Bu sözleri unutma tengri haaahaaa hhaaaa...bu 4 şehirde de chp kaybedecek...Kaçan yok 31 Mart akşamı bende buradayım inşaallah.
Sayın Tengri Han,
Bir kaç gün önce TV'de bir açık oturumda eski bir CHP milletvekili, tartışmaların bazı bölümlerinde sıkıştığında şimdi mazide kalan CHP'nin yaptığı işlere (1 MART tezkeresinin reddi gibi) sarılması, seçim sonuçları hakkında dikkatli izleyicilere önemli mesajlar vermiştir.
Saygılar.
AKP'li Gülpınar: Neden kullanmayayım ki arkadaşlar? Sen de kullan. Din benim tekelimde olan bir şey değilki
https://twitter.com/t24comtr/status/1104106035978084358
YUH diyeyim yancılara
Tank fabrikasını ver araplara
Pancar fabrikalarını sat
Tüm mal varlığını sat ve düzenleyici kurum vazifelerini yapma gözetme o yerler avm ve konut olsun.
Tarımı bitir hayvancılığı bitir borç dolar al onla gıda al genede fiyatları düzenliyeme
Süriyelilere harca parayı,23 milyon yatan aadam yada aileye harca parayı,oso dediğin yapıya para harca
Sadece Ankara da ucube dinazorlara,şehir kapılarına,ankapark dediğin yerlere,meydanlarda tv lere göm paraları
Yakında belediye çalışanlarının sırtınada televiyonlar kurarlar.Bu kadar israf,yolsuzluk ve talan dan sonra bile akp ha pes
bu kişilerin ahlakını sorgularım ben.
Ha bir şeyi yazmayı unuttum.
57 yaşındayım ve 35 yıllık Mhp li şimdi değil arkadaşım geçen bayağı kızmış bu akp lilere.
Arkadaşım hacı
Vallahide billahide kominist partiden biri aday olsun oyu vereceğim dedi.:(
Devam edin devam edin sizler utanmıyor olabilirsiniz.
Utanan ve dindensoğuyan çok oluyor demedi demeyin.
Bunların dişe dokunur iyi bir tane özelliğini söyle söz akpye atacam oyumu.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı miting alanlarında neler yapıldığını sürekli anlatıyor. Bir mitingini dinlersen anlarsın.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beka sorunu deyo yol yabtık diyo bir öğretmen dersime giriyorum diye müdürünün baş etini yiyebilir mi ? Beka sorunundan kast eğer feto PKK ve Suriyeliler ise bu üç meselenin bu noktaya gelişini irdeleyiniz
4-5 yıllığına bizi yönetecek insanları seçiyoruz bir süre yönetir çekip gidersin
Kaynakların hepsini sahiplenip tüm varlıkların üstüne çökmeyi hakettiğini düşünürsen kırmızı kartı gösterebilecek bir halk varsa gösterir
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burda nasıl oy kullanılıyor sonuçlar nasıl görülüyor
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oy kullanamadım
Şu şekilde yardımcı olayım. Mobil uygulamadan çıkıp, en aşağıdaki hisse seçeneğini deneyin.
Sn West75
Sayfa 5 /post36 da aradığınız sorunun görüntülü cevabı mevcut
saygılar/başarılar
Hisse.net'te ... bir önceki yerel ve/veya genel seçimlerde yapılan anket sonuçlarının bağlantısını verebilir misiniz?
Sorunuzun cevabı sayfa 4/ post 29 da
Benim yorumumu merak ederseniz:Biz geçmiş anketlerle bugünkü anketleri kıyaslayarak Akepe nin oylarındaki değişimleri anlamaya çalışıyoruz
En anlamlı ve güvenilir bu sonucu verir düşünüyorum
Hiç bir zaman
1)Bu anketin sonuçları TR genelini yansıtır demedik
2)CHP seçimlerden 1.parti olarak çıkacak demedik...
saygılar/başarılar
Anayasada oy verme işlemi demokratik (kişinin özel yaşamına zarar vermeden-perde arkası) ve şeffaf şekilde sayımı yapılır der.
Oy vermek gizli(perde arkası) ortamda yapılırken, burada nasıl oluyorda açık ve net yapılıyor.
Bu suç değil mi?
Site yönecileri bunun farkında mı?
Yoksa ben mi yanlış biliyorum.
https://www.internethaber.com/amp/gu...si-2006269.htm
Keciye abdurrahman çelebi derler dedikleri bu olsa gerek
https://resmim.net/f/UZqHtU.png
1 Kasım seçimleri AKP nin en çok oy aldığı seçimler
Yukarıda ki resimde görüldüğü üzere 1 Kasım seçimlerinde burada 788 kişi oy kullanmış Akepe nin aldığı oy adet olarak 226 kişi
Bugün ise anket bu tempoda devam ederse 788 de 185 kişide kalacağı görünüyor AKP oylarının
Ciddi eksik
1 Kasım seçimlerinde burada 788 kişi oy kullanmış ve AKP +MHP ye 364 kişi oy kullanmış (o zaman İyi Parti yokdu)
Bugünkü anket bu tempoda giderse ve Akp+Mhp ye verenleri toplarsak 788 de 228 de kalacağı görülüyor
364-228=136 kayıp Akp li ve/veya MHP li nerde?
