49binlık alımla yükselişle kapanısı baslangıc olarak var sayarsak tahminim 11.40 sevıyesı olacaktır buda yalnızca benı baglar Yt degildir.
Printable View
Sn eksina fısıltı derken mecazi anlamda söyledim.Siz ve sn doctorre bu hissenin vacgeçilmezlerisiniz.Elbetde bilgi ve duyumlarınız bizlerden çok fazla.o açıdan söyledim.ben 12,5 maliyetle üç seneye yakındır bekliyorum.25 yıldır borsadayım başka hisselerimde var.ancak hiç biri beni netaş kadar hayal kırıklığina uğratmadı.biliyorum ki netaş eninde sonunda hakkettiğj seviyelere gelecektir.ytd.
Netaş yatırımcısı artık 10 lu rakamları görmek istiyor:halay:
Karel in türkcelle 500 mil.luk bölge çözüm ortaklığı haberi kapa düşmüş. Karel coşmuş
Bakkal bile yönetemiyecek adamları yönetici yaparsan böyle olur.alctl seriye bağladı nerdeyse gün aşırı ttkom dan ihale alıyor,karel coşuyor bizim yöneticilerde malak malak bakıyor.ben hissedar olarak tüm yönetimi kovuyorum.nede olsa şirket ortağıyım.çinli ortaklar ne yapıyo onlarda malak malak .çünkü aldıklarından beri ne şirket kazanıyor nede biz yatırimcılar.Spekde malak.sonuç Rabbim bize sabır versin.ytd.
sayın forumdaşlar bir birinize negatif olmayı bırakın, bir haftadır aynı yerdeyiz, para çıkış giriş ne alemde kim ne almış satmış, haber fiyatının zirvesi tamam /devam mı , yeni bir haber fiyatı ne olur vs,vs, hadi bir pasta yapında ağzımız tatlansın. bana göre her şey güzel olacak :yahoo:
Bir uzun yeşil çubuk iyi olur kalıcı olmak kaydı ile :)
Vakıf yatırım:(Twitter)
Haftalık bazda yabancı takasında artış açısından en dikkat çeken hisseler PNSUT, #ANACM , PKART, #TTKOM ve #NETAS olurken, BRKSN, #GEREL , ISFIN, KRDMD ve ISGSY hisseleri ise aynı dönemde yabancı takası en çok azalan hisse senetleriydi.
son dakka alımı olacak mı bakalım
Borsa İstanbul, yatırımcı sayısını ve çeşitliliğini artırmak için pay piyasasında işlem gören hisseleri sınıflandırdığı pazar yapısında değişikliğe gitti.
Borsa İstanbul'daki şu anda Yıldız Pazar ve Ana Pazar olarak sınfılandırılan yapı, 4 Kasım itibarıyla Yıldız 1 ve Yıldız 2, Ana 1 ve Ana 2 şeklinde ikiye ayrılacak. Bu pazarlardaki hisselere uygulanan işlem esaslarında da değişiklik yapılacak.
Borsa İstanbul Genel Müdür Vekili Mehmet Gönen'in "Yeni pazar düzenlemesinin şirketleri kendilerini yatırımcılara daha iyi anlatmaya teşvik etmesini bekliyoruz... Daha fazla yatırımcının güvenini kazanmak hedefiyle çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Yapılan değişikliklere göre Yıldız 1 pazarında yer alan hisse senetlerinin açığa satışında yukarı adım (uptick) kuralı kaldırılacak.
Değişiklik kapsamında Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarı'nda yer alan Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO), Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklıkları (GSYO) ve Menkul Kıymet Yatırım Ortaklıkları da Yıldız ve Ana Pazar'a alınacak.
Yeni uygulamada hangi hissenin hangi pazara girdiğini belirlemek için yedi kritere bakılacak. Bunlar toplam piyasa değeri, halka açıklık oranı, bireysel yatırımcı sayısı, kurumsal fon yatırım tutarı ve günlük oynaklığın hacime oranını gösteren likidite kriteri olacak.
Düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle birlikte Sermaye Piyasası Kurulu'nun paylara yönelik ABCD gruplandırma düzenlemesi yürürlükten kalkacak.
kıramadıgı 9.45 gecerek kapatır ise güzel olacak
NETAS yeni grup ana pazar grup 1.de yer alacak cumadan itibaren.
Netaş'tan son 1 senedir kaybettiğimi, Karel'de telafi ettim Allah'a çok şükür. 2020 için şimdi Netaş toplama zamanı benim için.Güzel projeler alacağa benziyor.
Musa savaş turk telekom için favori alıcı çin diyor.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +49, ortalama tahmin ise -11 puan oldu.
Foreks'in 46 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +420 puan olurken, en düşük beklenti -620 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 46 analistin 25'i pozitif, 21'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +49
Ortalama : -11
Maksimum : +420
Minimum : -620
Katılımcı: 46[(+)25(-)21]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(03/10/2019 - 09:24:22)
Netaş perşembe günlerini sever..belki beyaz bir sayfa açarız bugün..
Yatırım tavsiyesi hiç değildir. (Ytd..)
Bas gidelim, çok oyalandık!!!
Anlaşılan bu iş hacimli olcak...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 rakamları gördük hayırlı olsun darısı 20li rakamlara
Mevcut BİST sisteminde "hisse" ayrı "şirket" ayrı diye bir görüş vardı... aslında doğru düzgün işleyen bir sistemde böyle bir mantık olamaz, hisse performansı en azından uzun vadede şirketin performansı ile orantılı olmalı...
Anladığım kadaroyla yeni düzenlemede hisse performansı=şirket performansını oturtmaya çalışacaklar. Haliyle Netaş ve onun 'muhteşem' CEO'su Müjdat efendi şirket hakkında bilgi akışını doğru bir şekilde sağlamak durumunda kalacaklar, aksi durumda, tabi kurallar doğru işletilirse, rakip şirketler lig atlarken küme düşmek söz konusu. İyi ki alcatel ve karel var da netaş için kıyas yapmak mümkün olabiliyor.
10 psikolojik bir rakamdır.10 üzerine geçip bir iki gün 10 üzerinde kapanışlar olması durumunda daha güzel rakamlara yelken açarız.inşallah 10 üzeri kaparız.
bence kapariz daha da olumlu düsünüyorum ama
bizde hızlı trader çok kimseye yanlis fikir verip zarara sokmayalim.
çıkalim böyle istikrarlı ...
Karel'den çıkanlar burada galiba :)