Bana da öyle geliyor.Birileri bizlere iyi hisse yedirdi.Ucacak kaçacak deyip cebimizdeki 3 5 lirayı uçurdular.Modern hırsızlık böyle birşey.
Printable View
Bana da öyle geliyor.Birileri bizlere iyi hisse yedirdi.Ucacak kaçacak deyip cebimizdeki 3 5 lirayı uçurdular.Modern hırsızlık böyle birşey.
Benim ümidim yok bugüne 7 bin zarar var dibi nere bilmiyoz kötü oldu
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni girecek arkadaşlar.Bunun gibi hisseye girmeyin.Tamamen spekülatif hareket ediyor.Belki de birileri şu an mal çıkıyor.Borsada altın kural vardır.Dusen bıçak tutulmaz.Cok düştü alayım dersin.dusurdukce düşürürler.Paraniza yazık etmeyin.
Bütün hafta algı yaptılar sonuçta elimize verdiler ben beklicem maliyetim yüksek buyursun düşsün nereye kadar düşüyorsa.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu araştırdım tek ümidim kuveyt türk iştiraki olması o biraz içime su serpti. yalan yok çok basit firma değil
Bir Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. iştiraki olan Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(KÖRFEZ GYO), “Körfez Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.” unvanı ile 1996 yılında kurulmuştur. KÖRFEZ GYO’nun faaliyetleri, Sermaye Piyasası Kurulu’nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin düzenlemelerinde belirtilen amaç ve konularla iştigal etmek, esas olarak gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı sermaye piyasası araçlarına, gayrimenkul projelerine ve gayrimenkullere dayalı haklara yatırım yapmaktır.
Kurulduğu tarihten buyana birçok inşaat ve gayrimenkul projesinde faaliyetler gösteren KÖRFEZ GYO, Sermaye Piyasası Kurulu’nun 05.12.2011, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü’nün 14.12.2011 tarihli izinleri ve İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu’nun 29.12.2011 tarihli tescili ile “Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.” olarak unvan değişikliğine gitmiş ve gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşüm sürecini tamamlamıştır.
KÖRFEZ GYO’nun halka açılma ve büyüme doğrultusundaki stratejisi, nitelikli ve kârlı gayrimenkul projelerine yatırım yaparak tüm paydaşlarını bu yatırımların getirilerine ortak etmek ve bunu uygularken de topluma kaliteli, estetik, modern ve şehir ile uyumlu mekânlar kazandırmaktır.
Kendi sayfasından alıntıladım
Yok bende bilmiyorum firmayı ilerde iyi yerlere gelir illaki öenmli olan ilk etapda bence b grubuna geçmek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabredeceğiz eminim iyi yerlere gidecek inşallah sadece sabretmek lazım belki haftaya güldürür 7 bin zarar olunca moralim bozuktu ama şu kuveyt türk okuyunca iyi olduğunu düşünüyorum uzun vadede neden bir bim gibi olmasınki. Ben şuna dikkat ediyorum kuveyt türk bankacılıkta prensipleri olan banka inşallah hisselerindede prensibi vardır ve olur diyelim.
Ne olduda bugün hisseyi yüzde 5 düşürdünüz.Bir açıklama yapın yatırımciniza.Zarar ediyoruz batıyoruz deyin.Insanlarda batık bir sirkete ortak olmasin.Maksadiniz yatırımcının elindeki bu şekilde almaksa eger zaten bunu yapan karaktersizdir.
ne abartıyosunuz osrktan bi kağıt bu sırf düşüyosa bi kağıt, bir tık yukarı yapmıyorsa anlayınki puştluk var ortada almayın düştükçe batağa çeker sizi sizde başkasını çekersiniz
kuveyt türk diyip olayı dramatize etmeyin ********ler fena millete çakıyorlar malı çocuğunuzu rızkını vermeyin bu hırsızlara
savaş mi çıktı hisseyi yüzde 7 düşürdünüz.topu toplam borsa yüzde 1 ekside.Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Senin gibi hissenin de speğin de .....
Takaslar ne diyor anlayamadım korkutma yaptı gibi
Merkez bankası faiz indirir ise bitmiş projesi olan gyo firmaları %50 pirim yapar deniyor bizimkinin bitmiş projesi varmı
Ek 7357
Yatırım tavsiyesi olamaz.
2.50 hedefine ne kadar sürede ulaşır KRGYO fikri olan var mıdır? 2.49 dan maliyetlendik zarar büyük...hata ettik sanırım.
Belliki spek kağıdı yukardan alanlar biraz verirse buralardan döner vermez ise ne yapar belli olmaz
En fazla yukarıda çizdiğim 2,02 yi gösterirler veya göstermeyebilirler de....
Düzeltme oldu sanırım, pazartesi yukarı dönme ihtimali yüksek.
