Bende aldım bakalım 3 ay sonra bakmaya gelecegim
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bende aldım bakalım 3 ay sonra bakmaya gelecegim
Ceo bugün Tv'de yine gelecek için güzel bir projeksiyon çizdi, ilerleyen yıllarda temmettu yerine karı yatirama kullanıp büyümeyi sürdüreceğini benzer şeyler söyledi.
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güncel..
arzumuz kısa vadede 4.80 lerden başlayan bu yükselen trendin üzerine atıp kalıcı olması..
https://i.ibb.co/4Y6JMXb/Capture2.jpg
5.95 kisada korunsun yeterli badem orta sahalar
Bi kardeşimiz yazmış
Aynısını birçok tahtada oluyor maalesef
Bi x Tv kanalında x şirketin Ceo su konuşmuştu
Hisseler tavan olmuştu, 1-2 gün sonra patron satmıştı..
Klasik aynı düzen..
Kuşlu siteden ya da Aracı kurum çalışanı bağlantılı da oluyor bu işler..
Kuşlu siteden Teknik analiz vs denilerek yoğun şekilde pompalanıyor vs vs
—///
Sıkıntılı bir durum olduğunu düşünüyorsanız, bağlantılı Aracı kurum çalışanı vs varsa, ya da kuşlu site fenomenleri
SPK ya yazın
SPK hangi televizyon kanalında saat kaçta konuştuğu bilgisini soracaktır size
Ben bir kere bir şirketi ve Patronu nu
SPK ya şikayet etmiştim. Hangi kanalda konuştuğunu saat kaçta konuştuğunu tekrar cevaben istemişlerdi.,
Geç oluyor güç oluyor lakin
Finalde usulsuzluk
Ya da piyasayı yanıltma
Ya da Haksız kazanç elde etme vs varsa, SPK ceza veriyor
O zaman x şirket patronu ve bi aracı kuruma kallavi bi ceza vermişti SPK
Kısaca usulsüz vs bi durum varsa , böyle düşünüyorsanız, Devlet mercisi belli )
SPK.
Arada şikayet ettiğim, ceza almayan da çok)))
—///
Aslında bu işin net çözümü
Borsaya kote şirket Patron , Ceo vs lerin
Tv lerde net açıklamalar yapmaması benim naçizane fikrim
Tv lere de ceza kesmek lazım..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bugünkü satış patron satışı değil. Şirketin daha önce fiyat istikrarı için geri alım fonundan geri aldığı hisseler satılmış. Satıştan elde edilen hasılat patronun cebine değil şirketin kasasına girmiş. Bu satıştan 6 milyon lira kadar kâr edilmiş. Bu rakam da şirket bilançosuna yansıyacak....
Şirketin kap’a gönderdiği resmi açıklamaya göre durum böyle....
Bloomberg Ht ye çıkan şahıs resmen yatırımcıları yanıltmış ve tavan fiyattan malı boşalmıştır. "Şirketin satışı ile ilgili teklif var ama satmayı kesinlikle düşünmüyoruz " sözü resmen spekülasyondur. Kendilerini SPK'ya kesinlikle şikayet edeceğim. Sonra da açıklama yapıyor "Size çaktığımızın %30'unu seneye dağıtacağız" diye. Sadece SPK ya şikayet değil Allah'a havale ediyorum. İnşallah ağzınızdan pislersiniz inşallah.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın sar.sizinle bu konuda aynı görüşteyim.biz yatırmcılar hisselerimizin değer kazanmasını isteriz.düşünce para kaybediyoruz.canımız yanıyor ,doğal olarak öfkeleniyoruz.bence soğukkanlı davranmak lazım diye düşünüyorum.öncelikle bu satılan paylar halka arzdan sonra fiyat destekleme alımları.halka arz fiyatının altında alındı.fiyatı düşen bir hissede şirketin malına sahip çıkıp destekleme alımı yapması her zaman yatırmcıları rahatlatan bir durumdur.burada panikleyecek bir durum olmadığı kanaatindeyim.kişisel bir satış değil.patronun cebine girmiyor.şirketin kasasına giriyor.6 milyon tl şirket karına(2021)ekleniyor.patronların gizlice habersizce şahsi mallarını satarak haksız kazanç elde ettikleri pek çok örnek mevcuttur.tespit edilen ve verilen cezalar ortadadır.yksln'de böyle bir hadise yoktur.herşey 07.08.2020 ve14.11.2020 tarihlerinde şirket tarafından paylaşılmiştır.halka arz fiyatının altında fiyat istikrarı sağlamak için alınan bu payların ilerki dönemlerde satılacağı'da belirtilmiştir.her şey şeffafca açıklanmış ve paylaşılmiştır.bir küçük yatırımcı olarak 9 aydır yatay giden ciddi pirim yapmamiş senedin harekete başlayıp ,tavandan satış yemesi tabiki benide rahatsız etmekle birlikte karamsar değilim.sonuçta yeni mal çıkışı yok .piyasadan toplanan mallar kar yaparak verildi ve yeni bir satış olmayacağıda belirtildi.şirket kasasına kar olarak girdi.bence şirketin potansiyeline odaklanmalıyız.gelecekte hisselerimiz inebilirde,çıkabilirde.şahsi kanaatim ben şirket yönetiminin ve patronunun gizli kapaklı davranmadıkları,herşeyi açıkça paylaştıkları için takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum.bir küçük yatırımcı olarak şirkete ve yönetime olan güvenim arttı bu nedenle orta vadeli aldığım yksln hisse senedini uzun vadeli tutmaya ve yatırım tutarımı artırmaya(bir küçük yatırımcı olarak) karar verdim.size ve formdaki yatırımcı arkadaşlara başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla
Her ne kadar hisse satışı yönetim için mantıklı görünse de (bence de mantıklı) kanımca bunun şekli yanlış olmuştur.
Tavan fiyata emirleri yazarsın isteyen gelir tavan fiyattan hisseleri alır.
Ancak hisse tavan olmuşken, tavanda 2Milyon alıcı beklerken bu alıcılara tek kalemde mal satarsan panikle herkes çil yavrusu gibi dağılır ve tepki çekersin.
Yönetime olan güven sarsılır. Barış bey, hissenin fiyatlanmasını istemiyor sanırım.
şirket yetkilisi 04.05.2021 tarihinde Blumberg kanalında epeyce şirketi anlatmış, şöyle iyi böyle ,güzel teklifler geldi reddettik felan
05.05.2021 tarihinde hisseler tavan olmuş, Aynı gün akşamı KAP atıp , alttan eskiden aldığımız payları sattık demişler
normalde şirketler alıyo geri satıyo, bazen patronlar ortaklar satıyor, hiç bi sıkıntı yok
burda ki sıkıntı, TV ye açıklama yapıp ertesi gün satmaları
Tv lere çıkılmasa normal bi durum olurdu
Twıtırdan hisse pazarlayanlara SPK 5 gün içinde sattın diye ceza veriyo hep
burda da şirkete diyebilir, tv ye çıkıp 5 gün sonra satsaydın mesela gibisinden
orge de olmuştu, Patron, Blumberg e konuşmuştu, Japonya vs bi şeyler dedi, hisseler tavan oldu
ertesi gün KAP geldi, geri aldığımız payları sattık diye
madur olan varsa, SPK ya bildirin. SPK inceleme başlatıyor. Sonuç çıkar mı bilemem.
SPK
Merkez:
Telefon : +90 (312) 292 90 90
Faks : +90 (312) 292 90 00
Adres : Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) No:156
06530 Çankaya / ANKARA
KEP Adresi : spk@hs01.kep.tr
stanbul Temsilciliği:
Telefon : +90 (212) 334 55 00
Faks : +90 (212) 334 56 00
Adres : Harbiye Mah. Asker Ocağı Cad. No:6 Süzer Plaza
34367 Şişli / İSTANBUL
Fax çekebilirsiniz, şikayet dilekçesi ile
ya da E devlet , CİMER den şikayet edebilirsiniz
asla yatırım tavsiyesi olamaz
güncel..
yapılış tarzı bana pek masumane gelmedi.. bir kısmını vermiştim, bugün yerine koyduk.. inş. bunun da altına gitmez..
benzerini bntaş ta da yaşamıştım.. al sat yapabilen de kazanıyor bu çakallar kazanırken..
