Macide al veriyor
Y.t.d
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Macide al veriyor
Y.t.d
Macide ney yaw
Macide ye değil netice ye bakalım
Netice de beklenen son
Arkadaşlar Marshall imizin 2016 yıl sonu bilançosunu yorumlayabılırmısınız. Size zahmet olmazsa çok sevinirim. Ödediği borç mıktarı çok yüksek..Pazarlama da bir o derece..hep böylemidir. Şimdiden tesiekkurlier
Muhaaaa🤣🤣🤣🤣🤣arkadaş yeni sanırım oooooo hoş geldin uzun bir birlikteliğe. Kafayı yedirdi aq bu mrshl
Gyo hisselerinin uzantısı boya hisselerinden geçer yaz geldi boya badana lazım inşaat sektörü hızlanır,.buna rağmen yukarıdaki 37.50 direncini geçerse yaza halay çekeriz inşlh...
Yaza merhaba hayali benimkisi..
Y.t.D
Sanırım yok..:) 273 milyar üretim hasılatına karşılık kala kala elde kalan 3.8 milyar kar...Anlamaya gerek kalmadan, hiç edilen onca kar. 70 milyar pazarlama giderleri, 20 milyar reklam, 20 milyar da satış elemanlarına ödenen meblağ...amaç karı nasıl yok edebilirim düşüncesinde olan şirket yönetimi...12 milyar kendi ceplerine, şuraya buraya derken, kalbur üstü bir nalburun edeceği karı göster...Kardeşim ne işin var o zaman buralarda..yıllardır zarar ediyorsun, ne iş yaptığın belli.. Türkiyemin en büyüklerindensin. Hırsızlık yapmanın ne aleemi var.. Zaten hepiniz bizlerin sırtından geçinen asalaklarsınız. Var mı aksini söyleyecek..KEŞKE BİLANÇOSUNA BAKMASAYDIM.( KISA VADELİ BORÇ hammadde karşılığı, uzun vadeli borç yok, 4-5 milyon dolar, euro var..Ama ne yok...ŞEREF, DOĞRULUK VE KY YANDAŞLIĞI....
Marshal ve Çimbetonun grafikleri.
İkiz kardeşler gibi. Aynı tarihten bugüne kadar gelen süreç.
Oyuncu aynı süreç aynı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4900b302dd.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5a8d1efb69.jpg
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
Bu gün o gün mü acaba 34,84 kapanış (24.05.2017):cheers:
Bu nasıl bir kağıt arkadaşlar? Kafası isteyince ortada sebep yokken % 10 yukarı gidiyor. Aşağıdaki habere hiç tepki vermiyor. Nedendir acep??
PPG, rakibi Akzo Nobel'i satın almak için 24.6 milyar dolar önerdi
ABD'li boya şirketi PPG'nin, Hollandalı rakibi Akzo Nobel'i 24.6 milyar dolara
satın almak için 'son dostça davet' olarak tanımladığı üçüncü bir teklif yaptığı
bildirildi.
PPG'nin Dulux marka boyanın sahibi için 61.50 pound nakit ve 0.357 PPG hisse senedinden oluşan yeni bir nakit ve hisse senedi teklifi sunduğu belirtildi.
Söz konusu teklifin, şirketin bağımsız kalması durumunda Akzo Nobel'in
hissedarlarına ödeyeceği temettü ödemelerini içerdiği kaydedildi.
MATRİKS de dün yayınlanmış bir haberdir.
SPK ya bilançoların incelenmesi için gerekli başvuruları yaptık , hala yapmamış olan varsa aşağıdaki linkten yapabilir... Yıllardır muhasebe oyunları ile hiç edilen bilançolardan küçük ortakların gaspedilen haklarını devletimiz soracaktır...
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=-1
35.72 den aldım referandum öncesi ve dedim ki evet çıkarsa sürünmeye devam ederiz ama hayır çıkarsa tabanımız garanti...Bu yüzden 1 hafta ceza aldım ve yazdıklarım silindi...dediğim gibi olmaya devam ediyor borsa cumhuriyet tarihinin zirvesinde ve bu da taban dan %10-15 uzakta...
Klasik bilanço öncesi hareketi bekliyorum %8-10 civarı yapsa benden malı versem kaçsam
Hollanda Ekonomik İşler Bakanı, Akzo Nobel'in satılmasına hala karşı olduğunu bildirdi
Hollanda Ekonomi İşleri Bakanı Henk Kamp, boya üreticisi Akzo Nobel'in
devralımına karşı muhalefetini tekrarlayarak, firmanın ABD'li rakibi PPG
Industries'in verdiği teklifini yükseltmesinin umrunda olmadığını sööyledi.
Kamp, BNR radyosuna verdiği röportajda "Teklifin düşük veya yüksek olması
fikrini değiştirmiyor" dedi.
Kamp, "Hem yönetim kurulu hem de denetleme kurulu olarak Akzo Nobel yönetiminin
bağımsız kalmayı planlaması Hollanda ekonomisi için iyi ve ben bunu
destekliyorum." diye konuştu.
Akzo, şirkete 26,9 milyar avro (28,8 milyar dolar) teklif veren PPG'nin son
önerisini inceliyor.
Matriks de biraz önce geçti.
iyi gelmesi için bir sebep yok...Dikkat ederseniz bilanço öncesi hareketi baz alarak yazdım bilanço ile ilgili bir beklentim yok..Klasik bilanço öncesi yukarı taşır biraz ve ben malımı seve seve veririm kendisine ondan sonra ne yaparsa yapsın umrumda değil
37.50-38 arası hedefim orayı görürsem direkt satarım...
ENDESK BAZLI 4 DESTEK KIRARSA 2010 YILINDAN GELEN 2 ENDEKS
https://pbs.twimg.com/media/C-RZZy2XgAAak4J.jpg:large
Ekonomi bakani karsi ola dursun. Kendi ulkesindeki Yatirimcisi masaya oturulsun hatta satilsin istiyor.. bu sefer masaya oturulcaktir herseyin br bedeli var.
Asla Yatirim tavsiyesi degildir.
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana şirket hisseleri ( Akzo Nobel ) bugün rekor seviyelere geliyor. Marshall da tık yok. Hakikaten şahsına münhasır bir hisseymiş bu.
Motor durduğu yerde çalışmaktan benzin bitecek yaf
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=-1
Yeni gelen arkadaşlar yukardaki linke gerekli başvuruları yaptınız mı? 70 milyon pazarlama giderimi olur?
Nasıl bir çukurmuş bu boya çukuru
Giren çıkamıyor
Tuvalet kağıdı koysan yükselecek borsa bu modda
Kaç gündür patinaj çekiyor
Pasta yokmu
Sümüklü yapıcı, ne bu hal, oynat görelim endamını[emoji855]
Saçma sapan bi kap haberi var eski tarihli ne alakaysa sanki umutlandım kapa haber düştü diye
Adamlar hisseleriyle bu kadar alakadar iste...
2015 yili Genel Kurulu 27 temmuz 2016 da yapilacakmis. Ne yil dan ne biseyden bihaberler...
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baska bi iş var ama hayırlısı ya tombul parmak yada gerçekten çalışanlar mal