eski günlere mi dönüyoruz
17.07. 2017
Printable View
AKFGY Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 102663405 Yıllık Değ%:166 Ana Ortaklık Payları: 104492321 Yıllık Değ%:165
Nasil olur yarın?
herkes senin farkına varacak.çok geç olacak ))))))
yt değildir.
Bu kadar kar var hisse kıpırdamıyor...borsa ne garip bir hal aldı...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akfen GYO’nun 2018 yılı finansal sonuçlarına göre şirketin net kârı bir önceki yıla göre yüzde 166 artarak 104 milyon TL’ye ulaştı.
Konsolide kira gelirleri yüzde 54’lük artışla 98 milyon TL olarak gerçekleşen Akfen GYO’nun toplam varlıkları yüzde 39 artışla 2 milyar
437 milyon TL’ye çıktı.
Akfen GYO Genel Müdürü Sertaç Karaağaoğlu, güçlü finansal yapısı ile nitelikli projelere odaklanan Akfen GYO’nun sektördeki gücünü ve güvenilir konumunu her geçen yıl daha da pekiştirdiğine dikkat çekerken, “Turizmdeki yükselişle kârlılığımızı daha da yukarılara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Türkiye’nin turizmdeki yükselişiyle geçen yıl yüzde 54’lük rekor artışla 98 milyon
TL’ye ulaşan gelirleri, şirketin finansal tablolarına da rekor olarak yansıdı.
2018 yılı finansal sonuçlarını duyuran Akfen GYO’nun geçen yılki net kârı bir önceki yıla göre yüzde 166 artarak 104 milyon TL’ye ulaştı.
TOPLAM VARLIKLARI %39 ARTIŞLA 2 MİLYAR 437 MİLYON TL’YE ÇIKTI
Akfen GYO’nun finansal sonuçlarına göre şirketin net aktif değeri geçen yıla göre yüzde 28 artışla 816,5 milyon TL olarak gerçekleşirken, toplam portföy değeri de yüzde 44 artarak 1 milyar 608 milyon TL’ye dayandı. Akfen GYO’nun 2017’de 63,5 milyon TL olan konsolide kira gelirleri ise yüzde 54’lük artışla 98 milyon TL’ye çıktı.
Bir önceki yıl 607 milyon TL olan Akfen GYO’nun öz kaynakları 2018 yılında yüzde 22 artışla 744 milyon TL’ye ulaşırken, 2017 yılında 1 milyar 758 milyon TL olan Akfen GYO’nun toplam varlıkları yüzde 39’luk artışla 2 milyar 437 milyon TL’ye çıktı.
Akfen GYO, otel portföyünün dışında konut sektöründe boy gösterdiği ilk proje olan Ankara’daki Bulvar Loft’u, gayrimenkul piyasasındaki mevcut konjonktüre rağmen, 1 yıllık sürede tamamlayarak projenin tamamını yüzde 19 kârla nakite çevirdi.
“TURİZM PORTFÖYÜMÜZ İLE GYO’LARDAN POZİTİF AYRIŞTIK”
2018 yılı finansal sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulunan
Akfen GYO Genel Müdürü Sertaç Karaağaoğlu, güçlü finansal yapısı ile nitelikli projelere odaklanan Akfen GYO’nun sektördeki gücünü ve güvenilir konumunu her geçen yıl daha da pekiştirdiğine dikkat çekti.
Turizm ağırlıklı portföylerinin etkisiyle Borsa İstanbul’da işlem gören GYO şirketleri arasından pozitif ayrıştıklarına dikkat çeken
Karaağaoğlu, “Yabancı turistte Türkiye’nin dünyada yeniden tatil seçeneği olarak öne çıkması kongre ve kıyı turizmindeki önemli artışı beraberinde getiriyor. Yerli turistte ise ekonomik koşulların düzelmeye başlamasının hareket getirdiğini görüyoruz. Turizmdeki bu olumlu ortamla birlikte gelecek yıllarda kârlılığımızı daha da yukarılara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
haydi hamdi baba
Trendeyim zaten...Mazotuda fulledi artık..Uçmasını bekliyorum...:yahoo:.Hadi hayırlısı...Ederide 4 ün üzerine attı karlılıkda güzelleşti.:halay:
Sabir sınıyorsun biliyorum..Defter değerin 4 liraya dayanmışken!!!Sermayen!!!ozsermayen!!!Oteller!!!ko t mot!! yok öyle senden vazgeçmem..😊Aç gözlü olma..
