Reklam yapma çapan karşılıksız kalıyor
Printable View
Reklam yapma çapan karşılıksız kalıyor
Cuma bir tepki bekliyorum cumartesi kurul ihtimali var.
Şirketimiz Yönetim Kurulu 27.11.2020 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.
1. İstanbul Ticaret Siciline 714480 no. ile kayıtlı Fer Yapı A.Ş'nin sermayesinin %25'ini oluşturan payların, Rehber Bağımsız Denetim A.Ş tarafından yapılacak değerleme çalışması sonrasında belirlenecek değer dikkate alınarak, anlaşılacak fiyat üzerinden satın alınmasına,
2. Fer Yapı A.Ş' de diğer ortakların rüçhan haklarının kısıtlanarak gerçekleştirilecek sermaye artırımına, Şirketimizin Fer Yapı A.Ş.'deki minimum sermaye payı %50 olacak şekilde katılınmasına,
3. Bu yönde taraflar arasında niyet protokolü imzalanmasına,
4. Entaksi Mobil uygulama Lisans sahibi, İstanbul Ticaret Siciline 4455-5 no. ile kayıtlı Otomotist Kent Teknolojileri A.Ş'nin sermayesinin % 50'sinden az olmamak üzere, iştirak edinilmesine,
5. Otomotist Kent Teknolojileri A.Ş' nin şirket değerleme çalışmalarının başlatılmasına,
6. Şirketimizin bilişim, telekomünikasyon, lojistik, inşaat sektörleri başta olmak üzere, faaliyetlerinin geliştirilmesi, işbirliği ve ortaklıklar tesis edilmesi, yurt içi ve yurt dışı projelerde yer alınması, güçlü ve etkin bir mali yapı oluşturulması amaçlarıyla gerekli tüm organizasyon ve yapılanmaya başlanmasına, bu doğrultuda kadroların oluşturulmasına,
Kamuoyu ve Pay sahiplerine duyurulur.
.................................................. ..............................
Özet Bilgi
FER YAPI A.Ş.'NİN İŞTİRAK EDİNİLMESİ HK.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
27.11.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuzun 27.11.2020 tarih 2020/12 nolu kararı uyarınca Fer Yapı A.Ş.'nin iştirak edinilmesi ve sürecin detaylarının belirlenmesi amacıyla taraflar arasında 27.11.2020 tarihinde niyet protokolü imzalanmıştır.
..................................................
Bu ne hız böyle.:agla:
https://i.ibb.co/2hM2CwJ/G-kurul-denge.png
2018-2019 için olağan genel kurul toplantısı yapılacakmış. Bakalım bu hareketler neler getirecek.
Saygılar...
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü 366056/0 ticaret sicil nosu ile kayıtlı Metrobil Teknoloji Limited şirketi'nin iştirak edinilmesine yönelik görüşmelere 30 kasım 2020 tarihinde (bugün) başlanmıştır.
Bir taraftan bol bol satınalma haberi, diğer taraftan bol bol borsada ışlem gören tipe dönüşüm başvuruları.
Bu adamların niyetini anlamak çok zor. O kadar sirketi alıp şirketi ky ye mi teslim edecekler [emoji848][emoji848][emoji848]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimizce iştirak edinilmesine karar verilen İstanbul Ticaret Odası Sicil 4762-5 nosu ile kayıtlı Site Lojistik A.Ş. ve satın alma görüşmelerine başlanan İstanbul Ticaret Sicil odası 366056/0 ticaret sicil nosu ile kayıtlı Metrobil Teknoloji Limited şirketi'nin değerleme çalışmalarına başlanmıştır.
.................................................. ....
Bulunsun dedim.
Saygılar....
https://i.ibb.co/Vjwj1qn/Denge-Y-net...u-04-12-20.png
Şimdilik bir Genel Kurul haberi yok ama bulunsun.
Belki fikir verir.
Saygılar...
