İşlem hacmi Aselsanı geride bıraktı... Halkbankı 2'ye katlıyor.. Gözü Garan'ın tahtında :)
Printable View
İşlem hacmi Aselsanı geride bıraktı... Halkbankı 2'ye katlıyor.. Gözü Garan'ın tahtında :)
tavandan ne kadar açığa bastıysa adamlar 2,55 ve 2,60 arasında kapattılar
ama ben bu hareketi bekliyordum buğün ve ya yarın düzeltmeside sert oldu şimdi tavana gitse bu sefer korkudan millet satar ve adam da güzelce toplamış olur...
2 parti malları aldık ama 2,85 çok mühim benim için napmaya çalıştıklarını anlamak zor ...😀
bu ne yaw dolaşımdaki malı 5 kere çevirdiler, kapanışa da 7/8 kere çevirmiş olurlar
Haydi güzelim
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanisa yakın verircegim yine tirstim
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aciga satis yasaklanmali.bune lan 500 600 milyonluk mali kim aliyo kim satiyo.zaten araci kurumlar komisyonla soyuyor.
https://postimg.cc/ZWnyrwHk
geçen hafta grafiksel olarak yorumlamıştım (2,83-2,85) aralığına ise ayrıca değinmiştim ki beni yanıltmadı bu gün en çok bu bölgede bol hacimli işlemler gerçekleşti,2,85 sıkıntısı bana göre halen devam ediyor yarın geçilse bile tekrar onay almak isteyebilir veya alıp başını gidebilir kendi adıma bu gün 2,86 dan verip sert düşüşten istifade ettim lot artırmak maksatlı işlemler yaptım...ama yarın yine bu bölge civarı sıkıntılar olabilir..tek ricam salt benim dikkat çektiğim noktalara göre işlem yapmayınız beni bilen bilir uzun zamandır buradayım olmaya da devam edeceğim....
cümleten bol kazançlar iyi akşamlar.
Ben yorumumu geçen hafta ve haftasonunda yaptım... Bilen bilir... Bundan sonrası için tahminim ise, şu: 2.çeyrek bilançoya kadar döke döke, silkeleye silkeleye yükselir bence.. çünkü 2.çeyrek bilançonun öneminden bahsetmiştim geçen hafta... Bilançoya kadar çok yükselirse, sonrasında belki "beklenti gerçekleşti" diyen gruplar satışa geçer.. Ama asıl şov 3.çeyrek bilanço öncesinde olacak bence... 3. çeyrekten de bahsetmiştim.. Düzenli okuyanlar bilir...
Düzenli okumayanlar, özellikle geçmiş yazıları okumaya üşenenler de kusura bakmasın.. "Armut piş ağzıma düş" demesinler, eski yazıları okusunlar...
Soguk kanli olun deniz sonu okyonus.....gecmisi bilen bilir...
Katmr onu acik senet dussede yukselsede Altinbin olmadan satmayacagim. Altibin oldugunda bile satmayi dusunmuyorum. buyuk hedef Dokuzbin tl dir Yukselecegini gercekten inaniyorum Bedelliden kasaya koymus oldugu tl ler ikici Afrika ile yapilan kendi sermayesi kadar yapilan anlasma insallah her an yeni anlasma haberleride geleblir. Bellentili bir sirket durumuna gelmis durumunda Turk sirketi KATMR Yolun acik etsin en az bir yil burdayim ve huzurluyum
esas direnç fibo 0,23 yukarıda çiddi direnç ise 1000 günlük ortalama.kalın yeşil olan.
yatırım tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/P70Zpb.png
Kisa zamanda katmr yukselecek rahat olun 6 lara 7.9 lara gelecek ben rahatim bu senetten korkmuyorum
Sayın (namik. yağci) 6 olacak 7.90 olacak diye kesin yazı yazmayın. Suç işliyorsunuz. Yatırım tavsiyelerini yatırım danışmanları yapar. Böyle yazılar yazarak, yok şu olacak, yok bu olacak, düşecek, çıkacak gibi yazılar yazmayalım. Bildiğiniz somut bir bilgi yada belge varsa paylaşalım. K.Y.T.D.
tamam
benim dusuncemdir. Yanilabilirimde haklisiniz.
