Akbank ve garanti de bu ay kıyım vardı. Citi nin takasından 100 er milyon lot çıktı
Printable View
“ Yerli ve milli “ borsa olma yolunda ilerliyoruz. Yabancı payı %50 nin altında. Es kaza dolar düşerse, fırsat bilip her şeyi satar bu itneler
Bu byf lerde tavan taban uygulaması var mı? Mesela şu an başını alıp gidebilir mi?
Altının gidişini izlediğimiz yetmemiş gibi dönüp başka enstrümanda ufak bir short açtım. İyice kaşınıyoruz
Mb faiz kararıda aradan çıksın bakalım. Dolar ne olacak
Parite 1,16 ve daha gidecekmiş gibi. Ons bugün 1900 ü rahat görür. Eski tepesi sanırım 1923 civarı. Papazlar bugünde sabah seansı yukarı sürüp , Abd açılışına yakın eksiye geçirdi. Ordan ver elini Amerika !!!
ne oldu finans malınmı bitti ..
o degilde 1999 ..2001 daki hüsranı yaşayacagız gibi...o zamanda millet kredi cekip borsaya girmişti..tuvalet kagıdı hükmündeki hisseleri kapış kapış yapmışlardı sonra tabiki hüsran.
Bir arkadaş aradı, iki hisse varmış , çok iyiymiş dedi. Neymiş onlar dedim, saydı işte X şirketi Y şirketi. İlk defa duydum ne iş yapıyorlar dedim, cevap gelmedi 😂😂 Kaşınma uzak dur dedim, dinlememiş. Şimdi diyor maliyete gelse verip çıkacam !! XTUMY tarihi zirvesini çoktaaan geçti.
İşin garibi pandemi döneminde alsa, 3 ay sonra bu dandik hisseler 2-3 kat gitti.
Ons 1900 usd
Ayrica spekulatorlerin yeni trendi bu 4 misline gotur..vere vere gel..biraz dusur...yukari cek dondu diye atlasinlar bi daha gom..bakalim sonu nereye gidecek.
Kaz*****n olduğu yerde kaybeden de olacak. Bir hissenin hikayesi varsa, potansiyeli para eder. Piyasa değeri de bunu fiyatlayabilir, örneği çok. Fakat şirketin kaydirilmis karına bakıyorsun kar etmisligi yok, hikayesi yok, potansiyeli yok fakat hisse almış yürümüş. Ben bunu coin piyasasındaki telegram gruplarinin bazı coinleri yukarı pompalamasina benzetiyorum.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asya seansında paritenin 60 pips gitmesi , sonra altının zirve yapması ama vadeli borsaların artıda olması ilginç. Her şeyin yeşil olduğu bir gün
Bendeki verilere göre altın tarihi zirvesini bugün görmüş. ABD açılışı ile tekrar harlarlarsa daha da gidebilir
Bize 100 $ soktu....orta ve uzun vadede gideceğini aylardır yazdığımız onsun 1800 lerden soluksuz 1900 lara gelmesini beklemedik....düzeltme gelir ayağına stratejiyi bozduk....Allahtan cuma 8 bin vardı....bundan sonra al satla bu 100 $ lık farkı kapatmak kaldı...
Bu arada bu parite hareketini seçime bağlıyorum....trump gidici...
Parite onu fiyatlıyorvaltında pariteden güç alıyor daha güç alacagı enflasyon gelmedi....şuan onsun olması gereken 2008 krizine enflasyon artı krizin şiddetini koy 2.500 ons....
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 bin lotu sattık akşamı bekliyeceğiz ...it gibi diri duruyo gavurun kızı....
Dolarda yine saldırı başladı !!
Asya seansında 1980 lere gelen ons altını 40 dolar aşağı basmışlar. Altın için olağanüstü marjlar bunlar
Tepeden 70 dolarlık düşüş geldi
Ons 1981 i görmüş , dolar gidici diye sabah hafif alım dedim....ons durur dolar gider ufak ufak aldım sonra kayış koptu....1906 kadar verdiler bir baktım ala ala 83 bin lot olmuş ve zarar 30 bin....zar zor 76 dan verdik 7.5 bin zarara fitleştik....30 bin zarar gözümü kurkutunca erkenden verdim....şimdi dursa +14 bin karmış....nasip....15 gün durdum birgün gireyin dedim bana girdiler bugunu mu beklediniz onsda düzeltme için adiler....
1 saat önceden 37.48 e alıcı bulamıyorduk şimdi 38.07 de 10 bin alıyor paraya bak....83 bini ordan alsam 50 bin kar....harekete bak....
Robot kafayı yedi....doları alamıyor yada bankalar arasıyla serbest fiyat farklı....
Ne piyasa herşey karambole....usdtrfden zararı çıkardım....3 bin kara geçtik...dolarda kayış koptu....
Para altından çıkarsa, nereye gidecek ona bakmak lazım. Ordaki trendi yakalayalım bari
Mb swap kararı sonrası artık hop oturur hop kalkarız....2781 (lot yazım miktarım....ortaokul nom) iş başında....
Usdtr daldık bakalım, bir anda aşağı vermişti
Cds 550 olmuş. Az yukarıda maradona var
Way be 37.48 den al 38.79 dan sat....bir günde 100 bin tl kazan....bugun bu hareketi tahmin ettim ama onsu 1906 lara salarak beni korkuttular...gün sonu 8 bin kar ama kaçan balık buyuk....
Gün sonu 35 bin ereğli 17 bin thy ve 230 usdtrf ile kapadık...
Etegli thy %5 düştü disketten disketten sat....akşam al sabah sat....hayırlısı bakalım....