Erol'un elimize verdiği kesinleşti artık, utanmasa eksi olacak.
Printable View
Erol'un elimize verdiği kesinleşti artık, utanmasa eksi olacak.
Artık beklentinin 2020 yılı faaliyetleridir.
Bu sene 2019 yılı katından ne kadar temmettu vereceği.ne gibi kararlar alacak patron bekleyip göreceğiz ytd
Birileri açıklanan bilançoyu beğenmediler herhalde ki endekse rağmen kağıdı veriyorlar.
Halbuki bize göre bilanço gayet güzel geldi./ Beklemeye devam.ytd
Endeks 0.90% olunca direkt -2.44% yaptılar.
Yetmez 5 liraya getirin kağıdı.
Lanet olsun seni aldığım ve stoplamadığım güne.
Düzenle
Ahahahahahah, devre kesti. :))))
lanet olsun bu duruma düşürenlere..maalesef bekleyemeyeceğim..elinde olanlara Allah sabır versin..
Bistte düzenli olarak en çok düşenlerin arasındayız yine, Allah belanızı versin.
Tabana basmazsanız adam değilsiniz.
-9.44%
Yavuz bey düşüşün sonuna geldik mi
Bu denli düşüşün arkasında ne olabilir
Saygılar.ytd
Patron kağıdı nede olsa bunun da Brsan'dan farkı yok.5 milyar ciro yap ancak %2'si kadar 100 milyon kar yap.
Hisseyi milletin eline verince sattırana kadar 3 kat düşür, milleti bezdirip toplayınca aldırana kadar 3 kat çıkar daha çok primli.
Borsa performansı şirket performansını gölgede bırakmış...
Yatırımcı da bu kafa,buna göz yuman böyle SPK olduktan sonra bizim gibi çok daha keriz silkelersiniz....
Sonrada borsaya yatırımcı gelsin diye beklersiniz....
Jants boyle yapmisti topuklu efenin esinin sirketi...2-3 yil milleti surundurdu karaktersiz sonra cozum olarak partilere kadar sikayetler yapildi patron rezil edildi de kagit toparlandi ...bu sirketin patronuda taninmis bir zat ve yatirimcisi carpiliyor onun tahtasinda ...ve hic bir tepki yok...rezil edin bu tipleri rezilll her yere yazin ulasin baska caresi yok...sokayim serbes piyasasina ...ne bicim ticaret lan bu...bir ay oncesi tum hareketlerden bunlarin haberi vardir bence ...bile bile millete kagit dagitildi.bu bilanco ile sen dusuyorsan ilk ceyrekte ebebimizinkini gorecegiz o zaman...cunku ithalattan cin uzerinden hayvan gibi etkilendim diyecen ... demi , a be ibn e
Al sat degildir.
https://www.paraborsa.net/i/indeks-b...im-10-03-2020/
al-sat değildir.
Bist %0.59, biz %-2.24
Erol seni tek kelimeyle tebrik ediyorum. Spek hissenin Allah'ını satmışsın bize.
Tahtada bir hitlik var çözemedim
Hislerim patrondan süper bir karar çıkarmış
Bu kadar aşağı başkalarına müsade ediyorsa patron vardır bir hitligi. Bekleyip göreceğiz
Ytd
Ey indeksine patronu spegi milletin eline
Yukarılarda verin.maliniza sahip çıkmayın
Başın aşağı.alirsiniz belki elimden sıfırlanır tahtayı
Allah belanızı versin 50 TL yıl hak eden kağıdı puc ettiniz.
Ya sabır.bu kadar zarar ettirin yatırımcıya.nokta nokta yatırım tavsiyesi değildir sinirden yüksek sesle konuştum affola.sabir sabır.patron Allah seni nasıl bilirse öyle yapsın
.hissenin alsana sahip çıkana hissetme hep işin gücün kan emmek .nokta sabır ytd.
Sn.Cemalettin57..
Şirket geçen yıl 28.mayıs.ta 1000 lota 430.tl. brüt temettü ödemişti.
Bu sene ne verirler bilemem. Piyasa beni ürküttü ve hisseleri sattım. Artık seyirciyim./selamlar..
