maliyet 1,07
sahte bir kahraman yüzünden KV 1,20 olacak umuduyla atladık..
nasıl ksa vade ise 1 ayı geçti
şimdilerde hiç bahsetmiyor soranları da engelliyor..
Printable View
Ek 5104
ahada günlük grafik.. üçgen daralmış macd al vermiş rsı yukarı yönelmiş.
yaw arkadaş ne menem bir hissedir. daha neyi bekliyor hareketi yapması gerekmiyor mu..
Heves kirmak gibi olmasin ama 4 yilda ne ucgenler , ne RSI'lar gordu bu meymenetsiz , hepsi bos.
Kimsenin umrunda olmayan , kapi arkasinda kalmis , orumceklenmis bir kagit.
O kadar kimsesiz ki arzindan beri endeksin %40 , GYO endeksinin de %20 gerisinde seyrediyor , bir kisi de cikip " la bu ne ?!" demiyor.
Su satirlari yazarken bile cikan endekste %-1 yapiyor hala .. :bravo:
Ek 5149
cacıkoz formasyanoz.... süründürmeye devam
VKGYO vurdu gol oldu. Sıra buna gelebilir
bütün GYO lar yukarı hareket ediyor bu uğursuz aşağıya
üçgen daraldı..zurnanın zırt dediği yerdeyiz.. bugün ya da yarın ya aşağı ya yukarı kırması lazım tekniğe göre..
ha ne olur bilmem.
bu hisse bir acayip..
sonuçta spek karar verecek.
Halk GYO A.Ş. Halka Arz Bilgilendirmesi 11/02/2013
Halk GYO Ocak 13-14-15 2013 tarihleri arasında 1,35 TL Halka arz fiyatı ile İMKB Ulusal Pazarda Sabit
fiyatla talep toplama ve satış yöntemi ile halka arz edilecektir. Halka arz şekli; 185.500.000 adet sermaye
artırımı olmak üzere bakiye yüklenimi ile gerçekleştirilecektir.
Halka Arz Öncesi Özkaynak 519.200.000
Halka Arz Öncesi Sermaye 477.000.000
Sermaye Artırımı 185.500.000
Halka Arz Sonrası Sermaye 662.500.000
Halka Arz Iskontosu 32,50%
Tahmini Halka Arz Büyüklüğü 250.425.000
Halka Arz Sonrası Özkaynak 769.625.000
Halka Açıklık Oranı 28,0%
Halka Arz Fiyatı 1,35
Aracı Kurum Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Kote Olunacak Hisse Tipi B Grubu
Halka Arz Yapısı Mevcut Ortakların Rüçhan Hakkı Kısıtlanarak Sermaye Artırımı
Satış Yöntemi Sabit Fiyatla Talep Toplama
Halka Arz Taahhüdü 180 gün boyunca pay satmama
Fiyat İstikrar İşlemleri Halka Arz Hasılatının %10'u ile 30 gün
Aracılık Yöntemi Bakiye Yüklenim
Tahsisat Grupları %80 Bireysel
küçük bi ingiltere tatili.önümüzdeki günlerde tekrar güzel oluyor..
halk gıyo halka açılım ..İSKONTOYA BAKIN**nasıl kerizleme yapılmışş**yani 1.3 bile %32,5 yazmışlar İSKONTO Lu diye...
müthi,ş vurgun olmuş vuranlar**için.**kim bunlar acaba..
şimdide g.sertifikası satcaz diyorlar..finans kulenin ufağını gösterip falan diyorlar ..kime satmayı düşünüyorlar.aha bu kerizleme yaptıklarına..**çokkk güven var çoookk..bekliyoz hasretle.**
şu hale bak 1,06 görünce sevinir olduk
1.06 ya kamyonu park etmis. Yuh be
1.06 dan olan işlemler de hep 1 lot..bu ne anlama geliyor..