İyi akşamlar ;
Dün konuşulduğu üzere bu gün yine tüm hareketler 2,83-2,85 civarında şekillendi farkındaysanız tahtacı burayı kırmaya niyetli gibi görünüyor fakat takas gerek açıkçıların alış satışları gerek ise tüm piyasanın hisseye iştrak etmesi olayları biraz karıştırdı...yarın yine 2,85 civarı sıkıntılı geçecek gibi günlük düşünenler için sıkıntılı bir hal almaya başladı ben gibi uzuncular için problem görünmüyor ama trade yapacak zaman ve becerisi olanların lot artırması fena da olmaz..
Patronların adiliğini bir yana bırakırsak, şirket için olumlu olan gelişmeler bulanık havayı dağıtmaya başlıyor.
Hisse fiyatından bağımsız olarak konuşursak;
- Euro'nun düşüşüne bağlı olarak UV borçlarını Euro'ya çeviren katmerciler şu sıralar kambiyo karı biriktiriyor. 6 aylık açıklanınca borçların ne kadar olduğu, hangi kurla Euro'ya döndürüldüğü vs netleşecek. (Yaklaşık 70m Euro UV borcu var) Ancak bu karı eylül sonu döviz kapanışından sonra 9 aylıklarda görebileceğiz. 6 aylıklarda muhtemelen kambiyo zararı var. Bu nedenle 6 aylıklarda şöyle uçacağız, böyle konacağız bekleyen hüsrana uğrar. 6 aylıklarda 0'a 0 olma durumu var. Benim beklentim bu yönde.
- Açıkçası firmanın savunma sanayii alanında TSK ve EGM'den aldığı işler dışında iş almasını beklemiyordum. Bu benim için oldukça pozitif bir durum oldu. Zırhlı ihracaatı, firma için beklentinin hiçbir zaman bitmeyeceğinin bir işaret fişeği oldu. Yarın bir gün çok yüklü kalem bir iş alırsa firma için basamak tırmanma durumu hızlanır.
- Teknik olarak dipten hacimli dönüş sinyali de olumlu. En azından dibi şükür görmüş olduk (büyük ihtimalle).
- Geçen sene sözü verilip de teslim edilmeyen işler birikti. Aşağı yukarı 200-250 m liralık bir birikim var. Bu 200-250 ekstra olarak ne zaman yansır şu firmaya güvenip de yorum yapamıyorum ancak ne zaman yansırsa yansısın etkisi büyük olmalı.
Sonuç olarak düşüncelerimde çok bir değişiklik yok, firmaya güvenim 0. Ancak karamsarlığı dağıtmak için yukarıda sıraladığım gerçekler de yeterli gibi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Olumlu hava bir müddet daha devam ederse, eskisi gibi finansallardan konuşup, kar-zarar tahmini yapabilirim.
sn.creed345 teşekkürler yorum için...
true nerdesin yetiş senin mister esseği düşüyorr çıkınşta ortalıga çıkıyorsun düşüşlerde hiç yoksun
Bist teki en adi yönetime sahip şirketlerin başında yer alıyor her pilotfomdada bu durum konuşuluyor patronuyla yönetim kuruluyla hepsi birden ky ya kazık atmanın peşinde haberler önceden yandaşlara servis ediliyor açıkçası böyle bir şirketten çok şey beklemek büyük hayal kırıklıkları yaşatabilir ytd.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yükseliş trendlerinde hiç düşüş yaşanmaz mı???
Desteği aşağı kırmadığı sürece sorun yok bence... Tamam kabul, katmr pek teknik dinlemez, ama "teknik açıdan bile sorun yok" demek istedim..
Ben "soluksuz yükselir" diye yorum yapmadım ki.. Tam tersi "bilançoya kadar döke döke, silkeleye silkeleye" yükselir dedim.. 2 günde %40 yükselen hisse %7 düşünce çok mu şaşırıyorsun??
Ayrıca düşüşlerde hiç yoksun lafı çok desteksiz olmuş.. Geçmiş yazılarımı ve grafiği karşılaştır, gör, hep düşüşlerde de yorum yazmışım...