Kuresel anlamda korku ve kaos dagitiliyor her mecrada..komik bir oyun oynaniyor....resesyona girmis bir dunyada kagitlar tekrar dagitiliyor...ozellikle turkiyede sirketler su an cok cok ucuz ...kuresel sirketler dunyanin kontrolu bizde dir diyorlar artik kontrol buyuk parasi olanlarda para en buyuk guctur...su an cash nakiti olan guclu baslar...teknoloji hisseleri 👍onemli 5g ile dunya da cok sey degisecek ...ve teknoloji yatirimlari artacak bence...rasgele
Al-sat degildir
Kimse kalmadimi indeksleri.
Bir benim kaldım tekneyi bekliyen
Varsa benim gibi.dtoplamiyan slm.olsun
Yol arkadaşlarıma.buyuk çıkışların sancısı da büyük olur.nokta.ytd.....
Bugün 4 defa devre kesti. Yönetim sermaye artirip hisseyi bu sigliktan kurtarmali.
YTD
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine de ver kesti
ne uyuz bir hisseymiş bulaştığım güne lanet olsun.
Şaka gibi yemin ederim 6 oldu.
6 kere devre kesti.
3.5 saat işlem görmedi demek 6*30 .bürüt takas cezası verecekler mi ki[emoji850]ya devre kesiciyi kaldırın yada bürüt takas cezasını.milleti borsadan soğutuyorlar.
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kagıt ne yapıyor böyle 13/2 desen %100 düşmüş olacak 6,5 - 7 li rakamlar %100 düşüş demek ...
bu kagıtta insedir var dı mutlaka...bukadar kaçmanın sebebi nedir.şirketten hiç bir açıklama yok...bu kadar b ktan bir şirket olamaz eski başkana ait büyük bir işletmede neler oluyor.bilgi yok haber yok kardeşim maillerimizede cevap vermiyorsunuz nedir bu rezillik...şeffaf değil bu tarz firmalar bence...düşüşüne mantıklı bir şey arama bulamayacaksın..tek sebep benden daha çok kazanmak istemen halen doyumsuzlugun aç gözlülüğün devam ediyor, " patron gözünü toprak doyursun".diyelim...daha çok dedim mailimde.
al-sat değildir.
7 inci devreyide kesti. Iyice b.kunu cikardilar. Artik spk devreye girer diye düşünüyorum.
YTD
Bugün tacirler üzerinden 700 bin lota yakın satış oldu...tacirlerin o kadar malı yok...ya doçe ve citi (yabancı) satış yaptı yada 12 lerden 7 milyon lot mallanan yerli yatırım ve emeklilik fonları dayanamayıp çözüldü...
devamı gelicek mi takip edelim...
İndeks/ Dibin .neresi.indeks .belata
690 bin lot satış yerli yatırım fonu takasından çıktı...12 ye aldığı malı 7 ye satıyorsa ne diyelim...12 den tekrar yerine koyar inşallah ...
bunun dışında doçe yabancıdan garanti bankasına 3 milyon 200 bin lot civarı virman gözüküyor...bu virman akabinde alfanor (indesin yabancı ortağı) son malını satıyor olabilir...
takip edelim...
yabancı yoğun her hissede olduğu gibi bu hissede de ciddi yabancı satışı var. 5.50 gibi bir seviyeye gelirse hisseden alım yapmayı düşünüyorum.
5.74 den çok güzel tepki verdi,,tabii endeks de 2000 puan yükseldi.
Şimdi aldıklarını dağıtma aşamasında.%8 az değil.
İndekste küçük yatırımcı kalmadıği görülmektedir
Tahtanın nöbetçi benim.ytd
Ben burdayim cemalettin bey
Sağolun cemalettin bey saglikli günler.
bu kağıdı 100 endese nasil dahil etmisler.ilgic.8.35 7.60 bu nasil marj.kademelerde 3_5 bin lot..karli marli ama küçük yatirimci soyuyor tahta sığ diye buna giren olmuyor.sabah satip asadan geri alıyor. bunun borsa kotuna bile girmemesi lazim.bu gunku islemler suc degilmi..kapanışta bida 8 e döndürür. pazartesi bida yeni ky..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Acemi haklısınız.5 milyar satışa karşılık %2 net kar açıklayan şirketin borsa performansı süper.Satışlarında sağlayamadığı karlılığı borsa da yatırımcısı üzerinden sağlıyor, tabi para kimin cebine giriyor o ayrı konu.Borsa kumarhaneye döndü.Borsaya yatırım yapanlar maalesef pişman oldu.Sığ hisselerden uzak durmak mantıklı.Hissedekilere Allah sabır versin.....