yazdıgın 2 mesajdan bir tanesi....
aman yancıkardeş yazmamaya çalış oguz bey rahatsız oluyor
HADİ AHA PAYLAŞIMIN İŞE YARAR NE YAZDIN DİGERLERİNİ SEN GETİR
70 sayfa boyunca işe yarar tek paylaşım varsa getir kopyala
Printable View
[QUOTE=murat191919;197550]BEN KÜÇÜK YATIRIMCIYI SENİN GİBİLERDEN KORUMAK İÇİN DEFALARCA UYARILARDA BULUNDUM.SENİN GİBİLER İKİ TÜRLÜDÜR;YA SPEKÜLATÖRÜN YANCISI YA DA BOŞ BELEŞ SALLAYANLAR.HER İKİSİNDE DE KÜÇÜK YATIRIMCI ZARAR GÖRÜR.BURASI FORUMDUR AMA ÖYLE FİYAT GÖSTERİP,ATIP-TUTUP SPEKÜLATÖR SAVUNULACAK YER DEĞİLDİR.TEKNİK ANALİZ KONUSUNDAKİ UYARILARIMI,SPEKÜLATÖRE OLAN İKAZLARIMI VE SENİN GİBİLERE YAZDIKLARIMI KOPYALAYIP PAYLAŞMAZSAN ADAM DEĞİLSİN.CEHALETİNE ORTAK ARAMA.BU FORUMDA OLDUĞUM SÜRECE SENİN GİBİLERE UYARIMI HER ZAMAN YAPACAĞIM
hani niye kopyalayıp getiremedin?haa demek ki neymiş:bazen adamın alnına vururlarmış yalanlarını değil mi?senin gibilerle muhatap olunmaz.benim yazdıklarımı isteyen forum üyeleri açıp okurlar ama eski forum yazıları yok herhalde artık.her neyse zaten olanlar da benim hangi çizgide olduğumu gösterir zaten.
[QUOTE=oguz cetin;197858]mubarek 70 sayfadır senet 1.00...2.25 gider sayın uzman arkadaşın tek satır ky fayda verecek yazısı yok
tek mesajınıda yine ben kopyaladım kendisi okusun diye NE YAZDIGIDA BELLİ
ama artislige çok bilmşlige gelince klavye şakır şakır çalışıyor sayfalar yetmiyor ..... YAPACAK BİR ŞEY YOK TEK SATIR YAZISINI bak arkadaş bunuda ben yazdınm diyemeyen kişiye ben yapayım
tamam kardeş sen haklısın yapacak başka bir şey yok
[QUOTE=murat191919;198165]ÇOCUK MUSUN,CAHİL MİSİN,ARTİST MİSİN...HER NE İSEN BAK İŞİNE.SEN HERKESİ KENDİN GİBİ CAHİL Mİ SANİYORSUN?PROFİL BİLGİLERİMDE 569 TANE FORUM YAZIM OLDUĞU BELİRTİLİYOR.UTANMADAN YALAN SÖYLEYİP YAZIN YOK DİYORSUN.BEN SENİN GİBİ BOŞ YAZILAR YAZMAM BENİ BİLEN BİLİR.ŞİMDİ GİT BAŞKA BİR BOŞ BUL KENDİN GİBİ ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN
tamam kardeş sen haklısın biz spek yamagıyız artistiz boş yazıyıruz......Y.NE DİYORUM SEN HAKLISIN TAMAM ANLAŞTIKMI
şimdi sayfa senin izliyoruz yazmıyoruz sorun varmı
buyur
Ölü toprağı serpildi hissenin üstüne sanki
MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler hocam.
Gerçekten böyle zavallı bir spek görmedim.totosundan korkuyor.sasa ya bak arasırada speklik öğren.
Sasa nin karı ile uşak in karı aynı mı
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uşak güzel yerde tamamladı. İnş haftaya çıkışa başlar
Pastayi gorelim bakalim Bugun Kim ne yapmis
İyi toplamislar Bugun ayrica yapikredi bir haftadir Net alimda bakalim haftaya guzel olacak gibi duruyor ...
Umarım bu iki haftadır düzeltme bitmiştir. Yön yukarı olur
Kisa vade olmasada uzun vadede yon yukari olacaktir diye ongoruyorum Tabi kendi dusuncem
Kısa ve orta ve uzun vadede iyi olmaması için bir sebep görünmüyor. Aksine faaliyet karı ettikçe ve yükselmeye devam edecektir.
Burada en önemli hususlardan biri satışlarda istikrar olacak mı?
Eğer son çeyrek performansı bu yıl ilk çeyrekte de tekrar edebilirse hissenin geleceğine olan güven artar.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uşak yıllardır faaliyet karı yüksektir. ancak finansal gideri de yüksek oldugundan, sonuçta özkaynagını da arttıramıyor. zaten temettü de vermiyor. şirketi yükseltecek en önemli parametre finansal borcun azalması, diğer bir deyişle özkaynak artışı. zaten bunun sonucu otomatikman net kara yansıyacaktır. eger finansal borç sorunu çözülürse hisse başı çok rahat 1 tl karları görebiliriz. bu da hissenin fiyatının ne olması gerektiğini göstermektedir
2013- 12.395.000
2014- 16.250.000
2015- 22.440.000
2016- 34.490.000
Son dört yıllık faaliyet karı .
Öyle yıllardır hep yüksek değilmiş gibi. 5 Milyon dolardan 10 milyon dolara doğru yükselmiş.
Finansal gider sorunu konusunda haklısınız.
Satış ve karlılık biraz daha artarsa bu sorun da aşılır.
Teşekkürler Cefaks.Çok düşüncelisin.
Grafikler için teşekürler
talo dayı vardı. buralarda:halay:
7 üye 14 misafirimiz var..
geçen haftalarda deneyip döndüğü 2,20 ve üst seviyelerinde satış yiyor
Tahtaya gedik mi girmis ne...