40 üstü verenleri pişman et de görelim, bu 3. denemen.
Printable View
40 üstü verenleri pişman et de görelim, bu 3. denemen.
nerde benim maharaj dostum, hisseyi tanır bilir, sever de.
iş mi senin yaptığın spekcim, sür şunu yak lastikleri.
https://www.youtube.com/watch?v=ftJ80dVdl00
17 OCAK BLOOMBERG
önümüzdeki dönemde metrodan 600 milyon pay almayı düşünüyoruz, aslında daha fazla olması lazım , ihtiyatlı davranıyorum.
petrokimya alanında ciddi firmalarla ön görüşmeleri geçtik teklif aşamasına geldik
Önümüzdeki hafta katara gidiyoruz, 1.5 yıldır görüştüğümüz ciddi işler var oradan sürpriz güzel haberlerle gelebiliriz.
Nihayet mükemmel bir zamanlama ile hisseye gelmişim
nasip bakalım.
Tebrikler sayın Kitapci34, Orgenin pitansiyeli tartışılmaz, tercihiniz hayırlı olsun.
şimdilik buralar dutluk:)
yakın gelecekte panayır alanına döner.:)
takip ettiğim hisseler içinde bu kadar ciddi yabancı girişi olupta primlenmeyeni yok.
taahtüt firmalarının hisselerine yatırım yapmanın farklı bir heyecanı var
işleri rutin değildir, her an bir yeni bir ilişkisi haberiyle karşılaşıp hisselerin uçuşa geçme durumu var
patronumuz katarda,işi alıp alamayacağımızı patron bile bilmez
bekliyoruz.
dürüst olmayanı işi alır, hisselerini toplar
sonra kap'a bildirm yapabilir
bizim öyle bir sıkıntımız yok
paton güven veriyor.
gösterdiğin fiyata göre 20 kademe saldın! kumarbaz mı edecen beni spek? tam güzel haberler arefesindesin yakmalısın lastikleri.
bir haber gelecekmiş gibi ufaktan ufaktan yükseliyor gerçekten. yıllardır tutuyoruz bir faydasını görelim artık.
Hisse başlığında hisse harici paylaşım yapmıyoruz , insanlar burada hisse harici alakasız yazılarınızı görmek için gelmiyor..
Cıty 2.611milyon oldu
deuche de az artı
hisse kalktığı gün satış yapmayıp alışa devam etmişler bu güzel.
Yarında artı da görürsek yabancıları işin rengi değişir, uv.li yatırımcı olunur.
Kayıtlı sermaye tavanının artırıyor.2024 e kadar 250 milyona çıkartmayı taahhüt ediyor.uzun vadede çok çok iyi.sermayesini güçlendircek.
şirket büyük işler kovalıyor bence.her şey çok daha güzel olcak.
Ytd.
V1809A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temel veriler ilk kuralım
yabancı ilgisi 2. kuralım,yaklaşık 2 ayda deuche , city toplamda 4.5 milyon mal aldı.
takasta mal toplandığını görmem 3. kuralım
yatırımcı ilgisi 4. kuralım, şimdilik olmayan bu.
cıty deuche takasla birbirlerine virman yapıp adam kandırıyorlar, her gün bir önceki günün üzerine çıkıyorlar toplamda.
borsacıdan derviş olmaz
büyük yatırımcaların bu kadar sabırlı olmaları büyüklüklerinden.
Albrk, odaş maceraları % 8 mal kaybı! boşu boşuna o kaybı gözden çıkarıp geri gelmedim spekcim.
Biliyorum sn.kitapci34,
halka arz olduğu zaman orge almıştım, ve küçük bir kâr ile ayrılmıştım.
Zaman içerisinde şirket kendini ispat etti, şu an bulunduğu yeri hak ediyor.
Latife olsun diye, birde sizi görünce yazdım, kolay gelsin..
it is the average of five people in the human environment..
uçan kaçan hisseler gibi twiter fenomenlerinin diline düşmesi lazım, onlar spekülatif hisselerle meşguller.
Harun öyle değil adam gibi yatırımcı, seçtiği hisseler büyük hisseler hak ederek kazanıyor oyun oynamıyor.
Bir benim alıp satarken 3 kuruşa tenezzül etmeyen, onun için bi baltaya sap olamadım.
ne var şu 87 de çiz git işte.
11,12, 13 lerde de aynı sıkıntıyı yaşattın spek
sende haklısın, bu vesileyle % 8 malımı kaptırmıştım
Artık sobelendin.
Twitter'da Ara
Yeni Tweetleri göster
Sohbet
Nuri Emir
@nemir10
#orge bilançosu iyi şirket büyüyor, yeterince pirim yapamıyor. Çünkü sipeği yok. Sipekler trilyonlarca zarar eden firmaları tavan tavan götürmekle meşguller...ytd.
ÖS 9:03 · 29 Oca 2020·Twitter for Android
2
speğimiz yok ama kallavi yabancı yatırımcılarımız var, turşusunu kurmayacaklar heralde.
twiter alemi bir çok hissede uçuk fiyatların oluşmasına sebep oldu, herkes mutlu mesut bahtiyar, realize olmayı becerebilirlerse
orgeye gelince firmanın önü açık en temiz hisselerden bir tanesi. Çok ucuz bulmuyorum ama bisstte öyle fiyatlar oluştu ki artık bedava diyesim geliyor. Tabi kötü örnek de örnek olmaz.
Orgeye güveniyorum . 2 yıldır taşıyorum. güzel günler yakın . Meşaleleri yakın .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl becerebiliyorum? 2016 den bugüne
hektaşı vermişim, kuruşlu fiyatlardan gittiği yer şaşırtıyor beni
kareli 2 16
aselsan 10.83, 30 lira üzeri balondu
gedza 4.20
bagfs 6.90
pnsüt 7.60
gyhol 4.05
alctl 6.5
desa 2.22
netaş 8.60
aksen 2.63
ecilc 2.92
selec 4.60
vakko 3.92
arsan 3.60
bantaş,1.60 bundan aman aman bir beklentim yoktu
çok yordun piyasa beni hemde çoook.
gitmeyen hiç bir hissenin de adını anmamışım neredeyse! trkcm'la şişe şaşırtıyor beni sadece.
Abi hepsi nokta atış valla en az 2 veya 3 e katlamış vaziyetteler ama biraz sabır gerekiyor anlaşılan.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.