15 Haziran 2017 tarihinde yapılan 2016 yılı Olağan Genel Kurulu sonrası alınan Yönetim Kurulu kararı gereğince; 2016 yılı karından, % 5 oranında 1.765.131.-TL Birinci Tertip Kanuni Yedek Akçe ayrılması sonrası, dağıtılabilir dönem karından 30.000.000.-TL'nin bedelsiz hisse senedi olarak dağıtılmasına istinaden;
- Çıkarılmış sermayenin, 1.500.000.000.-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, %3,79746 oranında artırılarak 790.000.000.- TL'den 820.000.000.-TL'ye çıkarılmasına,
- Artırıma konu olan bedelsiz hisse senetlerinin dağıtım tarihindeki mevcut pay sahiplerine Şirketimiz sermayesine iştirakleri nispetinde ve kayden dağıtılmasına,
- Konuyla ilgili işlemler için Sermaye Piyasası Kurulu'na izin başvurusunda bulunulmasına ve ilgili işlemlerin yürütülmesi için Genel Müdürlüğün yetkili kılınmasına,
oybirliği ile karar verilmiştir.
**hala spk ya bildirim yapıldığına ait bir döküman yok***hala ve hala.**halk gyo da neler oluyor***incelenmeli acillll....
genel kurul kararını bile uygulamıyorlar hala******
bu hisseler ben alınca mı çöp oluyor yoksa ben hep çöp hissemi alıyorum anlamadım gitti.
Arz olup da islem gormeye basladigi andan itibaren çöptü , cünkü devlet yatirimcisina cok buyuk kazik atti , sisirilmis fiyattan millete kagitlari yukledi ve 4 senedir o kazik cikmadi. Sizin sanssizliginiz forumu okumamis olmaniz. [emoji53]
Sent from my iPhone using Tapatalk
hisselerinizi kaptırmayın derim.müthiş üzerinden vurgun*yapan organize çete izlenmede***.bakalım nereye kadar gidip kafalarına vuracaklar...
halka açılırken muazzam pislik olduğu ortada..o zamanki fiyatlar birde iskontoluymuş.***
şimdi illa aşşa uğraşıyorlar çete olarak**var kafalarında bi vurgun**
bide piyasadan para toplayacaklar..bi açıklama gelsin bakalım.halktan toplayamazlar güven**sıfır**
yatırımcı altında bi yerlere bi sözler verilip** para alabilirler de**bi açıklasınklar bakalım..
kim inanır kadir inanır davası***
g.müdürü hergün bi finansal mücize**yaratmayaa devam ediyorr**
halk istedi halkın gıyosu yaptı ***
rakamları çıkaracağım 2013 ve şimdişye kadarki..
sancaktepe ne oldu..o arsa neden satın alınan holding tarafından ken di içinde**el değiştirdi..muazzam 100 milyonlardan bahsediyoruz..vergilerini ödedilermi bunlar sordularmı..neden o holdişngin anormal büyük atıldaki yeri satış ofisi yapılıp muazzam kira ödendi**falanfilan..**
halk gıyodaki hisselerde yaptırılan**bu volatiliteden kimler vurgun vuruyor***hesapğ hareketleri belli nasılsa.**halk ister ivedik yapara devam ediliyıor**komedyen şahan güzel reklam yapmış...kafa bulmujş..halk ister diyo biz yaparız**diyolsar***
ulen sahte kahraman.. sana hergün iyi dileklerimi iletiyorum bilesin..
bu arada varlık fonunun acil olarak emlak gyo daki çok başarılı örnek bürokratlarımızdan halk gyo ya acil yönetime atanma hala bekleniyor..halk gyo daki halka açılımdan beri dönen k.yatırımcı vurgunları had safhada ..kimler izin veriyor aracılar kimler nasıl bi parasalilişkiler kim bu hisse vurgun çetesdi..Devlet bankası iştirak hisselerinde olan büyük abidikler..**devam ediyor..
garibim gıyoder de halkın gıyoder g.müdürünü müdür yaptılar.başarı ortada demekki inşaat piyasasında umut kesilmiş vaziywette.**vah vahh..