https://i.ibb.co/7y59k6q/Capture2.jpg
Kırk yılda bir tavan gördüm onuda patron sattı hayatımda böyle adi birsey gormedim ipek aldım kahretsin borsada adam birakmayanlara tek başınaza kalın patronlar satın asalak insanlar bundan sonra yatırımcı mumla arasiniz
verdim gitti.. bunun yerine ilerleyen günlerde aynı sektörden krdmb ye yatırım kararı aldım şahsım için.. bu şirketimize ve patroncuğumuza borsacılık hayatında başarılar diliyorum.. :)
Patron genç ve hırslı. Borsa ile de ilgili. Yatırımlar güzel bu sene çelik sektörü talebi oldukça yüksek. Çin bugün karar aldı ve çelik ihracatına ilave teşviği kaldırdı iç talebe yetişebilmek için. Demir Çelik sektöründeki üreticiler için olumlu bir gelişme. Dünkü YouTube videosunu izledim. Patron günlükçülere para yedirmem ben diyor. Dikkat ettim efsane kar açıkladığı gün de yükselişle başladı sonra gelenlere sattı 4-5 gün sonra 6lata sürdü. Uzun vadeli yatırımcı asla zarar etmez diye düşünüyorum. Ufak ufak toplamaya başladım ben bu fiyatlarda kalması işime gelir. Mutlaka değerini artırmaya devam edecektir.
Halka arz olmuş firmalar arasında görebileceğimiz nadir açıklamalarda bulunmuş patron.Açıkçası borsa ilgisi ve Fenerbahçe hissesinde yatırdığı paranın yarısını kaybetmesinden bahsetmesi hem ilginç hem de soru işaretleri barındırıyor.Şirket iyi niyet ile kurumsallığı birbirine karıştırıyor bence.Her dönemde tv ye çıktım ve hisse satış sürecinin çakışması normal gibi ifadeler ürkütücü.Benim açımdan borsacı bir patronun hisseleri hep bir planlamanın sonucuna göre hareket edebilir endişesini getirdi.Hedef ve başarının amacı yükselen fiyatlardan hisse satmak için bir amaç edinilmiş izlenimi getirdi. Elimizde hisse kalmadı satış baskısı bitti demek çok inandırıcı olmuyor bu durumda.
demek istediklerime tercüman olmuşsunuz sn. AhmetMutlu..
günlükçü dökecekmiş miş miş, para yedirmezmiş, geç babam sen o işleri..
Bir süredir takip ediyorum ve tam bir şeyler vaad etmeye başlamışken ağır saçmalamış, aslında saçmalakta değil, yarın çıkıp KV yatırımcı sevmiyoruz ya da bize UV yatırımcı lazım dediğinde, bu konuşmayı yapanın nasıl bir tavır sergileyeceği sağlam bir soru işareti...
Hani madem günlükçü için fiyatı (ağır ifade kullanmayayım) oynatarak diğer yatırımcıların kafalarını allak bullak edebiliyorsun.
Neyse takibi bırakalım. Bu da böyle bir notumuz olsun, yarın öbürgün unuturuz fln. Yatırıcısına bol şans.
bütün yatırımcı arkadaşların bayramını kutlar,sağlık,sıhhat ve esenlikler dilerim.
bütün yatırımcı arkadaşların bayramını kutlarım.saygılarımla.
yaklaşık 5 senedir trkcm dan beri şişedeyim bugün ordan biraz satıp yukselen celik aldım zamanlada eklemeye devam edecem araştırdım beğendim bi 5 yada 10 sene birlikte olmak umuduyla Allah utandırmasın
yatırım tavsiyesi değildir sadece sabır sabır sabırlı biriyim o kadar!
3,43999 kuruş hisse başı temettü hayırlı olsun. 7.10.2021 de hak kazanılacak. 11.10 2021 de ödenecek.
O tarihe kadar hisse fiyatı kardemir ile denkleşir sanıyorum. Umarım güzel bir yerde buluşurlar.
patron sattıklarını buradan almak istese 2 kademede alır.
ama satınca çöktü resmen
buda gösteriyorki patron malı boşaltmak için operasyon yapmış
yoksa 1.5 mly lot için hisse çökmez
tabi bence.
Bilançonun kokusunu alanlar yavaş yavaş paketlerini hazırlıyor...
patron sürekli güzel haber pompalıyor
ama hisse tarafında pek dikkate alan yok gibi
Patron instagram'dan yaptığı paylaşımda yükselen'in 2021 yılının ilk yarısını tarihi rekor ile kapattığını duyurdu. İzlemeye devam.
Ak yatırım rapor yayınlamış. Sanırım şirketin isteği üzerine hazırlanan bir rapor.
https://yatirim.akbank.com/_layouts/...d.aspx?ID=6194
Ak yatırım ciddiyetimi kaybetmiş ve itibarı hızla yok olmaya ilerleyen bir kuruma dönüştü.
Bilançonun açıklanmasına az kaldı.
22 Milyon üstü net kar bekliyorum. 20 milyona da razıyım.
Aşağısına inerse hayal kırıklığına uğrarım.
İnş güzel bir süpriz yapar da daha yüksek net kar açıklar..
125 mly sermayeli şirket 20 mly kar açıklasa ne olur..
bundan belki seneye adam olur.
tabi bence.
İkinci çeyrek 18 milyon geldi, 6milyon hisse satış karı geçmiş yıllar karına eklenmiş. Eski vergilerde ödenmiş.
Satışlar patlamış. Çok güzel bilanço. 2022 yılı sonunda ihracat rakamları da tablolara dahil olursa nerelere gider acaba?. İnş bu bilanço ve beklentiler hisse fiyatına da yansır.
ANALİZ-Yükselen Çelik 2. Çeyrek Finansal Sonuç Değerlendirmesi(İnfo Yatırım)
İnfo Yatırım Tarafından Hazırlanan Analiz:"Pandemi Sonrası Hızlı ToparlanmaYükselen Çelik, 151,7 milyon TL net satış açıkladı. Açıklanan net satış tutarı 2021 yılı 1. Çeyreğine göre %73 artış gösterdi.6 aylık rakamlara bakıldığında ise satışlar yıldan yıla %219 arttı. 2020 yılı ilk 6 aylık dönemde 10.512.092 kg olan satış miktarı, 2021 yılının ilk 6 aylık döneminde 24.256.080 kg olarak gerçekleşti.Şirket bu çeyrekte 32,7 milyon TL FAVÖK açıkladı.Açıklanan FAVÖK 2021 yılı 1. Çeyreğine göre %142 artış gösterdi. Yılın ilk yarısında FAVÖK %574 yükseliş kaydetti.Net kar 2021 yılı ikinci çeyreğinde 18 milyon TL olarak açıklandı. Açıklanan net kar geçen çeyreğin %32 üzerinde gerçekleşirken, 2020 yılının birinci yarı yılına göre ise %953 oranında artış gösterdi. Net kardaki yüksek artış, katma değerli ürünlerin toplam satış içindeki payının artmasına ve yurtiçinde çelik talebindeki artış ile ortaya çıkan reel tonaj büyümesine bağlı olarak gerçekleşti. Çelik fiyatlarındaki küresel artışın da net kara etkisi büyük oldu."Tamamı için:https://infoyatirim.com/wp-content/u...EA-EMAIL******
04.08.2021 14:29:29 yükselen çelik/göktürk: Sermaye artışı planımız bulunmuyor-
14.28:45 yükselen çelik/göktürk: şu anda hisse geri alımına ihtiyaç görünmüyor-
14:25:52 yükselen çelik/göktürk: Bu yılı 480 milyon tl ciro ile kapatabiliriz -
14:25:05 yükselen çelik/göktürk: Dış pazara yönelmek için ihracat ofisi kuruyoruz -
14:24:16 yükselen çelik/göktürk: şu an dış pazara yönelmek için ihtiyaç yok ama yönelmek zorundayız-
14:23:19 yükselen çelik/göktürk: 3 yeni patentimizin bilanço üzerine olumlu yansıması var -
14:22:52 yükselen çelik/göktürk: çip krizi bize olumlu yansıdı, firmalar bu yıl için ihtiyacı olmayan çelikleri almaya başladılar -
14:21:14 yükselen çelik/göktürk: çelik servis merkezlerimizin sayısını artırabiliriz -
14:20:52 yükselen çelik/göktürk: Kapasitemiz 4 katına çıktı
14:20:02 yükselen çelik/göktürk: Bankalarda 125 milyon liralık tahsili bekleyen çeklerimiz var -
14:19:30 yükselen çelik/göktürk: Borcumuzun çok üzerinde bir müşteri çeki var -
14:18:12 yükselen çelik/göktürk: Ton başına yaklaşık 1000 dolar katma değer yaratıyoruz -
14:16:53 yükselen çelik/göktürk: Emtia fiyat artışından yararlandık ama esas tonaj artışı yaşadık - bloomberg hd