Erdal KILIÇ
Profesyonel iş hayatına Belbim A.Ş’de sistem mühendisi olarak görev alarak İSKİ’nin IT altyapısının kuruluşunda görev aldı. 1996 -2006 yılları
arasında ITC sektöründe 6 farklı şirketin kurucu ortağı ve yöneticisi oldu. 2006 – 2012 arasında Mobil ve Sabit
Hat operatörlerinin altyapı bakım, işletme ve yapım işlerini yapan Marin Telekom ve Metrobil teknoloji
şirketlerinin genel müdürlüğünü yaptı. Kılıç, bilişim, teknoloji, iletişim ve genel organizasyon alanlarındaki
uluslal ve uluslararası piyasa tecrübesinin neticesinde 2012 yılında Gübretaş ve Suud kökenli Nesma Holding
ortaklığı ile kurulmuş Negmar Deniz Yatırım’ın iştiraki olarak faaliyet gösteren Etis Lojistikte genel müdür olarak
göreve başladı. 2015 yılında görevinden ayrılan Kılıç, lojistik organizatör olmak hedefi ile Site Lojistik
kuruluşunu yaptı. 2016 içinde ise 1989’den beri TIR ve Kamyon filosu ile ADR’li taşıma yapan Cihangiroğlu
Nakliyat Ltd.’yi lojistik operatör olarak yapılandırmak üzere satın aldı. Kılıç, Metes Telekom Ltd. Genel
Müdürlüğü ve otomotiv sektörüne yönelik aerosol üretim yapan Hema Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığını
da yürütmektedir. Girişimci İşadamları Vakfı icra kurulu üyeliğini yapan Kılıç aynı zamanda; Esagev, Askon,
İstandul Deniz Ticaret Odası, EMO gibi sivil toplum kuruluşlarında aktif üyeliği bulunmaktadır.
............................................
Acaba şirketin bir sonraki hamlesi ne olabilir ki?
Saygılar...
Bulunsun:
...................................
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren İstanbul ticaret sicil müdürlüğü 366056/0 ticaret sicil nosu ile kayıtlı Metrobil Teknoloji Limited şirketinin iştirak edinilmesine yönelik yapılan görüşmeler sonucunda, %75 payının satın alınması konusunda anlaşılmıştır. Değerleme çalışmaları devam etmektedir.
Yeni yönetim erdal kılıç, veysi kaynak, Bülent guven, mustafa saka ve Mehmet tanyas dan oluştu. Artık bundan sonra faaliyetler hizla devam edecektir
Bu arada dikkatli gözlerden kaçmamıştır umarım. Veysi Kaynak' in oğlu 750 K almış. Hayırlı uğurlu olsun diyelim
Bugünkü spk bülteninde muafiyet kabul edilmedi. Sayın Erdal Kılıç bu durumu öngermedi mi yoksa öngeremedi mi bilmiyorum ama geri alım fiyatı oluşacak. Belki de bilerek yapıldi zaman kazanmak adina. Hayırlısı diyelim
Bir de bana ilginç gelen bir kap duyurusu metrobil teknolojinin metin haziroglu ve metin horasan dan alınması bilgisi bu insanlar kim diye baktığımızda denge hissesinin 2 milyonluk ve 1 milyonluk payına sahip insanlar olduğunu genel kuruldan öğrenebiliyoruz.
