https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...46585e042b.jpg
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...46585e042b.jpg
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yukarıyı test etti geri geldi . hadi hayırlısı bakalım .
https://invst.ly/68iep
işlem hacminde artışla beraber 10 üzerinde tutunma istegi oldukca güçlü bu aralar...sanırım yıl sonu bilancosu iyi gelecek ve belkide bu sene 1 tl temettü alacagız...beklemeye devam...
En iyi satıcı 10.76 seviyesinde, alım yapmak isteyenler için arz bulunurken aşağı doğru kademeler bomboş, örneğin 1000 lot vermek için 10.50 seviyesine kadar basmak gerekli. Şimdilik piyasa mevcut fiyata inanmıyor şeklinde yorumluyorum. Ayrıca bugün gördüğü 10.98 grafikte yeni zirvedir.
Syg.
A1 Capital 10,918 ortalamayla net 41.663 lot almış. Fiyat en yüksek 11,47'yi gördü bu alımıyla.
Syg.
O neydi ya bir anda 11.47 gördü sonra 10.80 lere düştü...
Hareket diyordunuz :-D Alışık değiliz biz bu atraksiyonlara ;-)
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahtada mal bulamıyorlar. bulsalar tavana kadar çizecekler.
düzenli ucuza alıyorduk her ay. artık gidecekse de yapacak birşey yok. biraz daha pahalıya alırız.
syg.
2015 yılından beri bekliyor vatandaşlar, Petun hep temettü kazancı ile geçindirdi, artık biraz sermaye kazancı sağlama zamanı geldi. Hisse 11-12 arasında sabitlense güzel olur :ok: Son çeyrek Çamlı'dan ve YBP'den güzel bir katkı sağlamalıyız. Et fiyatları nasıl seyrediyor aramızda kasap varsa yazabilir, Petun ürünlerin fiyatları pek artmadı, bu durumda maliyet artışı olduysa karlılık düşer, dikkat.
Mesela çiğ süt arttı Pnsut ürün fiyatlarını arttırdı gözle görülür biçimde, Petun'un da olası maliyet artışlarında karının düşmemesi için tedbirli olması lazım. Mesela macar salam açbitir'i 8 dilimden 7 dilime düşürmüşler bunun gibi önlemler alınmalı :)
Syg.
2012 den beri hissedeyim tahminim son çeyrek Çamlı yemin katkısı olacak... 2016 da 11,86 dan almışsınız bilem var...;-) :-D ;-)
sn börsianer,
bu sosyal medyadaki boykot olayını kullanarak kağıdı aşağı çekmişlerdi. faaliyetlerde çok bir bozulma yoktu zaten. bu hareketi er geç yapacaktı ama maliyetleri ne kadar aşağıda tutsak kardır. 2 haftada 1 yıllık temettü kadar prim yaptı. ufak bir zararım vardı ama hisse prim yaparken üzülüyorum.
değerli yorumlarınızı eksik etmeyin.
herkese iyi akşamlar.
22 TL mi yok artık...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün 11.47 bu gün 9.76 yı gördü..Ne oluyor?
ne oluyor a1 capital ??
açığa mı bastı ne yaptı ama sağlam alış yazmış birisi...
Uzun süredir günde 10 kuruşluk hareket yapmayan Petun dün 17.50 den beri 1.71 tl lik hareket yaptı...toplama çalışmasıdır diyelim,
hayra yoralım.:)
kim toplarsa toplasın da şu yukarıdaki hisseci44'ün paylaştığı grafikteki rakamlara götürsün petun'u...hiç olmazsa Banvit'in gördüğü rakamlara gidelim.(yatırım tavsiyesi değil temennidir)
Tamamen hayal ürünü olan grafiğe en doğru yorumu (yok artık) diyerek yapmış sn. Metamorfoz, bende kendisine katılıyorum. Zaten olur diyrek değil dikkat ederseniz olmaz diye paylaştım :) buna rağmen Grafik ağaları kızdırdı galiba....
Herkese bol kazançlar...
Dün yukarı çizen de bugün aşağı basan da A1 Capital, yaptığı işlemlerin hata olmasına imkan yok, algılarla oynuyorlar.
Bugün en büyük satıcı kendisi, 10,402 ort ile 19.295 lot satışı var.
Dün pahalıya al bugün ucuza sat esas amaç ne ?
Syg.
Geçmiş yıllarda son çeyrek nasılmış ?
2016/4Ç Net Karı : 12.846.134 Faaliyet Karı : 12.966.612
2015/4Ç Net Karı : 24.380.681 Faaliyet Karı : 12.040.488
2014/4Ç Net Karı : 12.619.685 Faaliyet Karı : 9.947.916
2013/4Ç Net Karı : 8.103.901 Faaliyet Karı : 5.897.567
Bu yıl 3. çeyrekte geçen yılın aynı çeyreğine göre daha düşük bir faaliyet karı var ancak iştirakler ile toparladı.
