maçlarda alınacak süpriz sonuçlar bir diğer spor hissesini zıplatacaktır.....boyut sonuçlara ve kulüp açıklamalarına göre şekillenecektir.
Printable View
Galatasaray futbol takımı kötü gidişe dur diyemese de GSRAY hisse senedinde hareketli günler yaşıyoruz. Yukarı yöndeki ivmelenme de Bist 100'ün 109 bin bandını yukarı yönde kırmasının ve genel hisse senedi piyasamızdaki hareketlerin de illa ki katkısı oluyordur. Ancak hisse dip fiyat bölgesinden kurtulma eğilimiyle yönünü hala yukarıda tutmakta kararlı gibi gözüküyor. Haftalık grafiğe de baktığımızda 2.35 önemli direnç bölgesinin yukarı kırılarak bu haftayı kapatmamız önemliydi. Şayet önümüzdeki haftalarda bir çekilme olmadan 2.44 bölgesi de yukarı yönde kırılırsa sonrasında 2.54 ve 2.91 bölgeleri test edilebilir. Sağlıklı ilerleyiş için geri çekilmeler şart ancak 2.04 bölgelerine olan dönüşler de yukarı yöndeki trendi riske atabilir.
https://tr.tradingview.com/x/C6AfFMtB/
Pazartesi +5 kesin gibi. Pek küçük yatırımcı kalmadı çünkü. Bende yüzde 90 ını sattım. Kimse de pek yazmıyor. Keşke takım kazansaydı. Beceriksizler hep uzatmalarda yiyor. Falcao boş çıktı maalesef. Kariyeri süper. Bize hiç yararı olmadı
Para tekniği yapar.
Cuma akşam üstü 2.35 den verdiğim an çok pişman olmuştum, kapanışı görünce de yıkıldım. Ama konu GS futbolcuları olunca üzülmeye gerek yokmuş demek. Al işte, şimdi 2.30 dan almayanı dövecekler sanırım. Yahu 3 dk.da 10 kişiye karşı 2 gol mü yenir. Allahtan hakem 3-5 dk. daha uzatmadı maçı
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüh 5 dk. daha bekleseydiniz diyecektim ki, beraber bittiğini görmüşsünüz. +5 mi açar diye düşünüyorsunuz ?
QUOTE=BACONN;3974054]Pazartesi +5 kesin gibi. Pek küçük yatırımcı kalmadı çünkü. Bende yüzde 90 ını sattım. Kimse de pek yazmıyor. Keşke takım kazansaydı. Beceriksizler hep uzatmalarda yiyor. Falcao boş çıktı maalesef. Kariyeri süper. Bize hiç yararı olmadı
Para tekniği yapar.[/QUOTE]
Nedir bu Galayasarayın Başkent takımlarından çektiği;Madrid+Paris+Ankara[emoji850]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GS 'liyim ama bu sene hiçbir maçını seyretmedim. Bunu da izlemedim, son dakikaya bakınca kendimi bu yüzden tebrik ettim. Seyretmek için mazoşist olmak gerekir. SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse artık maç sonucuna bakmıyor. Son bir aydır böyle. Bundan sonra bakar mı belli olmaz. Bence ilk 1 saatte düşse bile, sonra artı yapar. SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Para tekniği yapar.
Vergi iadesinden kulübe 60 milyon tl gelmiş geçen hafta, o şekilde bilgi verilmiş basında. Haberi olan var mı ? 18.12.2019 da da toplantı varmış, belki hareket getirebilir. Berabere kalması iyi olmadı
Arkadaşlar GS nin stad anlaşması ne zaman bitiyor. Tam tarih
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fener lig başlaması ile %100 geçti....maça bakmadı.
Tspor 0.82 den cuma kapanış 2.57 %150 üstü maçlara bakmadı.
Bjkas 1.32 dip ten 3.50 görerek 2.90 kapattı...% 100 den fazla..
ŞAMPİYON GS...1.44 dip ve cuma kapanış....2.39
6-7 aylık periyotta olan fiyatlar ve değerlenmeler.......
en az pirimli gs
borç,alacak,gelir,bilanço vs vs vs.......avantajlı olmasına rağmen baya basılmış,baskılanmış......teknik olarak tam şaha kalkacağı zaman beraberlik durdurabilir mi ??
sanmam
açılışta panikçileri ve açıkçıları öğle sonu öperler diye düşünüyorum..
ama
sipek bu ne yapacağını sadece kendisi biliyor..
sivas-fener
malatya-bjkas
sonuçları etkileyecektir........
Geçen yıl ilk yarı bu kadarda puanımız yoktu ama şampiyon olduk.. Sıkıntı yok ..toparlariz..yarın içinde safların lotlarini kaparlar... dök ulen dökülür..akşam finali yapar 2.50 yaparız..ytd benim düşüncem kimseyi bağlamaz..saygılar..
Bjk 0 Malatya 2
Sivas 3 fener 1 işte bu kaybedilen birşey yok yarın yola devam....
Kim ne derse desin yola devam..
Bu takım 2.yari takviyelerle şampiyonluğun en büyük fovarilerinden biri...ayrıca stad sponsolugumuzda bu yıl sonu bitiyor...unuttuğumuz birşey yok...fazlası var
vakkocu useenn ve kuscu35
iyi geceler dilerim. hoşca kalın.
İyi geceler kardeşimRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
taban olmadık. .........tavan da olmayız............kapanış nasıl olacak bakacağız.......açıkçılar ne olacak...
Artı kapatır
Para tekniği yapar.
42 altı kapatma şimdilik sorun yok....taban bekleyen,korkanları silkelediysen yürü git....
TS 'nin maçı alacağı satın alınmışmıdır ? Alındıysa TS 'de realizasyon olur mu ? Olursa GS 'de etkilenir mi ? BJK, FB, TS hisselerinden birinde kâr satışı olursa, zincirleme kaza olur mu ? Şu an TS ve BAŞAK maçları 1-1. Bu GS için iyi. Yine de Tetikte olmalı..[emoji848]
Alpago bey nerelerdesin..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsi çöp oldu. TS 'nin böyle bir ikram yapacağını hiç sanmazdım. Böyle bir fırsat kaçarmıydı. Herkes GS' ye çalışmış. Halbuki 3 dk.da 2 gol yemişti GS.
Ama diğerleri biz daha güzel saçmalarız dedi. Yoksa LİG TV parmağı mı var bu işte ?
Bir de önümüzdeki hafta
FB-BJK maçı var
GS bin rakibi Göztepe
TS Antalya deplasmanında
Bu haftanın programında Kağıt üstünde GS avantajlı gibi
Bunlar da nispeten önem taşıyor
Genel kurul bugünmü sanki Trabzon değilde kendi yenilmiş gibi davranıyor [emoji16]
kurthan
Haftanın en karlı çıkanı Galatasaray'dı Halbuki ama spek bunu satış fırsatı olarak değerlendirdi galiba. Çok çıktı ya ! Dünkü kapanışta dolduruşa getirmek ti sanırım