Güzel değerlendirmisler bence. Büyümeye açık şirketleri seçmişler genel olarak. Hisseleri pek al sat yapmıyorlar sanırım. 1 ay filan tutuyorlar galiba
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Güzel değerlendirmisler bence. Büyümeye açık şirketleri seçmişler genel olarak. Hisseleri pek al sat yapmıyorlar sanırım. 1 ay filan tutuyorlar galiba
TCD ye dün alım girmiştim hiçbir zaman girdiğim oranda alış vermiyor. Sizde de aynı durum sözkonusu mu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oylum %8 yukarıda maşallahı var. Yukarıda da dediğim gibi ben hisse seçimlerini beğendiğim için daha rahat hissediyorum kendimi.dün tartışılan güvence konusu kafami karıştırıyor sadece. Bir arkadaş 177 k kadarına devlet güvencesi var dedi fonlar için ama kesin bilgi mi bilemedim. Yani banka mevduatlarında kafamiz rahattı burada da rahat miyiz?
Miktar bazlı devlet güvencesi yok diye biliyorum. Yanlışsam düzeltilir.
Bildiğim,
Fon tüzel kişilik sahibi olmamakla beraber fonun mal varlığı kurucudan ayrıdır. Ayrıca Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca, fon malvarlığı rehnedilemez, teminat gösterilemez ve üçüncü kişiler tarafından haczedilemez. Yani fon malvarlığının korunması kanun ile güvence altına alınmıştır.
Miktar bazlı devlet güvencesi yok diye biliyorum. Yanlışsam düzeltilir.
Bildiğim,
Fon tüzel kişilik sahibi olmamakla beraber fonun mal varlığı kurucudan ayrıdır. Ayrıca Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca, fon malvarlığı rehnedilemez, teminat gösterilemez ve üçüncü kişiler tarafından haczedilemez. Yani fon malvarlığının korunması kanun ile güvence altına alınmıştır.
%13 buldu artış
Bilgi için teşekkürler okumuştum bunu. Sorun yaşamayız sanırım. Pirince giderken bulgurdan olma korkumuz var işte ama risk almadan da yatırım yapılmıyor :)
Izmirli ustad
Sen girdin kirmizi yakti bu
Lutfen newstr yide alip cikabilirmisiniz
Bakin burada bir cok kisi bu isten ekmek yiyor
Kaç yıllık deneyimi var bakmak lazım :)
https://www.wallstreetoasis.com/sala...g-compensation
Oylum diye diye tavan yaptiracaz galiba :)
sitenin yarısı tcd'de maşaallah :))
Of ya Oylum'un fiyat grafiğine bakmak bile midemi bulandırdı. Finansallarını falan incelemedim, bilemem ama o grafikteki bir kağıda asla girmem. TCD ile dolaylı olarak girmiş olduk. :yahoo:
GUSGR ve THYAO'daki hareket nedeniyle OBP'nin de (en azından dünkünden) iyi getirmesini bekliyorum. Bakalım bu mantık işleyecek mi, bir köşede dursun.
Hem fonu hemde fondaki kağıtları takip et, valla bu iş daha zor sanki.
Farklı bir göz daha incelerse sevinirim.
1q19 bilançosuyla birlikte çok beğenmeye başlamıştım. %100 gidince şimdi sadece beğenirim :)
Biliyorsunuz bu işler güzellik yarışması gibi oluyor...