Teknik çok sıkıştı, yarın 1,78 üstüne atarsa yükseliş hızlanır. Roketle artık spek
Dzgyo yarın tavan arkadaslar bodrum projesi ön satışları gerceklesecek
sen ne kadar sabırlı isen bende senden daha çok sabır var.
Turizm bu sene iyi olacak diye araştırma yapıyordum bu kağıt gözüme takıldı.
Satışa yazılan yüzbinlerce lotların tamamı blöf...
Üç kademe hareketlense hepsini silerler.
Bu kağıt yatırımcısını yıllarca üzmüş. Belki sevindirip güldürme zamanı gelmiştir.
(Yatırım Tavsiyesi Değildir.)
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kur'un düşmesi.530 dairenin satışının 6 aylık blancosunu yansıması bomba yapar.
bende sabır şimdi sende de para var.
yatırım tavsiyesi değildir.
AKFGY nin piyasa değerine bakıyorum 47 Milyon USD ediyor.
Değerleme raporlarında ise 20 Otelden sadece bir tanesi Karaköy Novotelin değerlemesi 55 Milyon € civarında.
Nerede 19 Otel?
Şimdi soruyorum size bu kağıt ucuz mu değil mi? Defter değerinden bahsetmiyorum bile...
padokta.starta girmiyor mendabur)))))
itneler kansızlar yeterin lan yeteriiiiiinnn :vk:
Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun 11 Ocak 2019 tarihli fon toplam değer raporu yayınlandı. 11 Ocak 2019 tarihi itibarıyla fon birim fiyatı 0,997795 TL'dir..
Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun 1 Temmuz 2019 tarihli fon toplam değer raporu yayınlandı. 1 Temmuz 2019 tarihi itibarıyla fon birim fiyatı 1,602788 TL'dir...
Çıkardığı Gayrimenkul Yatırım Fonu bile %60 Artmış.
Aynı tarihte hisse değeri 1.80 miş oda ters köşe yapmış -%20 Bu işte bir bit yeniği var.
ha gayret doğuracaksın. :party:
Bununki yalancı gebelik 800 bin işlem fiyat 1.5
[QUOTE=mehmets59;3577108]Bununki yalancı gebelik 800 bin işlem fiyat 1.5[/
gelicek blanco yu örenmişlerdir. veya haraket öncesi guruplara mal dağıtıyor olabilir.
y.t.değildir
Mızrak çuvala sığmıyor. Yeter oyalandın 1.50 lerde yatırımcın kalmadı, kimse sana güvenmiyor. Yükselince kime satacaksın hisseleri patroooonnnnnnn duyuyonmuuıu.
Endeks bozulmaz ise tahta hazır
yetim ))) padokta.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
Şirketimizin 16.04.2019 tarihli Genel Kurul Toplantısı'nda kabul edilen
ve Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nda detaylarına yer verilen "Şirket Paylarının
Geri Alım Programı" kapsamında 08.08.2019-31.12.2019
tarihleri arasında geri alım yapılması planlanmaktadır. Söz konusu Geri Alım
Programı SPK'nın Geri Alınan Paylar Tebliği kapsamında yürütülecek olup Program
kapsamında alınacak paylar 14.182.000 adeti aşmayacaktır.
PİYASADA ZATEN 44,000,000 lot var.bunun 14,000,000 alabilirim diyor
ayrılda gelllllll
Patron duydu. Aferün[emoji106]SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı sürece ben zamanında akfen holding'de yaşamıştım.
O günleri yaşayanlar bilir.
Üst limit fiyatının olmaması güzel
Patron kagidina sahip cikti 1.89 dan aldim daha yukarilara gider 14 milyon lot cok buyuk rakam.