Allah razı olsun ahmet32 abim tabikide senin emeklerinle .Yeni hisse önerilerinin takipçisi olacam.saygılar..
Printable View
Bu alyatçı arkadaşı çözemedik...
Neci acaba...bir ay önce 10 bin lot sattım dedi..tahtada baktık göremedik...
Şimdide yarısını sattık dedi..yinede göremedik...
Bana ahmetten uzak dur diyen arkadaşta budu...
Taban taban geri gelecek diyende bu idi..
Hisseti kötüleyen de bu idi
Şimdide aynı grubun yaptığı tahtalardan biri olan prizma matbaacılık diyor...
Galiba foruma çökmüşler...
Bunlarda biri konuşunca diğerleri geliiyor
Hemen.....
Ne hikmetse hepsine birden malum oluyor...vede heosi birden alıyor ve satıyor...
Biz bu oyunu biliyoruz galiba....
Acaba 6.40 lerdeki kaplaminleride mi satmıştı yoksa...hani diyor ya....
Alyatcı arkadasa bende anlam veremedim bide snap bey neden rodrg ya bu kadar kötü bakıyorsunuz anlam veremedim 2.5 TL den beri burada yazılanları okuyorum hisse 6.55 oldu yani 3 4 5 lerden alan insanların nesi zararda acaba? Satmak isteyen satamaz diyorsunuz da kimse bu hisseye habersiz zaten 50 100 bin girmez ky buradan 3 5 bin lot alsa nasıl satamasın yani olmadı 200 300 satar yine satar yani
Aaaah ah benim CEHAPE ye gönül vermiş gardaslarim.
Yazdıklarınızın hepsi doğru.Ben de ahmet32 pazarlamacı demiştim ama yanılmışım.Ispartali Ahmet kardeşimiz bizim için bir velinimet.Niye yararlanmayalim?
Ben de Ispartali Ahmet e güveniyorum.Teşekkür ediyorum .
Ahmet kardesim haber bekliyorum senden.Przmadan ekmek yer miyiz?
Ahmet kardesim haber bekliyorum senden.Przmadan ekmek yer miyiz?
neyse her sey guzel olacak..nasibimizdeki olacak..her zaman yaziyorum..sabir sabir....bizi begenmeyenlerde olur..onlarda kendisine göre hakli...hisse alirken aceleci olunmiyacak..bir girecez tam.girecez ayni rodi gibi😊..snap a artik birsey yazmaya gerek kalmadi..3tl den beri hep ayni senaryo da..hala 2 leri 1 leri bekliyor..ati alan uskudari gecti..adam satti kar i cebine atti..ona gore satamazdik.😊..satilmazdi..
iyide ispartali degilim ki😊o nerden cikti ahmet32 32 ispartali sandiniz galiba..Alem adamsin alyatci kardes😂
Ahmet arkadaş..
İyi güzel eyvallahta..
Hakkını verdik..
bi ara Kaplamin öneriyordun..
Olmaz diyorduk...sabredin diyordun...dikkat diyordun..
Bunlarıda görmek lazım...
Bakmışsın taban taban gider...
Bakıyorumda..borsada ne kadar üç kağıtçı varsa onun senetlerinin adını söylüyorsun...
Kaplamin dedin cemaş diyorsun.
Rodrigo desen oda..
Prizma dersen oda...
Nerede bir yakalayıpta öpen biri varsa dilinde....
Cemaş .80 den 6.00 lara gitti sonrası malum tekrar .80 ler...
Kaplamin 2 kere 7 leri gördü hali ortada..
Rodrigo çıktığından beri operasyon yiyor 4.20 lerden 0.80 ler görmüş...
3.85 lerden 1.12 ler görmüş...
3.20 lerden 1.60 lar görmüş..
2.90 lardan 1.170 ler görmüş...
O zamalarda sosyal medyada gazlıyorlardı....
Okadar ****lik gördük kü...
