İyilerle dolaş..hiç değilse kötülükten uzaklaşmış olursun...
Printable View
Sekfk trenden attı beni ihtiyaç nedeniyle üzülerek vedalaşmak zorunda kaldım 2 ay önce , hisseyi kötüleyenler ortada yoklar kaybolmuşlar, elinde olanlara bol kazançlar, sekfk ya helal olsun sekfk yı tahmin etmek zor ama sağlam adımlarla geldi buraya kadar direndi, bu yılda temettü verebilir diye düşünüyorum, şirketin başka extra planları var mı zaman göstericek.ytd.
Güzelll..
Herkesi kattın...
Demekki..
Başrodeki seker yatırım...
Herkesi dahil etti..baktı gedik marbaş a1deşifre oldu..ortalığı kalabalıklaştırıp kafa karıştırmaya çalışıyor...
Yemezz....deniz garanti tacirler ve diğerleri...
Yapmayın güldürmeyin...
Herkes çalışsın...
Farkındayız...
Anlıyoruz...
Aptalda değiliz...
Tavana, 3 yazdım elimdeki 1000 lotumu. Al artık. Onları 2,15 den beri tutuyorum.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amma sıkıntı yaptın gedik...
Ne gereği vardı bu kadar kalabalığa...
Bugünkü hareketin gereksiz di...
Sakince halledecektik...
2.60 üzeri kapatıp grafiği rahatlatacaktık...telaş niye...
Yap bir %10 %15 yukarı iki gün yedir oralarda basamakları sonraki gün hafif %3 -5 yukarı sonrası sonrası malum..gelene ver...
Amma film yaptın acemi gibi...malı dağat satıyormuş gibi malları diğer hesaplara geç....
ŞEKERRRRR...yapma bunu yemiyoruz...senden habersiz kuşun bile uçamadığı tahta bu halde inanalım mı..aldığın o 400.000 lot malı bakalım 3.00 ler demi yoksa 3.50 de mi vereceksin....
Ha bu arada anadolu seni...seni gidi 6 cı seni....seni gidi çeteci seni....
Arkadaş bu ne...
amma korktun..
önün boş kendi kendine sıkıntı yaptın...
Tahtayı bozuyorsun...
Sal gitsin...
Sonlandıracan ama olmuyor dimi..
Gelmiyormu..böyle yaparsan gelmez...gelmez...
Biraz susalım bakalım ne olacak...
Burada bi manyak vardı, keşke olsaydı da 2.63 den verdiğimi görseydi.
2,2,2 sayıklaya sayıklaya gitti.
Kalanlara bol kazançlar
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esas oplan geldi...her zaman yaptığı gibi almadan verdi...
Verdi dediysek dağıttı...
Buralarda dikkat etmek lazım...
Biraz bi sıçrama..daha sonra yedirme hareketi...
Sanki yorgunluk belirtisi....
2.05 -- 2.75. Güzel kar....yaklaşık 2.5 ayda yaklaşık %35 kar...güzel onun için 3.65 3.74 arası...sattık biraz...
SEKFK Konsolide 2017/9 Aylık NET DÖNEM KARI (ZARARI): 3870000 Yıllık Değ%:123 DÖNEM KARI/ZARARI: 3862000 Yıllık Değ%:123
Senedi 2.44 lere değdirdik...2.25 2.30 lara değmesini bekledik ama finanstan yaptığımız işlemlerden işkillenip alacağımızı zannetti..
Ama almadık...
Gedikkkk....
Ak yatırımla karşılıklı işlem ne iş...
Yedik mi yemedik...tacirler ykb çok güldüm...
Portvöyden sattığımız 30 bin lotu almadık daha ...dediğim gibi 2.25. 2.30 arası gelirse ortamda iyi ise koyacağım yerine..gelmezse canı sağ olsun...
İşlem hacmi zayıfladı...biraz canlansın kalanlarıda 3.00 lere yakın vermek geçiyor içimden...bakalım hayırlısı...sattıklarımızı işfinle 1.58 lerden değiştirdik. Aynı lotla işfin e park ettik
Gedikkk 40.000 tl kara verdim gibi gözüküyorsun ama...
Marbaş. a1 ve ıcbc den aldıkların ve şekerden sattıklarını hiç saymıyorum...
Amaaa bittimi daha bitmedi...son bi sıçrayış 3.00 lere doğru ..şeker ve diğerlerindeki malları vermen lazım..
