Firma geri alımı daha önce hangi fiyatlardan yapmıştı? Neredeyse geldik
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Firma geri alımı daha önce hangi fiyatlardan yapmıştı? Neredeyse geldik
En son 30 almıştı
30-31 görülebilir mi ??😡
Genel kurul yarın, net 3.995 temettü de haftaya ödenecek, bir değişiklik yok değil mi.
Bugün %6 basan kimler acaba, yoksa İrcan Efe bir alana bir bedava kampanyası mı başlattı.
Genel kurulda temettü onayı verilecek, sermaye artışı için genel kurula gerek yok, yönetim kurulu isterse istediği zaman açıklayabilir.
Çok da iyi olurdu aslında, bütün mal kendilerinde piyasada çok az mal var onu da canı sıkılan birisi sattığında hissenin anasını ağalatıyor böyle işte.
SPK daha yeni şirketlere serbestsiniz istediğiniz kadar malınızı alabilirsinizi tekrar hatırlattı, İrcan Efe 40 altına verdirmemeliydi.
Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle Şirketimiz tarafından Sağlık Bakanlığı'nın belirttiği tüm önlemler titizlikle alınmıştır. Kamunun tüm yönlendirmelerini dikkatle takip ediyor ve tüm uyarıları dikkate alıyor ve gereğini yapıyoruz. Önleyici tedbirler serviste yemekhanede çalışma alanlarında özenle alınmıştır. Ofis çalışanlarının uzaktan çalışma hazırlıkları tamamlanmıştır, nöbetleşe çalışma durumu gerekli olduğunda uygulanabilecektir. Şirketimizin dışarıyla yüz yüze görüşmeleri iptal edilmiştir. İlişkiler uzaktan görüşme ile gerçekleşmektedir.
İş akışımızda İtalya bölgesinden ve yurt içinden küçük çapta ertelemeler mevcuttur. Sipariş iptalleri yoktur.
Toplam siparişlerimizde ve sevkiyatlarımızda önemli ölçekte bir iptal veya erteleme bulunmamaktadır.
Faaliyetlerimiz normal seyrinde devam etmekte herhangi bir ara verme veya durdurma planlanmamaktadır.
Önemli bir gelişme iş akışımızda ortaya çıkarsa kamuya gerekli açıklamalar yapılacaktır.
Şirketimizin daha önce pay geri alımı ile ilgili açıklama yapmıştır, bu süreç devam etmekte ve izlenmektedir, henüz tamamlanmamıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/831642
Helal olsun, adamsın sen İrcan Efe...
Tsk sn bawer, sn dvk psh da gelseydi :)
Fort dün 2650 tl verdi ve bugün bir hayli pirim yapti darısı Janta
Aslında şirketin bugün KAP'a gönderdiği haber bile tavan gerekirtiriyordu endeks de zaten onu gerektiriyordu, ama demekki tahtacı İrcan Efe'ye kayda almadı.
Siparişlerde iptal yok, gecikmeler var sadece, hisse geri alım taahhüdümüz devam ediyor diyor, bugün genel kurul var, haftaya temettü var.
Haftaya Perşembe günü temettü onayı geldi genel kuruldan.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/831712
sn bawer ky larak aldığımız temettü den vergi kesintisi oluyor mu ? yoksa kaynagindan kesilen %18 mi
onun dışında bizlerden başka herhangi bir vergi almazlar değil mi
bu arada hissemiz de tavana yaklasti
sn pit iste o belli miktarin limiti hakkinda bilgi eksikligi var
Mevzuatın son haline bakmadım ama son hatırladığım temettü geliriniz %50 si 60.000 tl ye kadar vermiyorsunuz. Üstünde beyan verdiğinizde de bu %15 stopaj sayesinde vergi iadesi alıyorsunuz. 300.000 tl gibi bir rakam başabaş noktası olmalı. Totalde 300.000 tl temettüyü geçerseniz ilave vergi çıkıyordu
Anlaşıldı sn Pıt, demekki 300 000 üstü temettü gelirlerini beyan etmek gerekir., tsk. bilgi icin
''2019 yılında elde edilen beyana tabi menkul sermaye iratlarının, Yıllık Gelir Vergisi
Beyannamesi ile 1-31 Mart 2020 tarihleri arasında beyan edilmesi gerekmektedir.''
6. KAR PAYLARININVERGİLENDİRİLMESİ
''Gerçek kişilerce, tam mükellef kurumlardan elde edilen ve Gelir Vergisi Kanunu kapsamında
kar payı sayılan gelirler aşağıdaki gibidir:
â— Her türlü hisse senetlerinin kar payları,
â— İştirak hisselerinden doğan kazançlar,
â— Kurumların idare meclisi başkan ve üyelerine verilen kar payları. (Yönetim ve denetim
kurulları başkanı ve üyeleriyle tasfiye memurlarına bu sıfatları dolayısıyla ödenen veya
sağlanan para, ayın ve menfaatler ücret sayılır.)
Tam mükellef kurumlardan elde edilen ve yukarıda sayılan kar paylarının yarısı gelir
vergisinden istisna olup, kalan tutar vergiye tabi gelir olarak dikkate alınacaktır. Beyana tabi
başka gelirlerin bulunmaması halinde, vergiye tabi gelir 40.000 TL’yi aşıyor ise beyan
edilecektir.
Beyan edilen tutar üzerinden hesaplanan gelir vergisinden, karın dağıtımı aşamasında yapılan
%15 oranındaki vergi kesintisinin tamamı (istisnaya isabet eden kısım dahil) mahsup edilecek
olup, mahsup sonrası kalan tutar (mahsubu yapılamayan vergi kesintisi tutarı) genel
hükümler çerçevesinde red ve iade edilecektir.''
Buna göre bu yıl elde edilecek Menkul Sermaye İradı beyannameleri 2021 yılı içerisinde verileceğinden oranlar seneye belli olacak.
Daha ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler aşağıdaki linkten faydalanabilirler.
https://www.gib.gov.tr/sites/default...mayebrosur.pdf
tamamdır sn Pıt, 120 temettü anlaşılmıştır, bu temettü.miktarına ulaşan yatırımcıların hesabından bankaca otomatik.mi.kesilir yoksa maliyeye gidip.dekce mi vermek icabeder.
sn bağbozumu linki dikkatlice okudum paylaştığınız kısım dışında önemli bir açıklama yok, ve 2019 a ait.
sn Pıt, 60 bin tl üstü %15 olabilir diyor , mantıklı.görünüyor bekleyip.görelim.bakalim.
Sn. foton nasıl önemli açıklama yok paylaştığım link Türkiye de Vergi konusunda tek otoriteye sahip, Gelir İdaresi Başkanlığına ait bir link. Bence dikkatli okumamışsınız:) Dediğim gibi bu yıl elde edilen MSİ gelirleri beyannamesi 2021 yılı içerisinde verileceğinden oranlar şimdiden belli olamaz. Bence siteyi ayrıntılı olarak tekrar okuyun derim. Saygılar.
sn bağbozumu günaydın, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,
Şirketten bir açıklama gelmedi, genelde toplu olarak haber veriyorlardı hatırladığım kadarıyla, yoksa İrcan Efe daha silahına davranmadı mı.
Temettüye kadar buralardan iyice uzaklaşması lazım.
4 tl civarı temettü verecek 2 nisan hisseye bak bea
çok kastılar iflas etsin inşaallah, bryat ile fiyatları eşitti bu 4 tl bryat 1.2 tl veriyor ,, insan yuh diyor artik
Hisseye zaman tanımak lazım. Er yada geç hak ettiği değerlere geleceğine inanıyorum ben şahsen. Y.T.D.
Bugün Bulgaristan tr ye olan transit geçişleri kapattı. Bu demektir ki Avrupaya yapılan kara nakliyelerinin çoğu durur. Gemi , roro vb yollar halen açık ancak bu kriz biran önce bitmeli.
Şu bir gerçek ki Jantsa bugün harikaydı... bu salgın başımızdan giderse asfaltı ağlatacak gibi...tabii ki korkup satmayanlar için...
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış oldu
Jantsa bilançoları iyi gelirse hedef 100 gelmez ise 30 rakamlar
Belki ilk yarı yıl bilançolar çok iyi gelmeyebilir ama bu virus belası ıktır olup gidiince üretim non-stop başlar ve seneyi yine iyi karla kapatabilirler.
Bu sadece Jants için değil geneli için geçerli. Ayrıca haftaya temettyü de cebe indirir bekleriz, en azından ben öyle yaparım.
FİRMA ÜNVANI ÖNGÖRÜLEN İHRACAT($) İTHALAT($)
JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 13.470.000 6.769.930
Şirket şubat ayında da Dahilde İşleme İzin Belgesi almış.