Bence hazirana kadar güzel yerlere gelmiş olur.
Printable View
Bence hazirana kadar güzel yerlere gelmiş olur.
Hacim az lakin alıcı satıcı kısmı dolmaya başladı
Bu senetle ilgili hiç yorum Bilgi paylaşacak bir arkadaş yokmu
psdtc : pddd:1.90 f/k 8
tgsas : pddd:0.97 f/k 12
guzel duruyor
temel acidan hem sektorel hem de genel piyasa acisindan ucuz kalmis diyebiliriz
teknik acidan ise zaten hic prim yapmamis endeksle falan alakasi olmayan dipte surunen pozisyonunda
izleme listemize alalim[emoji4]
"yatırım tavsiyesi olarak asla değerlendirilemez"
alim icin uygun seviyelere geliyor ilk etapta 60'li seviyelerde aliciyiz nasipse....
zaten daha da asagi gelirse butun portfoyu fullerim 3.35-40 araligi depoyu fullemek icin ideal benim acimdan !
Allah bereket versin. guzel islem oldu
Takas atabilirmisimiz
3,75 den kaptik.10 bn lot..oh miss
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn. hunter_sipek; 3.71 pozisyon acmistik, dunde 3.68 'e sagolsunlar dosedi tacirler toplam da 10bin lot civari portfoye girdi ama 3.60-62 araligindan ciddi pozisyon acacaktik ama fiyat boyle olunca sattik tabi ama gelirse yine portfoyde yeri hazir[emoji4]
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1790070
yıllık hisse yarışmamızda bu ayın derece yapanları belli oldu
yarışmaya katılanlarlar buyursunlar sıralamalarına baksınlar ve dereceye girenelri tebrik etmek isteyen buyursun.
Ek 15827
Dragon at sürüsüne karşı
6 tl.hareketi gelirmi.acaba ?
Tgsas hareketi farklı gibi
Herkes sattı galiba
Yrisini verdim yarisini tutuyorum
4,14 ortalamayla .verdik hepsini
Bereket versin genede al 3,75 sat 4,14 iki gunde iyi para aldik..gelirse geri aliriZ giderse yolu acik.oslun
Tgsas sag gösterip sol vurmayı sever tüm tgsas takipcileri eylul ekim den once birsey beklemiyordur.Bende Haziran dan sonra bakarım diyordum bizim tgsas hareketlenmiş sanki ama pili bitmek uzere sanki 3 gün 4 üzeri kapanis yapabilecekmi takipteyim.
Phillipcapital 128 bin artıda kapatmış akyatırım da 103 bin ekside kapatmıs son zamanlardaki ençok alım ve satım gerçekleşmiş. Phillipcapital yarin aldıklarını satacakmı yoksa alıma devam edecekmi takip etmek lazım.
Spek kurtuldun benden
Size söyledim ilk 3 aylıklarda ciro ve kar artışının çok iyi gelmesini bekliyorum
Bana da müsade arkadaşlar, herkese bol kazançlar dilerim..
Kağıt ne gitti be 390 verdik 450 yaptı spek alacağın olsun ne vardı bizden kaçırdın malı
Ben çok daha yüksek beklentim var bir haber daha
Arkadaşlar sizler için Backqround hocamızdan hisse analizini rica ettim.Saolsun beni kırmadı , sizlerle paylaşmam içinde izin verdi.
ÖNCEKİ ÇALIŞMA...
http://i63.tinypic.com/2eeexhg.jpg
ŞİMDİKİ DURUM...
http://i65.tinypic.com/2exra54.jpg
Adam geçire geçire yükseliş yaptırıyor hisseye resmen üfürüyor hisseyi.Çok tehlikeli...
Tgsas acı bir anı olarak kalacaksın bende ona yanarım.:oleyo:
calusma yaptilarsa grafik olarak. demekki kagida biraz basacaklar..grafik yapip burya yapistirdiktan sonra gitmeye devam eden senetlere pek rastlamadim...izleyenlere bunuda gatirlatmis olayim....sanki grafik paylasin diyen varmis gibi kisturup yapistirin ki millet atlasin mala...kagit kisa u hareketini yapmis yeni zirveler yaoacaksa geri gelip guc toplamasi gerekir.
Arkadaş sanki grafiği pek anlamamış gibisin.Hocamız orada kritik dirençlerden bahsetmiş bu seviyeler geçilemediği sürece hisse aşağı gelebilir demiş.Millet mala atlasın diye değil millet bilinçli hareket etsin diye bu grafik burada paylaşıldı.İsteyen dikkate alır isteyen almaz.
bit arkadas renaultun islerini aldi diyordu,
Egger oyleyse renonun senelik 2 milyar dolar cirosu var;kar patlar hisse cosar;)
Hele birde ali baba internet sitesinin islerini alabilir doye konusuluyor,oda olursa herlde hisse fizana gider,
3 aylklaro iyi takip edelim,
Ciro farkkindan anlariz,
Hisse net borcu yok,gecmis karlari semayenin 3 misli,ustunde bedelsiz var,ciro ve karda koparsa hisse ucar,
Yatirim tavsiyesi degil kendi gorusumdur.
Saygilar
Arkadaşım elinde mal var mi?
Bir arkadaşın söylediğinde senet kaç liraydı?
O bir arkadaşın doğruyu söylüyorsa burada paylaşıp ky yi bu senede ūşusturmenin sana ne faydası var.
O bir arkadaşın ūfuruyorsa millete malı pazarlayıp vebal ve beddua almanın yükünü taşıyabilecek misin ?
Her duyduğun şeyi buralarda paylaşma her türlü sıkıntı.Aldıysan ve senede güveniyorsan yapacagin en doğru şey sessizce beklemektir.
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas atabilirmisimiz
TGSAS Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2199682 Yıllık Değ%:-22 Ana Ortaklık Payları: 2199691 Yıllık Değ%:-23
tam bir cambaz bu namussuz tgs yöneticileri bilanço iyi gelecekmiş gibi yapıp 3,60 lardan 5,59 lara çıkardılarmilletten malı kaptılar bu arada 5,12 ye kadar saldılar 5,12 5,30 arası kaptırdıkları malı geri almak için bilerek bilançoda oynama yaptılar5,36 dan tekrar 5,22 ye saldılar kaptırdıkları malı geri aldılar şimdi ver elini çift haneli rakamlar beddua etmenin cezası yoktur herhalde eğer bilançoda oynama yapotı iseniz ALLAH Belanızı versinşirketinizden değil oyun oynayarak borsadan kazandığınız paraların hayrını göremeyin inşaALLAH
Ne bu ya psdtc bile 12 000.000 kar açıkladı ne bu 2.000000 lira kar tekrar ediyorum oynama yaptı iseniz ALLAH Belanızı versin herkes kolay para kazanmıyor