Sanki bu cöp konteyneri endeksin 75 binden 100e gidisine ayak uydurmus gibi gelecek muhtemel duzeltmede bayragi tasimaya hazirlaniyor.
Daha once de yazmistim gerci ama hatirlatma olsun , Fibo der ki , 1.04 kirilirsa 0.99 ilk durak , sonra da hayirlisiyla 0.92.
Kimlerin elinde oyuncaksin acaba hlgyo ? [emoji57]
ulan lanet hisse..
her aldığım düştüğü her sattığım çıktığı için 1,06 iken RYGYO ya geçmekten son anda vazgeçmitim.
rygyo ozaman 1,00 idi şimdi 1,07
bizim lanet uğursuz 1,07 idi şimdi 1,04
hatta 0,92 ler telafuz ediliyor vay halimize
Tabii malum illa oyle olacak diye bir sey yok :) , bizi de sonra kahraman gibi anmayinda.. :wave:
Bugun bu rezilden 0.90'dan cikip 5,0X den aldigin ISC'lerle vedalastim.
Eger olurda yeniden 0.92ler gorulurse birlikte gecen yillarimizin kotu anilari hala tazeyken , bu copu almamak icin kendimi nasil zaptederim bilemiyorum :(
Galiba insan hakli cikamadikca hirs yapiyor. Ne pis bir psikoloji.
1,03 de oldu lanet hisse...
sahte kahraman yaktı bizi şimdi tatil yapıyor..
Gun bitiyor bu faydasizin hacim 400 bin. Yazik ki fuzuli yere borsada yer zaptediyor. Kapatin tahtasini , dagitin milletin parasini (ne kaldiysa artik).
Endeks saha kalkti , abisi +%5,6 larda geziyor.
Bu hala gunes yagi surmekle mesgul...
Eksi kapamazsan sasarim :cool:
Lanet hisse. Endeks 105 bine göz kırpmış.. bu lanet olası maliyete gelemiyor..
seni gibi hissenin seni bana aldıranın......................................... ..........
ulan kafama edeyim. 1,00 ken hatta 0,99 ken RYGYO ya geçme fırsatum varken bu uyuz eşşek formasyonundaki hisseden çıkmadık. şu hala bak..
RYGYO 1,12 olmuş bu uyuz eşşek lanet uğursuz kağıt hala ekside 103 bin endekste.
sahte kahraman yaktın bizi be ne istedin bizden be..
halk gıyo*2013 halka arz.fiyat 1.3 dolar 1.7 lerde****
sonra asrın hisseleme vurgunu***sonuç şu an***
hala spk ya bedelsiz başvurusu yapmadılar***yönetimsel sanki olumsuz algı yaratılmak isteniyor.herkesin dilindeler ne yapmak istiyorlar izlemede***
şimdi piyasadan para toplayacaklarmış..firma bulmuşlar**o firma danışman olacakmış..**da bddk ve spk izinleri alındımı...**oh ne güzel para toplacam de piyasadan para topla ..izinler nerde belli değil..aracı firmalar kim.ve en önemlisi ne karşılığı çok ümit bağlana finans merkezinimi ufaktan beleşe uçuruyorlar elden***acaba..**
hala spk ya bedelsiz başvurusu yapılmaması not-rmal değil.yönetimsel olumsuz algı yaratım devam ediyor..bu en çok hisse vurguncuları olan organize çeteye yarıyor..volatileyle muazzam para vuruyorlar...kamu bankası iştirak hisesi**??
şu anki piyasa değeri dolar bazında **2013 yılı piyasa değeri dolar bazında araştırın hesaplayın nasıl hisse vurgunu yapılmış ve devam ediyor..
en komedisi de g.müdürü gıyodere müdür oldu gıyoderdende umudumuz kesildi..tüm gyo ları etkileyen süreçe girildi**
Allah akıl fikir versin ****
ha bu arada şekerpınar garabeti devam ediyor.***özelde olsa neler olurdu.yönetim komple giderdi**bunlar devammmmm...alt tarafı elde kalan 150 milyon luk garabet.**nolcak..kendi mallarımı..