fibo düzlemesine göre 1.52 direnci geçilmeli. 1.52 üzeri kapanışlarda ilk hedef 1.59 sonra - 1.64 - 1.69 dur. umutluyuz.
Printable View
fibo düzlemesine göre 1.52 direnci geçilmeli. 1.52 üzeri kapanışlarda ilk hedef 1.59 sonra - 1.64 - 1.69 dur. umutluyuz.
Aynen. İsim aldatıcı. Bilmeyenler sanayi şirketi falan sanıyorlar. Sanayi ile hiç alakaları yok. Küçük çapta GYO işi yapıyorlar. Metro istasyonunun karşısında ellerinde bir arsa vardı. Yıllardır ısıtıp ısıtıp onu koyuyorlar masaya. Millet beklentiyle pozisyon alır. Bir de Ostim Vakıf var. Yatırımcının parasıyla teknopark, vakıf üniversitesi falan kuracak. İki de bir KAP'a haber gönderirdi. X-Y tarihleri arasında Ostim hisselerini satacam diye. Haber geldiği an tahta şelale olurdu. Spek de aşağıdan toplardı millette yukarıdan sattığı kağıtları. Yönetici ve saz ekibi maaşlarını buradan çıkartır.
Yatırımcının son 1 yılda kayıbı % 22 lerde. Size yukarıdan sattığı senetlerin parasını mevduata bağlayıp oradan geçinirler. Sonra kötü bir haber. Aişağıdan alır...tekrar yukarıdan satar ve para yine 1 yıl mevduatta bekler.....makasa almışlar yatırımcıyı....
sanki savaştan çıkmış dinleniyor ......
sabah ilk yarım saatte 1.50 den satılan 250k lotu alan ky değildi herhalde sabredip göreceğiz...
Evet artık zincirleri kırma zamanıngeldi. Öyle ufak tefek dirençlere takılma fazla. Yatırımcı parayı gömdü, az da spek para gömsün.:)
1,52'ye çok mu mal koymuşlar acaba. Geçense 10 kademe üstüne atar inşallah. Bu verenler de arkasından baksınlar.
Hala ufak tefek dirençlere takılıyor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...42b63a9326.png
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
anlaşılan 1.52 yi aşmak istemiyorlar. bu arada 1.51 den de iyi mal verdiler çaktırmadan
hayırlısı desek mi ki
hacim güzel ve 54 kırılırsa haftayı iyi kapatabiliriz.
son dakika alışları gayet güzel. kapanış seansında 1.54 ten yaklaşık 300k mal alındı ve kademeyi kaldırdılar. demekki hisse sahipsiz değil istedikleri zaman götürebilecek güce sahipler inşallah bundan sonraki günlerde alımlar artarak devam eder. iyi akşamlar...
Yolcudur abbas, bağlasan durmaz.
Hacim fevkalade, bedelli ile şirkete taze çıtır para girdi, gayrimenküllerin satışları devam ediyor dolasıyla para girmeye devam edecek.
Sırayla dirençleri geçer diye umut ediyorum, hisse çok aşağıda, sert hareketlerle beli bir yerlere gelmesi gerekiyor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3d1c5d1410.jpg
Bu ne ızdırap kardeşim. Bu kağıtta bekleyene Allah sabır versin. Uzun vade kazandirir derler devamli. 1 senelik grafik. Endeks nerden nereye gelmiş kağıt nerede. Ama bu bedelli kagidi bence çok olumlu etkileyecek. Bundan sonra önü açık insallah.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5c1b8403fa.jpg
Bugün alan ve satanlar.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
resimde işaretli yerde kesişen çizgiler nedir, hangi gösterge acaba?
Güzel bir tobo'muz varmış
sabrın sonu selametdir.
https://twitter.com/MaratonAdam/stat...16935918211073
Twitter de ostim hakkında yazanlar çoğalmaya başlamış.burayıda takip edenlerin sayısı artmaya başladı...hisseye zarar verir düşüncesiyle sık yazmama kararı aldım.
1967 yılında, Ostim’de bir sanayi bölgesi geliştirmek amacıyla kurulan Ostim Kooperatifi, geçtiğimiz süreçte arazi temininden başlamak üzere sanayi bölgesi tasarımı ve kurulumu konusunda zengin bir birikime sahip olmuştur. Ostim Sanayi Bölgesinin altyapı ve üstyapı yatırımlarını tamamlayan Ostim Kooperatifi, 2000 üyesini sadece gayrimenkul sahibi yapmakla kalmamış, üyelerini sanayiyle, ticaretle ve yatırımcılıkla da buluşturmuş; üyelerinin hakkı olan gayrimenkuller dağıtıldıktan sonra kalan gayrimenkuller aktife konularak Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. kurulmuştur. Çok ortaklı olarak kurulan ve SPK’ya tabi olan Şirketimizin payları 2012 yılı mayıs ayından itibaren yeni kurulan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, Serbest İşlemler Platformu’nun ilk şirketi olarak işlem görmeye başlamış; 2013 yılı Haziran ayından itibaren Borsa İstanbul A.Ş.’nin İkinci Ulusal Pazarında, 2015 yılı Kasım ayında yapılan düzenleme ile birlikte de Ana Pazarda işlem görmeye başlamıştır.