Patronu bile 70 yaşındaki kadına bile 500 bin lotu 3.50 lerden kafasına vermiş ve bunlarıda aynı grupla yapmış...
Patronu faliyer karından yapamadığını tahtadan daha fazlasını yapıyor...
Öyle keklik avına benzemez bu işler...
Bakma bulamadınız bir keklilk..yada bir banka fonu..ondan çıkıyor senet...
Yani bu fiyatlardan rodrigo almak..
Bossa ya...yünsa ya..atekse..mavi ye..
Hatekse..hatta lüks kadifeye hakarettir...
Yoksa senet umrumda bile değil..
Yani burda 2 bin yada 3 bin lotla iş çevirmek...bak bakalım düşerken onu bile satarken alıcı bulamazsın...
Yoksa neyin derdini yapacağım..
dediğim gibi..1.50 lerden 120 bin lot işfin verip 10.ları gördük dert etmedik..
Bizde bir sıkıntı olmaz...
Derdi malı olan grup düşünsün...
3 gün uğraştı alıcı gelmedi...
Bugün gitti malını iş yatırımda park ettirdi...diğer aracı kurumlarından azar azar verdiki iş yatırımı alıcılı gösterdi..bizde yedik...
Satamıyorlar.....satamadıkça karşılıkli fiktif alışlarla yukarı yapıyor...
Herkezin kalbine göre verir inşallah
.
Seni yancı seni.
snap dostum agzimdan prizma sozu çıkmadı.yazmadim..kaplmn gelince ewet yazdim..gene yaziyorum gidecek insllh.brut girdi normal..rodide brut e girmiş di😊 ben kaplmn de sorun gormuyorum..cunku gunlukcu degilim..cemas gelince ewet buda cikacak..6 yi gorecek once..bugun yarin demedim..alinip unutun dedim,.alyatci ya cevsp verdim..snap dostum bu yazdiklarim benim görüşüm..nokta..istedigini yazabilirsin benim icin..cok rahatim.netsiz kardes satti Allah razi olsun dedi..bana bu yeter artar..unutma dan sor bakalim satabilmis mi rodileri netsiz kardes..demekki satilabiliyormus😊
Alyatci kardes prizma emin olmadigim kagidi almam..😊
Sen öyle diyorsan o zaman bosveriyorum przma yi .Cemas i 1.22 den satmistim. Dün 1.16 kapattı. 1.12 ye alis yazayım o zaman .Çünkü cemasta brut takas pazartesi gunn son gün.Salı günü normal yasaksiz işlem görmeye başlayacak .
Ahmet kardeş kaplamine ben soğugum .Ayhan Ozturk çok dillendirdi sosyal medyada.Sosyal medya da 6azilan hisseler % 20-30 gidip, % 100 düşüyor .
Sosyal medya fenomenleri yüzünden dardanel ve frigo aldım elimde patladı .Boşver onların kagitlarini.
Tekrar Sagolasin Ahmet kardeş.
eyvallh..frigo da iyi..beklentisi var..duyumum o yonde😊hemen yarin degil..
Ahmet rodrigo ların kalanlarini da sattım.6.00 nin aşağısına sakınca dayanamadım korktum sattım.Rahatladım.Ama bir yandan da bana nasıl sattirdi bu dedim.Operasyon bitince taban olur diyordum .Olmadi ama yeter olsun rodrigo .Artık ister 10 olsun bir daha girmem .
😊kazandinsa soru yok dostum..gerisi tefarruat..duzeltme olacak normal..fırsatlar bitmez borsada..
Borsa sıfırdır
Ahmet32 abim şimdi söylemek istediğim şeyler var ama yazmazı zor oluryor bak şunu söyleyeyim ( Snap ) abimde en başından beri söyledikleri harfiyen doğru tahtada 3000 lotu verirken göbeğim çatladı. Daha fazla lot olsaydı kesin elimizde kalmıştı . ( lütfen birbirinizi kırmayın ikinizde güzel insanlarsınız.)
sorun yok dostlar..zaten biz dedik satin diye😊 ne olacak derseniz gene benim gorusum tuhaf gelicek size beni baglar.daha guzel olacak😂😂 taban olmus kagit nasil olucak diyorsunuz..6. his diyelim..
kirilma olmaz burda hepimiz kazanmak icin burdayiz
.snap dostumuz da dostumuzdur😊
senaryo....
hep aynı....
bunu 1.5 yılda tam 4 kere yaşamış biri olarak...
