Bu ne acele legend adamlar kac ayda buralara getirdi...
Printable View
Öncedende söylemiştim 79 da GAP’ı var oraya değmeden gitmeyecek spek diye hala aynı fikirdeyim, ama kendi bilir inenden fazla binen oluyor etrafımdan biliyorum:)
Sizce nedir siren
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördü 79 u şimdi toparlasın artık nereye götürüyorsaRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devre kesti
Kacta kesti
Ne olsa buna giriyo..
Gap dediğin tek lotla kapanır bu kademeye veriyor
Sahte gurmeciler tadına bakıyoruz deyip karınlarını doyurdukları gibi [emoji41]
Çok cazip geldi birazda burada soyusleneyim diyerek 080 sen daldim arkadaşlar. Hayırlısı bakalım.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan tavana yapıştırırsa çiğköfteyi gerçekmiş gurme diycez,,[emoji23][emoji23][emoji23]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıymetli kardeşim bunun lot kaybetme derdi yok.8 yıl oldu ihlasta bundan artık eminim bu hissede nominal üstü yok.sebep nominal üstü aklı başında kimse bunu almaz..pigme bunu gayet iyi biliyor.bak iheva ihgzt işlem hacmine...o yüzden yıllarca nominal altı git gellere devam edebilir..90 üzeri boşalt 70 lerden topla şimdilik böyle gider...fakat nominal üstü kime mal satacak...şerefin olmalı ki itibarın olsun.ky da anladı sonunda bulaşmaz kimse nominal üstü buna.ytd
79 kapatma derdinde mal, mülk, vatan, millet, islam düşmanları
Gözümüz aydın, gap de kapanmış:)
Sportiflere bu sefer kırmızı kart hakemden değil spk dan geldi, 11 oyuncuda birden atılırmı yaa.:kahkah:
Nezlinde rusya ve turkiye savasina istinaden, aslinda trump, cabuk cikin suriyeden diye tutturdugu vakitte, satir arasi turkiyede nukleer silah var falan getirdigi twitini acip bakmani oneririm. Bu ne perhiz lahana diyecegin twitten sonra 1 kac gun icinde borsalarimiz costu... amerika aslinda benim degerlendirmeme gore rusyaya sopa gosterdi...
Turkiye ile rusya asla savas olmaz kanisindayim.
Kardeşler gerginlik kimseye yaramaz hepimize giren girmiş... Birbirimizi üzererek bir sonuç alamayız... Dilerim rabbimden cümlemizi bu pislikten en kısa zamanda kazançla ayrılmayı nasip etsin...
Buraya gelip giden spek in çanak yalayıcılarınında gazına gelmeyelim....
Kalın sağlıcakla.... [emoji4]
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet sıkıntı stres yapmayın lütfen özellikle birbirimizi kıracak cümleler den kaçınalım bizler ülke olarakta bu kan emici grupta da ne badireler atlattık bunu da atlatacağız inşallah.fiyat iner çıkar hepimizin canı sağolsun.
ben inanıyorum kısa sürede hakimiyet sağlanması gereken yerlerde başarıya ulaşacağız ve ortam sakinleşecektir.şu an saha da olan tüm birliklerimize Rabbim yardım etsin muzaffer kılsın.şehitlerimizin şehadetlerini kabul buyursun ailelerine ve tüm ülkemize sabır versin.
Amin amin amin Allah razı olsun ortak.
Endex de toparlar , para da kazanılır, hisseler geri yerine de gelir hatta geçer ...
Ama giden canlar geri gelmez ...Allahım memleketimizi korusun inşallah
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun inşallah...
İnşallah daha fazla kayıp yaşamadan bu süreç biter ...
Zoruma giden, içerideki hainler imha edilmeyip huzur ve sefa içinde yaşarlarken yalnız sınır dışındakiler düşman kabul edilip şehit vermemiz bir başka acı.
yarın endeks şöyle 112,000 denerse sizlerde de 0,69 denersiniz.bugün adamlar oturdukları yerden bir tuşla ne yaptılar gördünüz mü.
wiki de yayınlanmış yanılmıyorsam sene 2004 yılı tarihli bir sızıntı bir rapor, türkiyenin suriye sınır şerit bölgesinde oluşturulacak bir tampon bölge ve olası etkilerine dair bir yazı. alakasız bir konu araştırırken komple teorilerine kafayı takmış bir amerikalı videosunda rastladım tabi yazının kendisini göremedim...
dahası akdeniz petrol mevzusu varken bizi rahat bırakmayacaklar...lakin sonuç itibarile enerji kaynaklarından payımızı alacağımızın anlaşıldığını düşünüyorum,
Bu süreç içinde borsaların uzun vade de çıkışta olmasını bekliyorum
evet yarın ne yapar bu kağıt cuma mübarek gün.
Çatırçutur düşünce aldın galiba yarın ne olacağını soruyorsun [emoji23]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Az teknik tuknuk bakın allah rızası için belki işinize yarar
sepek kardeşim sana diyorum:evil:
Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü
Milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini korumayıp hukukun üstünlüğünü hiçe sayan kim varsa...
oksijenim kendine iyi bak ben foruma karşı ilgimi kaybettim sanırım gene gelirim tabi :kahkah: