Günaydın ortaklar.Eşleşme 1.67-68 de oluşuyor.Bugün 1.71 i geçelim artık.
Printable View
Günaydın ortaklar.Eşleşme 1.67-68 de oluşuyor.Bugün 1.71 i geçelim artık.
1.64 ya da üzeri kapamalı.
Açıkçı mı yakaladılar nedir ben 1.77 den verdim gitti.
Ne oldu menderese böle devreleri yaktı gecti
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç birşey yokken 5 dakikada devre nasıl kesilir..şekilde gördük..
ancak menderesin devre kestikten sonraki düşüşleride meşhurdur yani
8 TL biz aldık günlük 8 TL de mekan sahibine bıraktık arkadaş ne şans be.Bir daha gelmem Davosa ha.
.
Herkesin kazancı bereketli olsun.Artık çalı arkasından bakacağız MNDRS'te.
Görünüşe göre pozisyon kapatmamış Açıkcılar var galiba. Yarın gapli açabilir. Tabi bu bilgiyi teyit etmek çok zor fakat tavana yapışırken hep satan A1 ve Meksa alış tarafına dönmek zorunda kaldılar
Tavanda kac lot var acaba
3 milyon üzeri var tavanda
Teşekkürler kardeş
fiili dolaşımda 117milyon lotu var diye gördüm tavandanda alıcılı kapatti 9milyon kişi sirada beklerken acıgada satamazlar iyi yolda gidicekgibi (4-5tl min)sizin fikirleriniz nedir.
Dün bilançonun olumlu olduğunu söylemiştim...konsolide çok daha iyi olur.
Acikcilar yüzünden hızlı yükseldi yarın ne olur sadece onların alıp almamasına bakar teknik temel zamani değil yarin
Dünve bugün alan globa 2,7 milyon almiş maliyet 1,94 ziraat 2,6mlyon almiş maliye 1,81 tera 2,2 milyon maliye 1,93 şeker 1,5 miyon almiş maliyet 2,00 2 gündür tüm alanlarin maliyeti 1,88 :)
2000 yılında1 liraymiş
yıl 2020 hisse 1,99
Evet arkadaşlar dün belirttigim gibi 1.71 direnç kırılımı ile sert hareketler olacagını belirttim nitekim öyle oldu yarın 2.10 direnç var orası test edilecektir, Ama beceriksiz patronun elinde olan altın hisseyi kendi götürmesse birileri gelir götürür. Hisse için güzel yerler olacagına inanıyorum tabiki hisse yüzde 40 gider lakin yüzde 5 düşse parazitler ortaya çıkıp hani gidecekti hisse pazarlıyorsun diyeceköer alışkınım bunlara aslında dogru hubvc yi 5 tl den
Glyho yu 2, 30 dan
Yünsayı 8 tl den
Ostım 0.90 krş tan pazarladım
Mndrs içinde arındırdıgı iştiraklerle daha iyi yerleri hak ediyor sevgiler
MNDRS bugün ortalama 1.887 tl fiyat üzerinden toplam 6.411.695 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, 1.99 tl tavan kapanış fiyatına göre açıkçılar fena sıkıştırılmışlardır, açıklarını kapatamayıp ta taşıyanlar yarın terleyecekler gibi,
Teşekkürler
Yarın tavan açsa şaşırmam, taban olsa hiç şaşırmam
Ben şahsen kimseye karışmam,kendim 2 üzerinde satma peşinde olurum.Zaten dün de yüzde 15'ini sattım.(daha doğrusu trade yaparken geri alamadım)
baska kagıtlar tavan gıderken dur demeyenler bır tavanda cesıtlı yasak getırıyor ılgınc bısey olmaz bundan
Evet dün dedigim gibi 2.10 direnci test etti
Uzun zamandan beri yapmadığı hareketleri yapmaya başladı +6-7 ler den saniyeler içinde - ye sonra tekrar + neler oluyor acaba. Tahta da savaş mı var yoksa (gerçi açıkçı da yok yasaktan dolayı). Takasta iş alışta 5 milyonu geçti, global satışta 3.3 milyon geçti ancak globalin takası - de açığa satış yasağı var kimin malını satıyor acaba nerden virman gelecek.
alçalan üçgen yapıyor gibi 1.90 altına inerse sert niş olabilir.
Sabah 2.11 den 1000 adet aldim. Az once 1.91 den sattim. Bugünkü zarari yaptim rahatim bugün.
2gündür para girişi var dün 8.sirada 5milyondu bugün 3 milyon 9.sirada .
alıclara bakıyoruz :iş almiş 4,8 milyon maliyet 2,02, ak almiş 1,9 maliyet 2,04, vakıf 1,6 milyon almiş maliyet 2,07 ,garanti 1,3 milyon maliyet 2
3günlük alıcılara bakınca iş 3,6 milyon maliyet 2,02 ziraat 2,7milyon maliyet 1,87 ,vakıf 1,1 milyo maliyet2,28, yapı kredi 868k maliyet2,10 ak667k maliyet 2,4
Bildiğim kadarıyla ,eskiden Menderes usa'ya çok ihracat yapıyordu.
Bu yükseliş ,yeni sipariş olasılığından mı acaba ?
Daha önce belirttigim 1.64 kırılımı ile 1.71 direnç zorlar üstü sert hareketler yapar dedim, dünde 2.10 direncini deneyecek dedim 2.13 denedi biraz sapma oldu, şimdi dalgalı hareketler yapıp geri gelecek ve biraz dinlenme sürecinden sonra tekrar sert yukarı yapacak. O dinlenme sürecini izliyecdgim
https://resmim.net/f/Aw9RNx.png
alıntıdır.