Syg.
Son çeyrek 15.000 kar gelirse yıllık 62.060 olur hbk =1,43 olur 12 fk x 1,43 = 17,16 tl fiyat son çeyrek 30.000 kar gelirse yıllık 77.060 olur hbk= 1,78 olur 12x1,73 = 21,36 tl fiyat olabilir fk 12 yaklaşık en yüksek ulaştığı alınmıştır. Hayırlısı diyelim YTD değildir saygılar :-) :-)
F/K oranında büyümeyi baz alan bir yaklaşım varmış ben de yeni duydum. Bir şirketin her yıl ortalama % kaç büyüyeceği düşünülüyorsa F/K oranı ona eşit olurmuş. Yüksek F/K yüksek büyüme beklentisi demek. Petun ise satışlarını/karını çok yavaş artırabilen bir şirket. Piyasada biraz beklenti oluşsa 10 F/K hak eder bence.
Syg.
Bende 10 fk normal 15.000 karı olası görüyorum. 10x1,43 = 14,30 gibi fiyatlaması olmalı ama piyasa ne derse o.... Syg,
son zamanlarda duruşu çok güzel böyle devam...9,35 lerden fazla alamadım ama saglık olsun...borsada fırsatlar bitmez...sabırla temettüyü beklemeye devam...
[emoji106]
endeks bozmasa çok iyi gidiyordu...ama endeks boznca bozdu biraz hayırlısı olsun...sanırım bu sene kar iyi gelecek ve dolayısı ile temettü de iyi gelecek...sayın börsianer ve diger duayenler sizin görüşleriniz neler acaba...ne güzel hisse valla fzla kalabalık yok al-sat cı fazla yok hep uzun vade temettücü yatırımcılar...
Hisse oldukça olumlu seyrediyor aslında, bu fiyatlarda yataya sarması normal gibi, sonuçta geçen yılda temettüye kadar 10,50 altına pek inmiyordu. 10,70 fiyattan temettü verirse 9,70 olup yine ucuzlayacak. Piyasa bilançoyu görüp de tatmin olmadan 11 lira üzerinde kalıcı olmaz diye düşünüyorum.
Syg.
https://finans.haberler.com/599202-a...rum-raporlari/
EKONOMI BAKANLIGI`NIN BUGUNKU RESMI GAZETE`DE YAYIMLANAN `VERILEN
YATIRIM TESVIK BELGELERI` LISTESINDE YER ALAN BILGILER SOYLE:
FIRMA ADI : PINAR ET
YATIRIMIN CINSI : MODERNIZASYON
ONGORULEN DESTEK UNSURLARI: KDV ISTISNASI, VERGI INDIRIMI ORANI 55%, YKO 20%,
YATIRIMIN KAPASITESI : KESIMHANE(BUYUKBAS) 400 ADET/GUN,, KESIMHANE(KANATLI) 7200 ADET/GUN
, ILERI ISLEM 37369000 KG/YIL
SABIT YATIRIM (TL) : 19.800.000
ITH.MAK.TEC.TUTARI (USD): 0
ISTIHDAM (KISI) : 0
İnşallah temettüyü azaltmaz bu 19 milyon tl yatırım
güzel kapanış oldu...önümüzde beklenen savaş olmasa bence çok iyi yerlere gelecek belkide yeni zirve yapması muhtemeldi ama malesef olmayacak gibi...hayırlısı olsun beklemeye devam...degerli yorumlarınız için teşekkürler börsainer...
Ben biraz yararlandım bu hareketlerden...
Petun günlük grafiğe bakınca ben bir bayrak flama görüyorum,yaklaşık 2 tl lik...teknik bilgisi olan arkadaşların yorumlarını merak ederim bu konuda.
bilançoya az kaldı iyi bir bilanço ile dediginiz gibi bayrak flama hareketi yapması çok olası...beklemeye devam...
Bilançoyu beklemeden 1 hafta 15 gün içinde sanki tam bir bayrak-flama oluşumu olacak gibi...hareket edeceği günü bekliyor gibi...günlük grafiğe bakın.
Nasıl bir hisse bu ya ne konuşan var be çizen ne burda ne twetterda aldığım günden beri iyide kazandım maşşallah milettemi bi gariplik var hissedemi çözemedim sice temeddü beklentisi ne olur teşvik çokda harekete geçirmedi 13.80 hedefine gidebilecek mi yoksa kesik yermi varmı yorum yapacak arkadaş tşk
Cuma burdamısın evladım bu ada harbi ıssız adaymış cuma cuma nerdesin