Şirket kâr açıkladı ancak önceki bilançoya göre düşük geldi. Bunun etkisi ile düzeltme yaptı.
Tekrar yukarı hamle yapacağını düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi olamaz, yazdıklarım sizi yanıltabilir.
kenardan izlemeye aldık
projeleri ne aşamada, teslim durumu nasıl, bilançoya ne oradan yansımış veya yansiyacak. 2017 6 aylıklarda tam anlaşılır gelmedi. hisseyi ve firmayı tanıyan bilgi verebilir mi. teşekkürler şimdiden. 2,00 altı sarkarak başladığı yere mi dönecek yoksa yarım bıraktığı harekete devam mı edecek. ayrıca bu aralar galip aga metro tüm gyo lara saldırıyor, bunu da gözüne kestirir mi. potansiyeli mevcut hisse gibi duruyor. ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. :)
Halka açıklık artacak bu şirket tarafından açıklandı şuan ki fiyatlar ile b grubu 1 ocakta kesin a grubu için halka açıklığının artacak miktarı önemli galip baba b grubu a grubu gyo sever ve krgyo mutlaka toplayacak ben şahsen bunu bekliyorum krgyo a grubu yolunda devam edecek ve yeni projeler için sermaye artırımı ,artırımları olabilir beklentiler devam ediyor ve satışta ki gayrimenkuller var beklemeye devam 2,5 dan bir kısmını satmıştım ve onları yerine koymaya başladım 2017 KRGYO yılı olacak normal şartlarda ytd
C grubu bir şirket.
Bilanço kârlı
B grubuna aday
İşlem adedi arttıkca ve yatırımlar ön plana çıkınca A grubuna aday
Halka açıklık çok az, arttırılması yönünde hisseye pozitif katkı sağlayacağını düşünüyorum.
İsmi ile de ön plana çıkacak görüntüde :)
Beklemeye değer.
Yazılanlar kendi fikrim olup, yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz, ayrıca başkaları sizlere zarar ettirebilir.
Mynette yine en çok izlenenler arasında.Artik siran gelmedimi.Bu kadar baskı niye.
Yeni bir siyasi gündwm var galiba ve büyükler haberli bu işten sanki
Günlerdir Mynette izlenenler arasında ama yerinde saymaya devam ediyor.Neler oluyor?
metro ile glp aga nın takip listesine sıra buna gelirmi diye geçirmiyor değilim. Potansiyeli olan(bilecek) bir GYO gibi duruyor.
işlem hacmi artana kadar sadece izliyorum. yukarı yönlü işlem hacimleri görürsem de alarm kurdum bekliorum. :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Bu kağıt adamı deli eder ey spek bayram üstü güldür milleti sevinelim bari çek 3 tlye dua al bayramın güzel geçer dua dua dua.
Önce b sonra a olacağız sakin ve sessiz 110 milyon nakit potansiyeli devam ediyor ytd
Bugün Güre den geçtim.Körfez Tatil Sitesi nin otoparkı araç doluydu.Maşallah dedim. Hayırlısıyla meyveleri toplayacağız.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen haftaki düşüşte aşağıdan almış olabilenlere baskı yaparak dökmeye çalışıyorlar. Burada bir süre süründürüp hissenin kaderini çizmeye çalışacaklar.
Bu arada; adamların elinde 1 milyon lottan fazla hisse var ve maliyetleri 2,20-2,25 civarı. Dolayısıyla onlarda zararda.
Sessizlik ve izleyicinin çok olması iyi gibi..ytd değildir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 7683
Yatırım tavsiyesi olamaz
Tahminimce spekler; borsanın geçen haftaki düşüşünde ya kredide yakalandılar ya da başka hisselerde operasyonu devam ettirmek için paraya ihtiyaçları oldu. Yoksa maliyetlerinin %15'i kadar zararla o hisseleri satmazlardı. Yine kar eden piyasa yapıcısı Bizim Menkul oldu. Sattığı hisselerin bir kısmını aşağıdan yerine koydu.
Spekler şimdi hisseyi soğumaya aldılar. Diğer hisselerde operasyon bitince geri dönerler.
Ulan ne bezdirdinbe harbi su katılmamış ors pu çocusun senin patronununda müdürününde ta 7 sülalesini eşek s ik sin *****n am ına sok güredeki evlerinide arsanıda
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne yalan söyliyeyim bende ilk başlarda umutluydum fakat hareketleri izledikçe hiçte b.a grubu olacak kagıt hareketleri bilançosu ve beklentisinin olmadıgı bende agırlık basmaya başladı..endeks düşüyor bu düşüyor endeks çıkıyor bu yine düşüyor istikrarlı ve kaliteli şirket hareketi degil bu umarım elinde olanlar uygun karla çıkabilirler...