Sessizlik iyidir :)
Printable View
Yabancı oranı:40,38 5 haziran 2019
Yabancı oranı:41,10 10 haziran 2019
Yabancı toplamaya devam ediyor...
http://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/an...px?hisse=FONET
Güncel, son aracı kurum dağılımı paylasabilecek olan var mı acaba ,çiti lotunu ne kadar yapmış
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Internetten araştırdım biraz bu hafta fonetin girebileceği 7 tane ihale gördüm sonuçlarını belki haftaya gönderirler ytd.
Hala hissede olanlara helal olsun...ben girdim çıktım ,girdim cikrim ,hiç zarar ettirmedi sağolsun...bugün de çıktım ,erkende verdim biraz ,alanda kazansın.
Yolu açık olsun.
Alan,patron ve yancilari
Kahramanmaraş 8 mil.luk ihale kazanma haberini oncden bilip, mali kaldır,bakalım.yarin napacak
Arkadaşlar, temettü verince hissenin fiyatı aynı oranda düşüyor. Bedelsiz de böyle bir durum var mı? Anında o oranda düşüş oluyor mu? Yoksa satış yiyerek mi fiyatı düşüyor.
Yeterli bilgimiz yok. Kusura bakılmasın.
Katkı sağlayan herkese teşekkürler.
yüzde 122 bedelsiz verme ihtimali var, mesela 100 lotunuz 10 bin lira ediyor, bedelsiz verince yine 10 bin liranız ve 222 lotunuz oluyor.fiyatda aynı oranda düşer.Eğer hissenin geleceğe yönelik beklentisi güçlü ise eski fiyatları geri görür. Aselsan mesela 2016da 19 dan bölünüp 9 olmuştu ama 2017 de 30-47 tl arasını görmüştü. Hissenin beklentileri önemli tabi bir de piyasa iyi olacak.
Bedelsiz sermaye artırımı SPK onayı ne zaman gelir? Tecrübeli borsacı arkadaşlar nerdesiniz?
Aylar sürüyor mu onay için?
Güncel takas oranlarını paylaşabilecek olan var mı ?
İyi Forumlar.
Geri geri basmaya başladı
Bakalım.nereye kadar verecekler
Bedelsiz kabul olursa borsaya giriş fiyatının altında olmaz sanırım. Bu da 3,5+3,5*1,222222=7,77 yapıyor. Yani 7,77 etrafında dolanacak gibi geliyor. Tabii ki benim görüşüm.
Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü ile 36 ay süreli SBYS (SAĞLIK BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ) Hizmet Alımı sözleşmesi 8.158.304,00 TL bedelle imzalanmıştır.
Kap :
Pay Piyasası’nda payları işlem gören şirketlere ait A, B, C, D grubu değişiklikleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e41b8e6f9e.jpg
Açık satış serbest yeni wuw..
Yarın bedelsizimiz kabul edilecek inşallah pazartesi sert yükseliş bekliyorum
Fiyatın içinde bence bedelsiz , benim de düşüncem buralardan Max 8 civarından bolunecegi
ozakgyo 27 mayısda basvurdu bugün kabul oldu spkda. bu 29 mayısda basvurmuştu.
Vay bee onca malı aldı adam 1 aydır çekiyo tahta 3 eksi....
Burda dururmu düşüş çok ta primli tahta,şey etmeseler bari:drunk: :kahkah:
Hayırlı olur inşallah
https://i.hizliresim.com/WXk9LN.jpg
Burda 4.5 liralardan yazarken dallamalar bana milleti gaza getirme patron soyguncu diye kızıyorlardı alın patronumuz cebinize bedelsizden parada koyuyor tekrar tekrar yazıyorum 3 yıl bu hisseyi elinde tutan 1 e 5 kazanır ama bakıp durmayın hisse senedine alıp unutun size son tavsiyem
Güzel soru yanlız kafamda deli soru işaretleri var benimde birazcık smart var ama halka arz olduktan kısa süre içerisindeki yaptıkları hisse hareketleri bana hiç güven vermedi çokta kızdım dolayısı ile birazını sattım ilerde dönermiyim belki ama en az bir yıl izlerim hem bilanço bakımından hem teknik analiz bakımından şirketin oturması lazım onun dışında sahipleri aynı olmasına rağmen kafeinin karlılığını çok beğeniyorum
Öyle garip bir speki var ki insanı sabır taşına döndürür. Hemen hemen hiçbir olumlu habere tepki vermiyor, başka kağıt olsa direkt tavan açardı.
Tahmin ettiğim gibi eksiye de geçti. Ama ne yaparsa yapsın lotlarımı alamayacak. Sene sonuna kadar tek lot satmak yok...
Ne zman bölünüyor, bugün hak kullanimin son günü sanırım.bugun elinde olursa bedelsiz için hak sahibi oluyor muyuz
Kap : FONET.E (%122,22222 İç kaynaklardan bedelsiz, Bölünme sonrası Teorik Fiyat: 3,384 TL
Elimde kusurat lotlar kaldı ,0.22 gözüküyor, onu nasıl satarim.
bölünme fiyatı 3,384 ise mynet neden şu an 32 kuruş düşüş (-%9,46) gösteriyor?