Gedikle 250 şer ve 100 er lotlarla yapıyorsun. Azar lotla kafaya mal yememek için birde seans sonları yapıyorsun ki tahta bulanmasın diye...
Kalanları satacağız merak etmeyesin...
Endekse göre yine sağlam kaldın...
Hadi hayırlısı diyelim...
Düşünüyorum da...
Acaba. 2.05. 2.00 arası vakfine mi takılsak...
Parite yaptım .2.05 2.10 arası aynıydılar..ama şimdi biri 2.50 diğeri 2.05 ...
Buda. Yaklaşık %25 fazla vakfin olmak demek...vakfin desteği olan 2.00 lere geldi...cuma ve bugün sattıklarımdan biraz 2.05 ve 2.06 dan girdik..
Bakalım
iş fin...
vakfin....
Çok azda sekfn....
Leasinler hayırlı gelir inşallah...
Ahhh buçimm hayal krıklığı oldun...
Yünsa sen bu fiyatların kağıdı değilsin..
Olsun maliyeti iyi düşürdük...bundan sonra 4.20 kırılmazsan 4.80 lere gidersin artık...
https://youtu.be/FWfJQMqF8PA
Borsanın yalan bir dünya olduğunu anlatan. Bir video
Bakalım ne olacak...
Hedefleri tutturuyoruz galiba 2.00 2.05 gelirse alırız sattıklarımızı...
İşfin. Ne idi son anda 1.51 e vermek..
1.53 1.54 ucuz dedik aldık maliyet düşürelim dedik...
Vakfin 2.00 geldin ..buradanda pozisyon aldık..ikinci maliyetide buradan yaptıkkk...
Herşey kontrol altında...
Bide şekerleri 2.00 lerden yerine koyduk mu 3 ay 4 aylık pozisyon tamamdır...
Bu ara ah yünsa ne güzel yollamıştık buğün seni 4.40 larda acele ettik seni 4.28 den yerine koymaya...
Gittik birde 4.20 den ekstra aldık...bakalım bunda da vardır bir hayır...
Eğer Allah insanlara, hayrı çarçabuk istedikleri gibi şerri de acele verseydi, elbette onların ecelleri bitirilmiş olurdu. Fakat bize kavuşmayı beklemeyenleri biz, azgınlıkları içinde bocalar bir halde (kendi başlarına) bırakırız.
Yûnus : 11
Sekfk hissesi artık Temettü hissesi oldumu... geçen sene % 10 yakın tamettü verdi.. bu sene de verirse sanki makul gibi... Bilen bir arkadaş cevaplarsa teşekkür ederim....? Ayrıca katar lılarla katılım bankası kuracak haberleri ile ilgili bilgisi olan varmı... Y.T.D.... Rica etsem cevaplarmısınız..
Duymadık....
Kursada birşey olacak mı ..şüpheli...
Vakıf kurdu ama vakıf leasingin hali ortada....
Ahhh işfin...ahhh.
Dün 1.51 naptın dedik..bugün açılşta 1.49 1.50 verip 1.45 koyduk ters yapıp sat al denedik..şanşa tuttu...
İş yatırım seans sonu 1.43 ten 1.47 ye çizdi..dünün tersini yaptı...
Şeker bugün geldin denizle dayanamadın 2.16 ve 2.17 ye. Anadolu yuda birkaç gündür yancı alarak çalıştırıyordun zaten..
Ama gedik bitirdin mallarını..
Şimdi diğer yerdeki mallara yancılık yapıyorsun..seni gidi seni...
Sen malı isteyeceksin de ben vermiyeceğim...al senin olsun...güzel...
Kime artistlik yaptın olm sen bugün
2,65 ten açılış yapıp 2,23 kapatıyorsun (:
Spek mal toplamak isterken dün 2,00-2,06 aralığından mal kaptırdı.Seans sonuna foğru 2,23-2,24 e kadar çizmek zorunda kaldı.
Bugün değişik bir şey denedi tavana yakın açıp aşağıya doğru saldı.Korkup satan olur mu diye.Seans içinde aldı verdi satış sildi alış sildi kıvrandı durdu.Yav aç gözlü spek zaten malın %95’i sende hala gözün doymadı.Daha ne filmler çevireceksin bakalım.Hadi bir KRONT performansı göster uğraştırma bizi (;
Sabah bende satdim 2.65 den sonra asagadan yerine koydum ama son maliyet 2.35 oldu.acaba yanlismi yaptim.benim merakim ortaalma 100000 lota yakin 2.65 den kim aldi.ve neden asaga dogru dustu.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serik...