Büyük bir kısmının İYİ Partiye bir kısmınında Saadet ve BBP e gittiği görülüyor
Asıl kaybı MHP vermiş gibi görünüyor...
saygılar/başarılar
https://resmim.net/f/ysTNwQ.png
7 Haziran seçimleri Akp nin en az oy aldığı seçimler
Gene yukarıda resimde görüldüğü üzere o seçimler için burada açılan ankette 2051 kişi oy kullanmış
Akp ye 555 kişi oy vermiş
Anket bu tempoda devam ederse 2051 kişide bugün Akp e oy verenlerin sayısı 483 de kalacağı görülüyor
7 Haziran seçimlerin de Akp nin %40,9 oy aldığı göz önünde bulundurulursa bugünkü hisse.net anketi Akp nin oyları %40,9 altına düşebilir diyor
Peki Akp ve MHP nin oylarını toplayarak gidelim...
2051 kişi oy kullanmış ve 1011 kişi AKP+MHP ye vermiş
Bugünkü anket ise bu tempoda giderse 2051 kişide Akp ve Mhp ye oy verenlerin sayısının 594 kişi de kalacağını söylüyor
1011 nire 594 nire?
1011-594=417 Akp li ve daha çok MHP li nerde?
Bu ankette de bize aynı şeyi söylüyor MHP istenilen katkıyı veremiyor diyor
Çünkü 7 Haziran da MHP tarihinin en iyi oylarından birini almışdı o yüzden 1011 oluyor toplamları ama şimdi AKP e o katkıyı sunamıyor diye yorumluyorum ben
Kaldı ki Akp ve MHP nin oylarını toplayamazsın çünkü pek çok yerde birbirlerine rakipler..
Diğer partileri de toplayamazsın
saygılar/başarılar
Bu kaçıncı seçim ya
abd mandasıyız daha uyanamazdınız mı
ne seçimi seçim mi oluyor
muharrem efendi adam kazandı deyip satmadı mı daha bir sene oldu olmadı
Yengi misin nesin sen gazlamı çalışıyorsun?Tipik cehape kafası işte.Şimdiden söyleyin sonucu Adam kazandı.:)))Siz ona ADAM diyorsunuz biz REİS diyoruz.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cezayir Diyanet İşleri Bakanlığı imamlardan camilerde hükümet yanlısı vaaz ve hutbe vermelerini istedi
İmamlar bakanlığa tepki gösterdi: ''Bırakın kendi işimizi kendimiz yapalım. İşimize müdahale etmeyin.''
Cezayir'de din adamlarından Diyanet İşleri Bakanlığı'na: İktidar yanlısı hutbe baskısı yapmayın
https://tr.euronews.com/2019/03/11/c...baski-yapmayin
Ekonomik olarak bakıldığında yüzlerce arazi, fabrika, maden satışına rağmen koskoca bir hiç 12 yıl geriye atılmasında suçu iktidar partisinde aramayacağızda kim de arayacağız?
Her cumhur layık olduğuyla yönetilir...
'' 16 yılda güçlü tarımsal politikalarımız ve hayvancılığa verdiğimiz destekle, bir yandan vatandaşlarımızın refahını artırırken bir yandan da üretimde, kalitede ve ihracatta dünyanın en önemli ülkelerinden biri hâline geldik.
Vakit, tarımda daha da güçlü Türkiye vakti! ''
https://twitter.com/RT_Erdogan/statu...17769976328192
5. döneminde Cezayir'i uçurabilirdi ama kısmet değilmiş.
https://pbs.twimg.com/media/D1b10N9W0AAL3CF.jpg
Senin yaptığın masa başı hesapları hangi seçimde tuttu tengri... İttifak bir sinerji oluşturuyorsa oy alırsın... Dört benzemezi zorlayıp bir araya getirirsen, eldeki bulgurda gider, akıllı olun.
Denizli ve Aydın mitingleri yeterli sinerji yakalandığını gösterdi aslında KK ve Meral hanımın birlikte çıktıkları mitinglerde...Bu 2 şehir neden önemli...Çünkü tarım ve reel sektörün gelişmiş olduğu şehirlerden bu 2 şehir...Bayağı heyecanlı ve güzel bir topluluk vardı...
O sandıkta belli olacak... Bende tam tersini düşünüyorum...
İstatistik bir bilim
Sizler bilime karşı olduğunuz yada yumuşatarak söyleyecek olursak bilimi pek sevmediğiniz için böyle tepki vermen normal
Gelelim sinerji işine
Neden hisse.net in Akp ve Mhp li üyeleri arasında o sinerji yaratılamamış görülüyor?
Hisse.net in ortalamanın üstünde eğitimli AKP ve Mhp li üyeleri göremiyor mu bu sinerjiyi?
Cevabını merak ediyorum doğrusu?
saygılar/başarılar
Ben istatistik e karşı çıkmıyorum... Sen doğmamış çocuğa don biçiyorsun.
hisse.net Türkiye genelini yansıtmaz (KEŞKE YANSITSA)...daha önce bununla ilgili gönderide bulunmuştum...yeniden yazarım gerekirse...hatta yazayım...
Çünkü...hisse.net...ATATÜRKÇÜ, modern, eğitimli, bilime inanan, eğitimin önemini bilen, ahlaklı, özgür, kafası/beyni çalışan, sorgulayan üyelerden oluşuyor çoğunlukla...:ok: :yes:
Yurt geneliyle uyumlu olmadığı doğrudur...:yes:
Hissenetin üyeleri içinde sinerji olsa ne olur olmasa ne olur. İnsanlar Hissenette ekonomiye yönelik paylaşımlar yaparlar. Konunun mecrası Hissenet değil Türk milletidir.