Trmcleod'un dediği gibi "temel analizin yok".. Teknik analizin de yok.. Şimdi anlaşılıyor ki mantığın, mukayese yeteneğin, v.b. de yok...
Neden 2'ye indirip,peşinden 3'e dayadı bu melun hisse...2.20 hesabı yaparken birden 2.50 yaptı ve postaladık,tekrar 2 görürmü ?,hiç belli olmaz,çünkü burası Türkiş borsası.
Karanlik odada yaklaşık 1.600 mlyn vermiş 2.58 e. Nasıl yorumlarsınız?
Karlı satış yapmışlar.
Önemli olan 2.58’den alan kaçtan verecek(?)
Ve ellerindekinin daha ne kadarını şimdi okutacaklar?
aynısını 7 lerden 3 lere kadar düştüğündede sylüyordunn o ara bi kayboldun bölündü sonra haberle beraber yeniden ortaya çıktınn ne yükseliş trendi kardeşimm haberin etkisiyle insanları tuzaga çekti yine temel deme bana baştan sona bozukk borç harç içinde taşınmzları komple ipotrkli şirket krediyle dönüyor teknik desen yine boş işlemiyorr yani neresinden alırsan al alavere dalavere arada haberle trade edenler kazanıyorr uzun zmandır hissedeyim herşeyiyle kaybertirri bana ve birçok ky cıya hele 15 14 13 12 lerden alanları hiç söylemiyorum bile çok kişiyi mağdur etttii sende şirketin avukatı gibisin konuşmaların hep övücü şirketii senin mantık da sana yeterli fazlasısını burraya taşıma yoksa arkadan kulakların çınlar ky yatırımcıyı biliyosun ufak arttırdıgı birikimi ile para kazanayım diye borsaya giriyor bi akıllı en değilsinn
aynısını 7 lerden 3 lere kadar düştüğündede sylüyordunn o ara bi kayboldun bölündü sonra haberle beraber yeniden ortaya çıktınn ne yükseliş trendi kardeşimm haberin etkisiyle insanları tuzaga çekti yine temel deme bana baştan sona bozukk borç harç içinde taşınmzları komple ipotrkli şirket krediyle dönüyor teknik desen yine boş işlemiyorr yani neresinden alırsan al alavere dalavere arada haberle trade edenler kazanıyorr uzun zmandır hissedeyim herşeyiyle kaybertirri bana ve birçok ky cıya hele 15 14 13 12 lerden alanları hiç söylemiyorum bile çok kişiyi mağdur etttii sende şirketin avukatı gibisin konuşmaların hep övücü şirketii senin mantık da sana yeterli fazlasısını burraya taşıma yoksa arkadan kulakların çınlar ky yatırımcıyı biliyosun ufak arttırdıgı birikimi ile para kazanayım diye borsaya giriyor bi akıllı en değilsinn
True'ya şirketin avukatı gibisin dedi 5 ay önce patronu toplu halde Cimer'e şikayet etmek için burada ve sosyal medyada kampanya başlatmaya çalışan True'ya...
yarın için yorumunuz ne olur...
Fırsatçılara gün doğdu. Fed kararını bizim bıyıklı kan emiciler boş geçirmez
hisse düşüş trendinden çıkmamış halen bunun için 3.3 ları aşıp üzerinde kapanış yapıp tekrar yoluna devam etmeli düşüş trendinde devamm ediyorr tam birşeyle oluyor olucak derken tepeden bastılar aşagıya bunun bir düzeltme haraketi olduguna inanmak istiyorum 2.4 aa kadar bu kabul edilebilir ama onun altına sarkarsa bu hafta yada önümüzdeki haftaa demekkki mal kitlediler birileri daha beklicezz bilanço önem kazandı bu hareketten sonraa eger o kötü gelirse yeniden düşüş trendi devam edip eski dibine kadar yol alır oda 2 ve altına denk geliyor inşş ktü senaryo gerçekleşmezz yine pişman oldum tepeden verip aşagıdan almadıgımı bu spek çok adii ağza bi parmak bal çalıp sonra kazık sssss....bakalım ne olucak ytd
Malı nasıl çakıyorlar belli değil
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.