Yapma..tahtayı iyi oku..
Malı kime kaptırmışki..
Hadi kaptırdı diyelim..bu havada aşağıdan alamazmıydı..1.90 lar göstertim alırmıydı alırdı...
Adamlar kendi çalıştığı dükkanı aynen böyle çalar..
Aynı ağustosta çektiği hareketi tekrar yaptı..ozaman 450.000 lotla yaptı...
Aynı malları çevirip çevirip duruyor...
O günkü harekette diğer aracı kurumdaki bütün mallarını şeker yatırıma geçti..aynı ağustosta yaptığı gibi...
Baş yönetmen 3.yü de çeker artık şubat marta doğru...
Güzel para bıraktı... Sat alla..verdik malları...
Totalde 3.00 tl leri geçti neredeyse satış fiyatı...
Allah bereket versin...
Bari gidip iş findeki maliyeti düşürelim...
Vakfin yine acıtmadı fazla...
Anlaşılan işfinde tahminden biraz fazla bekleyeceğiz...
Vakfin zaten eski dost taaa 1990 lardan...
O beni tanır ben onu...genel kurula bile katılmışlığımız var beee...hey gidi günler..
.....
Şu sıra 10 gündür bir süpriz iki plase hisse senedi bulduk bakalım tutacak mı...
Azar aldık...harekete göre bakacağız...
Pcst ... sönme ve snpam...hadi hayırlısı...tevekkül allahtan..
Marbaş ne iş..yemedimi kimse dimi...
Alıyorum hesabı icbt deki malı geç marbaşa...aradan alıcılı gibi gösterip teradan piyasada mal sat...azar azar bitir...
İnsanın huyu hep aynı..tahtadaki hareket hep aynı..hep aynı taktik...
Bekliyoruz ..alacağız seni....
Bugün ne güzeldi şu eski dost vakfin...
İş fin çok ağır kalıyorsun dediğim gibi biraz fazla bekleteceksin galiba...
Kime bu havan....hergün aynı..
Dün alıcılı olan buugün satıcılı...
Dün satanlar bir önceki gün alıcılı idi...
Dediğim gibi adamlar ekmek teknelerini kurmuşlar...yasla yukarıdan şekere daha sonra zirveden %25 aşagıdan topla malı yılda 3 kere yapsan bileşik olarak
Ne güzel net %200 karrr..adamlar tezgahı kurmuşlar....
Düşün 2.00 den al iki kere sat al yap..ilkinde 2.70 üzeri ver 2.10 2.20 arası al yerine koy en son 2.64 2.65 ten ver.daha doğrusu şekere yükle...satışın maliyeti 3.20 ler olsun ...düşünsene bu malı 2.00 den yerine koyup 2.75 ten satınca toplamda satış maiyetin 4.80 lere geliyor..yani 2.75 satışın adlında 4.80 ..oda tam 9 ayda net % 140 net kar...nerde var bu marjjj...
Ne güzel dünya...
Bu adamların kafası çalışsa, hissenin % 96 ellerinde bu kadar parayı buraya bağlayıp kalmazlar.... uyanık olsa hisseyi on bine götürür hRcRdı.... bize gelince onların milyonları ne olursa bizim üç beş bin de o olsun..... yanlış mı düşünüyorum....!
İnsan değilsiniz yaaa.beni durup dururken bidünya zarar ertirdiniz.ne oldu da bukadar verdin alın hissenizi münasip...neyse.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
be onun bunun çocuğu bütün derdin benim 2 bin lotum muydu. ******** adi onun bunun evladı.1 haftadır süründürüyorsun kağıdı ***. al şimdi sok nerene sokacaksan
Tam ve katıksız ****** çocuğusunuz.
Haklısın 07 yalnız senin değil benimde 4 bini aldı şimdi uçurur artık..... usandırdı bizi..... bir daha tövbe
Tam bir süzme oç bunlar. Zaten şekerin nesi düzgün ki bu olsun. Ama tetikteyim bu oç larına verdiğimi almadan kapatmam defteri.
Unuttum sanma...göz ucuyla kontroldeyiz...takipteyiz..
Sıkıntı yok...
Vakıf ve iş e parite yapınca az geri gelmen lazım..şöyle 2.20 2.35 arası güzel olur...