Duzeltme :metrobilin eski sahibi Mehmet horasan denge de yakalsik 1 milyonluk hisseya sahip, mustafa demirhan 2 milyonluk hisseye sahip metrobille alakasi yok
Site lojistik te Erdal Kılıç a ait, bütün şirketleri denge holding altında toplayacaklar herhalde, teknoloji alanin da gelecegi olan şirketlere yatırım yapmaları güzel, inşallah güzel şirketler almaya devam ederler
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://s12.directupload.net/images/210102/nz8f7slb.jpg
dört günlük takas
Bu hafta ici muhtemelen ayrılma hakkı ile ilgili bildirimler olacaktır. Uzun vadeli yatırımcı olmak borsada kazanmak icin en önemli kuraldır. Saygılar
" Şirketlerin geleceği bilancolardan okunsaydi, matematikçiler ve muhasebeciler dünyanın en zengin insanları olurdu..." Peter lynch
Aşağıda 31.12.2020 de yayınlanan kap haberi var, şirket merkezini taşıyor taşıdığı adres FER YAPI nın adresi bu demektir ki açıklanmadı ama fer yapı da alındı. Alınan iki şirket için ödenecek para 26,25 + 45 = 71 milyon tl + FER YAPI Acele ile yılın son günü açıklama yaptıklarında geri alım muafiyetinin reddedileceğini bilmeme ihtimalleri bence % 0 ,geri alım fiyatı tahminim 1,9 tl (hisse devir haberinden önceki 6 aylık ortalama fiyat) veya 5,9 tl (EN YÜKSEK DEVİR FİYATI) mantıklı olan 5,9 tl çünkü şirket devir haberinden sonra toplu devirler oldu ( METROBİL TEKNOLOJİ A.Ş. nin sahipleri MEHMET HORASAN-METİN HAZIROĞLU nun genel kurul tutanağına göre yüklüce hisseleri var hatta Muhtemelen VEYSİ bey in bir akrabasınında 750000 lotu var)5,25 tı - 5,70 tl - 5,90 tl ve hatta 6,20 tl den ve bence çok da önemli bir ayrıntı değil eskiden geri alım muafiyeti verilince hisse geri gelirdi ( örnek hürriyet) bence her şey yeni sahiplerin planladığı gibi ilerliyor.
YAZDIKLARIM SADECE ŞAHSİ FİKİRLERİMDİR ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Şirket merkez adresi Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi Astoria Sitesi N127/B / 50 Şişli /İstanbul adresinden Gürsel Mahallesi İmrahor Caddesi Premier Kampüs Ofis A Blok N29-A/50 Kağıthane/İstanbul adresine taşınmasına ve bu amaçla Yönetim Kurulu kararının tescil ilanı için ticaret sicile başvurulmasına karar verilmiştir.
Haberler gelmiş.
:cool:
Bugün itibariyle 30 milyon ileriki sermaye artışlarında 20 milyonu Erdal Kılıç 10 milyonu veysi kaynak hesabina mahsup edilmek üzere para girişi kabul edildi. Hayırlı olsun
Eey hissedarlar nicedir kelam etmiyorsunuz hicmi iyi veya kötü haber alan yok biraz yorum yapın bakalım
https://i.ibb.co/znXrz42/dende-yat-r...y-neticisi.png
Her gelen haberle yeni bir eksik gideriliyor.
Saygılar...
Kısa vade benim gördüğüm:
https://i.ibb.co/kQx3Gkk/denge-02-03-2021-k-sa-vade.png
20 günlük ortalama ile kamanın üst çizgisine aynı gün dokunmasını ve bunun kama onayı olmasını bekliyorum.
Saygılar...
Sayin sercayolkan su grafigi bizim anlayabildigimiz yoldan anlatsaniz kama dediginiz nedir fiyatinin kaca değmesi lazim ben bilemiyorum
https://i.ibb.co/pXJRKVb/denge-05-03-2021-grafik-1.png
Kusura bakmayın sayın Monur biraz geç oldu. Ama hafta sonu kapanışı da gördük en azından.
Burada bir önceki grafikte aşağı yönlü kama görünümü vardı. Ancak hissemizin bu haftaki hareketleri görüldüğü üzere flama formasyonu olarak görüntüyü değiştirdi. Aşağıya "Flama" tanımını verdim. İnternetten bulabilirsiniz.
Flama nedir: Trendin yavaşladığı fakat hareketin yine aynı trend yönünde devam edeceğine işaret eder. Yükselen trendde fiyatlar hızlı bir yükselişten sonra sağ ve aşağı yöne doğru kısa süreli dalgalanırlar. Bu dalgalanma hareketinin şekli üçgene benzer ve flama olarak adlandırılır.
Flamanın hedefi de kırılımın olduğu yerin üstünde direk boyu kadar oluyor.
Umarım faydalı olur.
Saygılar...