3.20 den 1.20 ye...
2.80 den 1.80 e..
2.70 den 1.90 a..
2.85 den 1.75 e...
bunların hepsinde...hep patron ve aynı grup...
dediğim gibi patron hiçbir zaman sattığı malı sattığından yüksek fiyata yerine koymadı...
çünkü şirkette kazandığından fazla burada kazanıyor...yani tezgahı güzel...direk tezgahtan satıyor...çek yok...işçi yok...
Ahmet Hocam alınır mı dahada düşer mi
kasap kardes burda kalmicak rodi gene cikacak..pazartesi duruma gore..alim icin guzel fırsatlar geliyor..😊
Pzt yı belklemek lazım o zaman
pazartesi beklerim ben karar senin..bu dususler alim firsati gene kendi görüşüm..😊
yapma.....
neyin alım fırsatı...
sana göre alıcılar hazırdı..
alıcı sorunu yok diyordun...
şimdi karar senin diyorsun...
böyle konuşmamak lazım....
vebali çok olur böyle lafların....
snap kardes Allah aşkına yeter da ..neyin pesindesin..rodiyi birkacgun once uyardik satin dedik o firsatta verdi.satan satti..ben simdi rodi alinmi diyorum..alim firsati gelecek diyorum..daha dun kaplmde bisey olamz diyordun.kaplmn yuzde 9 yapti..dun yazdimgece sanacevap sorun görmüyorum gidecek diye😊hep muhalefetsin yahu...
neyin.... kırgınlığı...kaplamin kapqnışı o....
4.98 te 5100 lot satıcı var...sen neyden bahsediyorsun...
alım fırsatı var diyorsun da neyin alım fırsatı....
böyle laf denir mi...
hala alım diyorsun....
hala sıkıntı yok diyorsun...
ayıptır...
hep bi pembe laflar..hala...
hakkını verdik tamam da...
taban yiyor 2 gün...
sen hala...sıkıntı yok..altıncı his..alım fısatları...
lafım buna...
bunlar pazalama ağızları...
dersin ki teknik olarak çok düştüğünden bir alım gelir tepki olarak..hade eyvallah deriz...
alım fırsatları ne demek...
sözlerin yanlış....
firma sahibi hiçbir zaman sattığı fiyatın üzerinde malını geri almamış diyoruz...tarih yazmadı diyoruz...
birde..satılacak..fon bulunur...alıcıda sorun yok...var bi bildiğimiz..bunları hep diyen senn..
eeee...ne biliyorsan anlat diyoruz...ses yok...hep bir gizem...hep bir ..hep bir....
neyse....
bizde sıkıntı yok....
bu arada düşüyor diye sevindiğimi sanma yok öyle birşey...bizim fıtratımda yok...olmazda..
benim tavrım taban yerken bile söylediğin laflara...
vebali çok olur......
bu arada tabanda tam 224.428 lot satış var...
biz cok rahatiz snap kardeş tskma kafani...alandostlara yazdik burdan..satin diye..firsat bitmez diye..netsiz kardes gibi alan lar satti..ee sorun ne..neyin pesindesin hala onu cozemedim...firma sahibini ne yapican sen..birak alan alsin satan satsin..sunuda bir yere not al..bu hisse gene gidecek..aldigimda gene yazacagim..bildigim gene var..ama sanami anlatacagim😊
bir hisse taban gitti..deyince birdaha gidemiyormu😊..Allah omur verirse hepsini sana hatirlatacagim..artik ş uçlayici tavrindan vazgec..bizahmet..