bu gün saat 12.36 da, bir dostuma, mevcut sıkışmanın 4-5 günde sonuçlanma olasılığından bahsettim...doğru haber indikatörlerin doğru çalıştığınıda teyid eder..
iyi çalışmalar
Printable View
sanırım haber doğru değil ama ben 3-4 gün daha buradayım..
4.26 sonrası güzelleşebilir.. iyi çalışmalar..
salı pol pozisyonları belirlenebilir..yağışlar nedeni ile 1 gün ertelense bile, cuma ben pistten çıkarım..
2.26 ve 33 önemli dirençler
salı pol pozisyonu alana bu gun yeşil ışık yaktılar...
Utpya teşekkürler 3. Turu muhteşem finalle attım... Allah bereket versin
.
Güncel...
Beklemeye devam, hedef 12 aylık bilanço...
Teknik yok mu ?
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplamaya devam...
4,80 direnc, uzeri kapanislar iyi olur, yoksa buralarda oyalanir.
Aslinda bu haber olumlu ama tahta sahipleri bunu nasil algilar esas onemli olan o. Bana gore cok da takilmamak lazim, asil hedef 12 aylik bilanco ve kasaya girecek para olmali, su ara yapilan yukselislere ve dususlere pek onem vermiyorum, sahte hareketler yani. Toplamda 235 milyon liradan bahsediyoruz, normalde bu hissenin yarin tavan olmasi gerekir. Bakalim neler olacak ama en azindan arti kapanis bekliyorum.
Zaman daraliyor, beklemeye devam..
Üto itine bağladığım parayı kilere bağlasaydım, köşe taşı gibi olurdum :(( Nasip bakalım bekliyoruz :)) 6 falan görse, yukarı gider ama... Ah o 6 yok mu!!!
Toplamaya devam
Hadi bakalim son donemece giriyoruz artik, yil sonuna az kaldi, genel kurul vs derken, hareketli zamanlar bizi bekliyor.. Bu hafta cok onemli.
Toplamaya devam
Yarın gıpraşım var gibi :)
Bu satış işi don lastiğine döndü. Uzadıkça uzuyor ...
Bir haber bekliyoruz.Artık hedef uzakta değil:)ytd
Ben geldim gencolar hazırmıyız 8 liraya uçuşa 🙂
Kapanışta geldim ayağım uğurlu gelecek size rahat olalım..kırbaçlamaya başladım
https://resmim.net/f/jT5xGQ.jpg
aylık takas
Ben hazırım şayet 8 e gideceksek :)) Turizmin a sına g yaptılar mk çinlileri... Dünyanın başına bela kodumun yerden bitmeleri.... Fakat şöyle bi durum var... Şayet bi satış olmuşsa, ve bu cumbaba tarafından onanırsa bizim turizmle pek bi bağımız kalıyor mu gencolar? :))
Hiç ses yok burada. Kimse kalmamış sanırım
Cuma günkü hareket ne anlamsızdı. 42 kademe marj oluşmuş.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.