olacaktır. .buna rağmen yinede temkinli olmakta fayda var..aşık olmamak lazım...
Topikte halka arzdan metronun elinde 950 bin lot kaldığı söylenmişti. .ben de buna istinaden söyledim. .yalnız metronun kendisinin dahi temelinin iyi olduğu söylenmişti bana...ki metro Son zamanlarda girdiği bir çok hissesi kaliteli idi...benim hazırladığım Albaraka. İbct bank.klgyo.ecz GYO. Alcatel....v.b
Keko hocam sende olmasan yandik bizden başka paylaşım yapan yok.bir ara komşu köyde yazıyordum tek basima😁 böyle topiklerde bize rastgeliyor.
Teknik göstergeler gayet olumlu. 6.43 bandı üzeri kalırsa güzel olur aksi tekrar 26 ya bir düzeltme gelebilir tabi endeksin seyride önemli.YTD
https://resmim.net/f/Sr7ydZ.png
Iki ay önce paylaşılan grafik.ustat o zamandan xu100 un gelebilecegi yeri cuk diye oturtmus.endeks umarım burdan yukarı trende döner kfein icinde olumlu olur donus.YTD
Suan itibariyla dolar diğer endeksler.. vs
Havada karamsarlık yok endeks yarın yukarı yönlü açar tabi kfeinde, gun ici direncler önemli.YTD
Ahanda galip malip kalmadı sattı hepsini. Bakalım şimdi kime bahane bulacaklar....900000 LOTUN TAMAMINI SATTI.
Yanlış biliyorsunuz büyük ihtimalle satılan mal Kfeinin hazır bekletilen payları.
Pay Grup Bilgileri Satışa Hazır Bekletilen Toplam Pay Tutarı (Nominal TL) Satış Yapılan Toplam Tutar Kalan Pay Tutarı C Grubu, KFEIN, TREKFIN00037 1.750.000 850.000 900.000
Ek Açıklamalar Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.'nin 10/11-05-2018 tarihinde 4,45 TL birim fiyat ile halka arz edilmek suretiyle artırılan 7.000.000 TL tutarlı sermayesini temsil eden payları, 16/05/2018 tarihinden itibaren BİST Ana Pazar'ında A grubunda sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlamıştır. Halka arz edilen 7.000.000 TL nominal değerli payların % 25' ine tekabül eden 1.750.000 TL nominal değerli paylar Sermaye Piyasası Kurulu' nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliğinin 9. maddesi kapsamında satışa hazır hale getirilmiştir. Temmuz ayı içerisinde, satışa hazır hale getirilen paylardan satış gerçekleştirilmemiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız,
Saygılarımızla,
Dolayısıyla bu satıştan gelecek tutarın tamamı Kfein'in özsermayesine eklenecek (yaklaşık 6 milyon TL), ödenmiş sermayesi de 19.750 olacak. Akşam açıklarlar herhalde.
derinlik ve takası şuanda göremiyorum. ama galip tukaşda aracı kurum olarak yatırım finansman, tacirler ve piramiti kullandı. metroyu adı için kullanmıştı. tüm malı yatırım ve tacirlerden boşalttı. 900 binin nereye gittiğini görebiliyorsanız yazın lütfen merak ettim.
Bu metro üzerinde satılan mal kfein'ın arzdan kalan paylarıdır.Şükür bitti.Satışında bir kısmını ıs yatırım ve Teb karşıladı.Bu şatışa rağmen hissenin bu seviyede bugün işlem görmesi çok iyi.
devletin yerli yazılım geliştirme projeleri kapsamında yazılım firmaları yükselişine endeksden bağımsız olarak devam eder. ytd.
6.54 ortalama ile galibin satıp çıkmış olması sevindirici...hep aynı evde galip ile yapmaktan çekiniyorum. ..Şimdi ise yatırımcılar daha da rahatlayacaklardir...bence bu rahatlama hissenin fiyatına da olumlu yansıyacaktır. ..demokrosun kılıcı gibi havada sallanan bu kılıç artık yok...
Bu 900 binlik satışa rağmen hisse çok iyi bir kapanış yaptı..normal şartlarda 6.80-90 aralığında bir kapanış bekliyordum..Ama bu ağır satış devreye girince ancak 6.72 den kapanış yapabildik. .bu satışa rağmen günü endeksin çok üzerinde yüzde 5 lik bir prim ile kapatmiş olmak çok sevindirici..
Ağırlıklı ortalaması 6.64 idi kapanışimiz ise 6.72 oldu...endeks bu gün yüzde 1 çıktı biz ise yüzde 5 çıktık. .Çok guzel bir kapanışa şahit olduk..
Bu gün yazılımların çoğu artıli idi. .alış istahı çok iyiydi..ben bu günü çok beğendim. .
Metro aradan çıktı. .Verusa ise girişim sirketidir bu yüzden de kafein den Maximum fayda sağlamaya çalışacaktır. .bu yüzden de 2019 yılı ortalarından önce vede bilançolarin guzelleşmesinden önce satmayacaktir. .
Önümüzdeki çeyreklerde gelebilecek 5.5-6.oo milyonluk olası karlar da hisse çok ilginç fiyatları görebilir. ..o vakitler den belki de fk 20-30 değerleri görebilir. .
Keko hocam biz senle anlasamiyacagiz 😁hala galip diyorsun😁galip diye birşey yok dostum.metro yatırım aracılık ediyor sadece
Arz sonrası kalan %25 e te kabul eden 1750000 tlnin 900.000 'luk kısmını veruşa sattı.kaldi geriye 850.000.bunu 07.05 2019 kadar satabilir hepsi bu.
Bu satisi iki parçaya boldugune gore devamını daha yukarılarda düşünüyor demektir.
Yoksa daha geçen sene bir sirket yatirimciyi husrana ugratti1.98 yada 2 idi galiba arz fiyati 3.18 kadar fiyat geldi şirkette bu yükselişte arz 'dan kalanları vermişti sonra bir daha toparlayamadi.3.18 'den 2.lere tekrar dönüş yapmıştı.
O zaman biraz farklı düşünmemiz gerekecek.