Bir birleşme haberi de buna düşse ne güzel olur
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir birleşme haberi de buna düşse ne güzel olur
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birleşme olursa yanarız,öbürleri külli zararda ?
https://resmim.net/f/xpF1aq.png
alıntıdır.
ekran varmı arkadaşlar izleyebleceğimiz
3-5 kademede al-sat yapıyorlar olan bu. Yatırımcı filan kimsenin umrunda değil.
Buradan para kazanan hayati boyunca hic sinirlenmez be sabirsizlanmaz.Zira adamlar hergun ayni boku yiyorlar.Sabah bir iki kademe yulselt aksam tam aksi eksi kapat.Bir tane hodaman yokmu bu iblislere haddini bildirecek..
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Y.T.D. Kimseye kazandırmak istemedi 5 kuruş kazanmayı beklerken 3 kuruş karla portfydeki ihlgy nin yarısını sattım. halbuki arazi aldıracak para kazandırır diye almıştım. Çok kurnazlar bunlar.....
İHLAS,İHLGM, İHLAS. üç farklı şirket olarak işlev görmesi ve borsada üç şirket olarak var olmaları çok anlamsız. Aynı nitelikte şirketler. Diğer grupların yaptığı gibi bu üç şirkette birleştirilip, borsada tek şirket olarak işlem görmesi en doğru olanı.
Borsada şirketlerde yapılmadı gereken en önemli işlerden biri; imtiyazlı hisse olayına son verilmedi olur Kötü yönetildiğinde diğer çoğunluk hisseleri elinde tutan yatırımcıların müdahale etme ve yönetimi değiştirebilme şansı olmalı. Ancak çoğunluk hisseyi ele tutan şirket patronları ancak öncelikle şirket büyümesi ve karından fayda sağlayacak şekilde şirketleri yönetirler genelde.
Çok azınlık hissesi olan ve sadece imtiyazlı hisse ile yönetimi kontrol edenler yandan götürme daha fazla fayda sağlarlar, çünkü büyüme ve kardan kendilerine düşen payda küçüktür!
Bunun takasından birşey çıkmaz.Bakmaya bile gerek yok artık.
Hisseye /beklentiye inanan bekler.
Veya günlük trade edersin belli fiyat bandında.
Vakti gelmeden gitmeyecek.O zaman hissede olurmuyum bilmem.
Sanki bugün bir giprasma varrr[emoji28]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Kenan06.;4122208]Sanki bugün bir giprasma varrr[emoji28]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUO
İblisler kademelere yığmışlar malları,resmen berlin duvarı gibi.Yemin ederim çok büyük olayın peşinde bu iblisler,bize sabretmekten başka birşey düşmez.ytd
Hisseyi 150 üzerine cikaripta silkeleme yerine burada yapıyor, onun içinde çok silkeleyemiyor çünkü gidenin yerine yenileri geliyor ucuz diye. Halbuki çıkarsa 1,50 üzerine hem mal toplar hemde kimse yanaşmaz
ya.şak hisse gitmesin diyor baskılıyor tamam da bunca işlem hacmini neden yaptırıyor peki?
Takas atacak var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.22 den girdim ben de. İyi ki almışım. Çünkü Eksi endekste çok güzel is çıkardı. Hem hacim hem de para girişi olarak gelecek hafta için çok güzel umut verdi. Haftaya direnci kırma ihtimali çok yüksek. Hayırlısı olsun.
Pazartesi sabah 1.26 açılış bekliyorum eğer endeks + açarsa +500 açsın yeter
Hisseye para girişi falan yok ala vere dalavere devam
Karşılıklı işlem arada gecenlere verdiler
https://resmim.net/f/JJp45i.jpg
aylık takas
Haftaya hava güneşli ve yerler yeşil olursa mutlu eder beni. Gelsin artık. Kes 1.5. ytd
kurthan
Katar borsaya 77 milyar liralık giriş yaptı. İhlgm de bundan büyük nasip alır. 2 ler cokda uzak değil artik
bu hayat hikayeleri bitmez tabi ama gm satıp soda ya gittim şansa bak biri çok güzel bir yol buldu yürüyecek gibi diğeri hiç yoktan birleşme açıkladı,,, bende yok ama olsun yürü be gm durmayack şekilde yürü.
1.50 küçük çanak harekatı başladı bakalım neler olacak ytd
kurthan
1,27 üzerinde kaldıkça sorun yok, hedef 1,40, bwncede vermez , verirsede bir 300 bin lot almayı düşünüyorum bakalım. Ne yapacak
Suriye olayı bisti kötü etti. Tekrar toparlar diye düşünüyorum, en geç çarşambaya
Sabah 1.26 dan giremediğim için üzülmüştüm.1.16 dan girmek kısmet oldu.Önümüzdeki ay 1.60 sonrasında 2 olacağını düşünüyorum.Hayırlısı bakalım.ytd
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hiçbir şey onların tırnağından daha değerli değildir.
kurthan
Kesinlikle
Kapanışta karanlık odada 1.24 den 4.5 milyon lot civarı işlem oldu .Teknik olarak bence gayet iyi .bozmadan kapattı.Ortalamaların üstünde..Bu grafiği buraya kadar getiren güç yarım bırakacağını sanmıyorum ..flamayı ucuna kadar getirmiş... yarım bırakırsa bu kadar emeği zayi olur kendi bilir..flama hedefi 1.60 civarı ...Y.T.D
Yarın 1.26 üstünde tekrar tutunabilirse hızlanır diye düşünüyorum ..Panik geçti şimdilik ..
Öncelikle bende şehitleri mize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun, hisseye gelince trend yukarı devam ediyor. Yeni direnç 1,31 oldu artık. Yarın tekrar oraya kadar en az çıkar. Tekrar hacim iyi olursa 1,41 en az .
Yarınki açılışı26 veya 1,27 falan olabilir, ardından ilk on dakikada 1,30 üzerine atacağını düşünüyorum.yarin bu hisse 1,34 Dide gecip dahada yukarı gider diye düşünüyorum, ayrıca ihlgm salı günleri genelde yukarı çıkış yapıyor.ytd