Ostim Yatırım A.Ş., Ostim Kooperatifi tarafından kendisine devredilen dükkan ve iş merkezlerinin yönetiminin yanı sıra oluşturduğu profesyonel inşaat ekibi ile sahip olduğu arsa ve araziler üzerinde birçok iş merkezi, üretim tesisi, konut ve altyapı projelerini de hayata geçirmiştir.
Ostim Yatırım A.Ş. Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nin rekabet gücünü artırmaya yönelik pek çok proje gerçekleştirmiştir. Bölgenin elektrik ihtiyacını karşılamaya yönelik Elektrik Santrali, elektriğin dağıtımı için gerekli yazılım ve donanım sistemleri, Ostim Teknopark, telekomünikasyon yatırımları ve ihracat merkezi bu projelerden birkaçıdır.
Ostim Yatırım A.Ş. Ostim’deki kobi’lerle birlikte yurtiçi ve yurtdışında proje ortaklıkları yürütmekte ve projelere sunduğu profesyonel destek ile Ostim’in sahip olduğu mühendislik, tasarım ve imalat gücünü bir araya getirmekte, bu gücü sistematik bir yaklaşımla pazara entegre etmektedir. Ostim’de üretilen ürünlerin yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda tanıtılması ve pazarlanması da proje yönetimi yaklaşımıyla yürütülmektedir.
Ostim’in proje zenginliğini ve gücünü, kendi kurumsal yaklaşımı ve esnek çalışma anlayışıyla buluşturan Şirketimiz proje tabanlı yaklaşımıyla ithal edilen ürünlerin yerlileştirilmesi gibi misyon içeren projelerden anahtar teslimi tesis kurulumuna kadar, yerel, ulusal ve yabancı pazarlarda kurduğu kurumsal ilişkilerle faaliyet göstermektedir.
Sistem entegrasyonu konusunda tecrübe sahibi olan Ostim Yatırım A.Ş. komşu ve dost ülkelerde sanayi bölgesi kurma projelerinde kamu ve özel sektör kuruluşları, üniversiteler gibi kurumlarla işbirliği ağları oluşturarak tecrübesini ve vizyonunu bu ülkelerle de paylaşmaktadır.
Şirketimiz son yıllarda yoğun olarak faaliyet gösterdiği komşu ülke Irak’ta 2011 yılında kendi şubesini açmıştır.
Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş.'nin bedelli sermaye artırımı yeni pay alma hakkı kullanım süresi sonunda kalan B grubu payların Borsa İstanbul A.Ş.(‘BİST') Birincil Piyasası'nda, A grubu imtiyazlı payların Şirket merkezinde talep toplama yöntemi ile 16-17 Ekim 2017 tarihlerinde satışı yapılmış ve tüm paylar satılmıştır.
2.427.820,798 TL nominal değerli B grubu payların BİST Birincil Piyasa'da tamamı satılmıştır.
682.776,589 TL nominal değerli A grubu imtiyazlı payların pay başına 1,48 TL'den satışı Şirket Merkezi'nde talep toplama yöntemi ile gerçekleşmiştir. Gelen taleplerin dağıtımı oransal olarak yapılmıştır.
Pay Grubu***Talepte Bulunan Kişi Sayısı***Talep Edilen Pay Adedi***Dağıtılan Pay Adedi***Talebin Karşılanma Oranı (%)
A Grubu İmtiyazlı**5***782.830,589***682.776,589*****0.8722
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla...
5 Kişi A grubuna talepte bulunmuş, hatta fazlasını almak istemişler. Demek ki istedikleri bişiler var.
Her tarafı direnç olmuş, yesinler senin dirençlerini. Düşerken hiç destek bakmadın, çıkarken her adımı direnç oldu her nedense.
1.60'a kadar gider diye düşünüyordum ama ilk kademede çuvalladı, dur bakalım kapanışı görelim de öyle kanaat getirmek daha sağlıklı olacak.
Bol kazançlar herkese.
1.54 teki gap ı kapatması iyi oldu şimdi grafik daha da güzelleşecektir.
Son 1 yılda getirisi % -22. Şimdi patron ve spek arkadaşları 1 yıl önce yukarıdan sattıkları kağıtları buralardan toplarlar... biraz hareketlendirir tahtayı. Siz ha gitti, ha daha da gitti demeden hızlıca milletin eline verir malları ve 1 sene yine hiç uğramaz buraya...çıkşa başladı mı elinizi çabuk tutun. Satış için tereddüt ettiğinizde çıktığı noktaya geri gelir...Yılda 1 veya 2 defa hareket yapar. benden söylemesi. Hepinize bol kazançlar.
50 günlük HO suna geldi geçerse hareket hızlanabilir.alım,satım,tutum her türlü kararı kendiniz verin boş veya dolu gibi görünen tüm yorumlar aldatabilir.bol kazançlar.bende artık yazmadan izleme taraftarıyım.
[QUOTE=FURKAN37;1062214]Ben zaman daraldı düşüncesindeyim[/QUO Her gün yüzde dört olsun benim olsun:)
Hisse de hakim güç Deniz bank in tahtayı bugün kontrollü toplamaya başlaması çok önemli ve yatırım finansman karşılıklı al satla hacim yapıyor ...Bedelli kasaya girmesi yanı sirasıra kredi borçları kapatilirsa daha uzun bir yolumuz olabilir...
sessizlik ne kadar iyi birşeymiş...:)
Su sıra Trend e giren Ender hisselerden biri
Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenli liman..
Maşallah...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1156736f68.jpg