:wave::wave:
Printable View
Atölyedeyim, tukkani baskasi acsin!:vk:
Dükkan açıldı, zencefilli, tarcınlı yeşil çay var! Afiyet olsun.
Gençleşmek lazım. Arada bir dinlenmek lazım.
https://youtu.be/Sz0OgNvY9lA
Ziktir olup, gitme vakti...
Afiyet olsun Sofra.:)
Mekânı açalım, belki hava soguk deye, yolunu şaşırmış birileri gelir.:he:
Içecek menüsüne, konyaklan sıcak sarap koysam deye düşünüyorum, belki ahali iraki kokusundan usanmıştır!:notr:
Sıcak şaraba evek...
Elmaynan tıkırdatılırsa makbule geçer..Afiyet olsun.
Courvoisier XO*Konyak Fiyatları*70 lik Courvoisier XO Konyak Fiyatı*740,00 TL
Konyak isi yatar, bizim müşteriye bu fiyat kazik gelir, kopek öldüreni kaynatıp kaynatıp dayayacağız!:kahkah:
Yakışır,DERDALAN var mı..:kahkah:
Derdalan falan kalmamış yahu, Beyzade varmis onu kaynatıp Brandy yapıp, onu ikram edecegiz ahaliye!:he:
Glühwein yok mu? Olmalı soğuk kış gecelerinde. Afiyet olsun geldi bi dene müşteri.
Actik 1.5 litreligi, hesaplaşma saati!:yahoo:
Afiyet olsun Sofra.
33 Cl. Için zaten oturmam bile şişenin basina, en az 50 cl. olacak, tamamini damnatmasam dahi!:yes:
Kendime saygısızlık olmasın diyerekten masaya şişeyi koymuyorum:kahkah:
Az ile yetinmelisin der büyük üstad. Patron bu adama kulak vermelisin.
https://youtu.be/ZQqoEQv1vaE
Das gibiyim, y.rr.k gibiyim diyordum, nazarım değdi AMK, tansiyon anasinin orekesini görmeye başladı!:vk:
Halbuki tansiyonun 1. numaralı ilacını, hic aksatmam!:kahkah:
Afiyet olsun sofra..
Ahanda ölçmeye gidiyorum, AMRON'mudur neyimin AMK XXX'yacagim!:vk:
Buradaki dostların muhtemelen haberi vardır ama ben yinede yazayım.
Yorulduğunu düşündüğünüz bir karaciğeriniz varsa milk thistle (deve dikeni tohumu) kullanmak çok faydalı
bunun çeşitli firmaların kapsül ve tablet şeklinde ilaçları olmasına karşın aktarlarda tohumu satılıyor, nane ile çay yaparak kullanabiliyorsunuz.
Karaciğer enzim değerlerini 1 ayda çok düzelttiği gözlendi..
tavsiyedir :)
En az 13-14 yıldır bildiğim bir konu, o tarihlerde bizde pek bilinmiyordu, bir dostumun karaciğer enzim değerlerini çok düzelmişti üstelik 1 aylık kullanım ile
daş fırınlardan birisini daha devirdim.. :kahkah:
hastayım yatıyorum, kar yağmaya başladı..
Desenize Cuma erken kalkacaksınız ? :he: Şaka bir yana ne olursa olsun , vücut alışmış bile olsa herkesin uyuduğu saatte ayakta olup , normal düzeni bırakıp birde üzerine her gün sarışın pesinde koşunca dikkat etmek gerekiyor arada bir kontrole girmek lazım . Reha Kaya Süpermen , Batman gibi bir şey de olsa aman dikkat . :he:
Uzun bir aradan sonra rakımı aldım koşa koşa eve gidiyorum :bravo: 9’a doğru başlarım :halay: