https://i.hizliresim.com/rFao69.png
y.t.d.
Printable View
https://i.hizliresim.com/y9kjCZ.png
Yabancı istediği malı alamadı henüz.Mal ky. de görünüyor.Satmaya da niyeti yok.
İşyatırımın takası azalmadan gitmeyecek gibi.
y.t.d.
https://i.hizliresim.com/AzE7E1.png
y.t.d.
Yabancının malı bitti.Satışlar karşılandı.Top yerli de artık.
https://i.hizliresim.com/tmDs07.png
2,09 altı stop olur.Direnç üstü kapatırsa fincan kulp çalışabilir.
y.t.d.
N'oldu laaaayyynnn
Yangın mı çıktı
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 25963
alt pazara alındı.Bu grupta brüt takas uygulaması var.
y.t.d.
Şirketimizin ya da bir gurubun piyasadaki hisselerden alım yapması gerekiyor. Hissemiz çok dağınık...
aslında potansiyeli olan ve bu kriz döneminde borçsuz bir şirket neden birilerinin dikkatini çekmiyor anlamıyorum.
-Bime , Çaykura , A101 ' e üretim yapıyor...
- ihracatı var...
- su ve madensuyu üretimi var...
-çok çeşitli alanlarda gazlı içecek , limonata, enerji içeceği , soğuk çay, meyve suyu , soğuk kahve gibi ürünleri üretiyor satıyor....
üretim yapılan 3 fabrikası onlarca dönüm arazisi var...
ama yinede istediğimiz harekret olmadı son 1-2 yıldır. neyse daha uzun zaman buradayız nasipse
geçen ay yönetim kurulundan 2,42 civarından 100 bin lot alış vardı...sonra aşagıya saldı kagıt tekrar alım yok...ilginç bir kagıt halka açıklıgı çok fazla...
Dönemsel olarak iyi bir 9 aylık gelebilir. Fiyat olarak makul seviyelerde. Takibe aldık. Uzunca nir süredir de burası ağlama duvarına döndüyse mutlu günler neden bu kadar uzak olsun. 9 aylık beklenti ile ufak deneme alımı yaptık.
Not: yaZılanlar kesinlikle alım veya satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen bir küçük yatırımcı muhabbetidir.
Aynı fikirdeyim, bende hissenin mali tablolarına baktım. 2020/2. dönem 2019/2.dönem ile karşılaştırıldığında mali görünüşü satışı faaliyet karı ve net karı baya iyi gelmiş. Aynı şekilde 3.çeyrekte muhtemelen iyi gelecektir.
Bunlar mali tablo tarafı ama hisse ;
Cok zor duruyor, hareketleri sinir bozucu ve bu tarz hareketler gebelik olarak yorumluyorum, umarım güzel bir doğuma doğru gider.
hakkımızda hayırlısı
Bir zamanlar (10 yıl önce) no limit (Limitsiz) takmıştım bunun adını.....bilenler bilir; her şey dahil otellerde paso bunların gazozunu, kolasını, hatta sodasını da içerdik..:) şimdi durum nasıl bilemiyorum. Yarın ortama göre bir merhaba diyebilirim.
Herkese bol kazançlar.
YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Piyasa Değeri(TL)1.252.462.500 Özsermaye(TL)*19.425.791 Sermaye(TL)58.967.161 Net Kar(TL)-3.058.318
geçen sene kristalin yarısı kadar ciro yapamamışmış.
buda kristal
Piyasa Değeri(TL)213.120.000 Özsermaye(TL)*124.417.734 Sermaye(TL)96.000.000 Net Kar(TL)2.532.553
EL İNSAF
kristal
Piyasa Değeri(TL)213.120.000 Özsermaye(TL)*124.417.734 Sermaye(TL)96.000.000 Net Kar(TL)2.532.553
pnsu
Piyasa Değeri(TL)354.073.024 Özsermaye(TL)*28.387.263 Sermaye(TL)44.762.708 Net Kar(TL)-24.478.318
ersu
Piyasa Değeri(TL)186.840.000 Özsermaye(TL)*40.242.876 Sermaye(TL)36.000.000 Net Kar(TL)211.973
pnsu
ciro birbirlerine yakın
borç 225 milyon
ersu
ciro 7 milyon civarı
2.2 milyon borçlu
kristal de borç yok
4.6 milyon artı
gülermisin ağlarmısın.
allah speklere merhamet versin, mukayese edebilecek beyinde versin.
patron desdek vermesse spek ne yapsın.
https://i.hizliresim.com/0LFpkE.png
yabancının 757.000 lotu kaldı.sonra söz yerli speklerde.ama kim götürecek bilmem.
bizim patronda mı merko gibi sermaye azaltıp bedelli açıklasa acaba.
y.t.d.
Dilime dolamıştım marshall o fiyatlarda dolaşırken dyo bedava diye
almamış olmam nasipsizlik
şimdi diğer saçma sapan fiyatlara giden gıdalara bakınca kristal bedava
merko pengd pnsu, ersu, selgd tukas
bunların borçlarına cirolarına öz sermayelerine kar zarar rakamlarına bakınca
krsital temiz aile kızı gibi duruyor.
enteresan.
Last edited by dobra; Bugün at 11:31.
Bende çok merak ediyorum merko gittiği zaman yaprak nasıl gitmedi diye düşünüyordum oda gitti.
Gitmeyen tek bu kaldı şimdi.
Ve çoğu insan pusuda bunun gitmesini bekliyor eminim. Ve gitmemekte ısrarlı hareketler sergiliyor.
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım fonları son 1 ay da 853 bin lot almış,toplam da 1.4 milyon lotu var. Onlar satmadan hissenin gitmesi zor gibi geliyor bana speğimiz her kimse fonlara ciddi paralar kazandıracağını düşünmüyorum.Bu hisseyi Uzun yıllar takip eden arkadaşlar var buralarda onların düşünceleri nedir acaba?
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç sanmam.
anlaşmalıdır o iş.
patron tahtada speğe verdi satış olarak
millet patron sattı zannediyor.
evet saatı ama anlaşmalı
sonrada spek götürmüştür.
yoksa kolaymı o iş.
bide üzerine %500 bedelli açıklasaydı ne yapacaktı spek emmi.
bide üstüne ek satış deseydi
patronun onayı olmadan spekler tahtaya girmez.
tabi bence.
bende ona parayı kamyona yüklerken hamal mı çağırıyorunuz yoksa forklift mi kullanıyorsunz diye şaka yaptım
oda
forklift deyip güldü.
Ek 26078
Merko da patron belirtilen rakamlardan satış yaptı.
Gönderdiği açıklamada 43 milyon lira gelir ettik dedi.
Bazen patronlar oluşan yüksek fiyatlardan hisse
satabiliyor.Ama spek güçlüyse bunu karşılar.
Ayrıca burda bedelli sermaye artırımı da var.
Bir yılda edebileceğini düşündüğüm karıyla borcunu kapatabilecek firma parmakla sayılır.
bir çok firma var olan borçlarını 10 senede bile kapatamazlar.
patron mahmuttttt hisse 4.20 tl görüp düşerkende aklımda kaldıgı kadar mal almıştı sonuç 0.90 tl solugu aldı ..?
yani patron mal alıyor hisseye sahip çıkıyor diye düşünmeyin..çok pis bir spek bozuntusu var aynı sahibi gibi::: zamanlamayı iyi yaparsanız para kazanırsınız yoksa çok zor..?
BOL ŞANSLAR...............şimdi buda nerden çıktı diyebilirsiniz krstl,da beni eski arkadaşlar bilir..?
Sayın sulzer yatırım fonlarının bu hisseye girdiğini yeni görüyorum. Önceleri de girer miydi? Özellikle son 1 ayda aldığı 1m lot.. siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para Dergisi 'nde bu hafta su sektörüile ilgili bir haber var. Okuyan var mı? Ben henüz bulamadım dergiyi
buralar tam dutluk
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
Haydi spekcim trene tam zamanında bindim, adam gibi kazanmadan kolay kolay inmem.
cümleten hayırlı işler bol kazançlar arkadaşlar.