5 yıldır bekliyorum. En az lotta olduğum zamanda satıldı. 4 yıldır satılacak. Dayanamayıp gümüşe girdim. Yine de Azda olsa var. O fiyata satılır mı bilmiyorum. Elektrik santralinin 3 kere ihaleye soktular teklif veren olmadı. Bu aynısı olabilir.
5 yıldır bekliyorum. En az lotta olduğum zamanda satıldı. 4 yıldır satılacak. Dayanamayıp gümüşe girdim. Yine de Azda olsa var. O fiyata satılır mı bilmiyorum. Elektrik santralinin 3 kere ihaleye soktular teklif veren olmadı. Bu aynısı olabilir.
Borcu çok sermaye yok satilsada 400 milyon borcla en fazla 200 milyon olur dedim. Çünkü sigorta bedeli yanlış hatırlamıyorsam 500 kusur milyondu borcu çıkınca sanki fiyat eder.
Yanildik belki de ihalede alan olmaz haklı çıkarız. Herkese bol kazançlar.
Borçlar yok her halde ihale de anlayan bana da anlatsın ytd..
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GEÇMİŞ DÖNEM BORÇLARI
5411 sayılı Kanunun 134. maddesi ve Yönetmelik Geçmiş Dönem Borçları başlıklı 25. maddesi kapsamına giren borçların, ihalenin Kurul tarafından onaylanma tarihine kadar Yönetmelik doğrultusunda işlemlerin tekemmül ettirilmiş olması ve 6758 sayılı Kanunun 20. maddesinin 2. fıkrası kapsamında Fon Kurulu tarafından bu borçların FETÖ/PDY terör örgütüne aidiyeti, iltisakı veya irtibatı olmayan kişilerle gerçek mal veya hizmet ilişkisine dayanması şartıyla, İhale Bedelinden ödenmesine karar vermeye Kurul yetkilidir.
5411 sayılı Kanunun 134. Maddesi, 6758 sayılı Kanunun 20. maddesinin 2. fıkrası ve Yönetmelik Geçmiş Dönem Borçları başlıklı 25. maddesinde düzenlenen şartlara uygun olmayan müracaatlar Fon tarafından dikkate alınıp ihale bedelinden ödenmez.
arkadaşlar bugünlerde zannedersem bilanço da açıklanacak. Eğer bilanço da olumlu gelirse gözaltından çıkma başvurusu yapılabilir mi. gerçekten bilen bi arkadaş cevaplayabilir mi
Piyasadaki lotların el değiştirmesi ve korkup satanların lotu bitti. Teorik eşleşme şuan sadece 890 lot. Alımda bekleyen 2.9 milyon lot. İhaleden önce gözaltından çıkarsak eğer tahta nefes alır hacim ve ilgi artar. Tek lot satmadım hala hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım herkes kazançla çıkar kağıttan çünkü çok emek verdik çok sabrettik.
İki gün önce bir çakal vardı nereye kayboldu acaba leş kargası gibi milletin elindeki hisseye gözünü dikmişti.
Arkadaşlar; Tahtayı yapanlar çok acımasız. Siz siz olun bu kağıda inananlar, aylardır sabırla bekleyenler malını ÇAKALLARA kaptırmasın, kandırılmasın. Bu kazanç Bana yeter dediği fiyatdan da malını versin. Benim şahsi görüşüm beklenti ve Oyun BÜYÜK 💰 , Belli ki Tahtayı yapan çakallar Kendi aralarında büyük pazarlıklar yapmışlar . Mal el değiştiriyor. Satış haberi ile birlikte Forumlara it’lerini saldılar ky.tedirgin ettiler. dikkatli olun..!
Cümleten İyi akşamlar....
Dönen varlıkları toplamı 800 milyon tl olan Royal halı kdv dahil 510 milyona satılıyor olmasının anlamı nedir sizce ytd
Bakın burası önemli ytd
2012 degerlemesine göre toplam varlıkları 800 milyonluk şirket kdv dahil 510 milyon gibi bir rakama satılıyorsa burada bu şirketin faaliyeti ile ilgili güncel alacak ve ödemeleri yeni alan kişiye devr edilecek anlamına gelir buda bu şirketin faliyetinin devamını işaret eder tmsf atandıgından itibaren dondurulan borçların ödemesiyle mükelleftir şu anki faliyetiyle ilgili yükümlülüklerden muaftır aldıgı çek kasasındaki parası ödeyecegi borç arasındaki karlılık neçıkacaksa o kadarı üzerinden belirlenen fiyattır bu yani eski sahiplerinin sahip oldugu arsası makinası isim hakları gibi varlıklarının satışı bu bence ytd
Atlas halı mesala Tmsf yönetimden önce royalin degildi ama nakipogullarınındı tib birleştirdi ytd
Ve gelen bilançolar royal atlas halı ve iplik üzerinden geldi ytd
sonuç? satalım mı?
Umarım sonu asyab gibi olmaz.Satılacak diye diye bakanlar bağırdı durdu, sonunda kilit vurdular.gitti paralar.inşallah bu satılır,iyi para veren olur.
1-Arkadaşlar Portakalla elma, elma ile armut karıştırılmamalı.
2- Şirketi bilmeden sırf yazmak için yazı yazmak doğru değil vebaldir.
3- 3 yıldır şirketi arıyorum farklı kişilerle görüştüm hepsi şirketin iyi yolda olduğunu
bu yıl ise piyasada iyi oldukların söyledi.
Özetle şirket üretim yapıyor, satışlarını artırıyor.
Umarım iyi fiyatlara satılır.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bankasya da gümbür gümbür çalışıyordu arkadaşlar.ihale günü akşama kadar ses seda çıkmadı.akşama da darbe,ertesi gün de jet hızıyla şutlandı...ne çabuk unuttunuz...umarım,bu böyle olmaz tabii.
Sizin amacınız ne acaba anlamadım kafana yatmadıysa elinde varsa tavandan sat. Yrd.
2 yıldır burdayım, kimler geldi geçti burdan. Ne kavgalar ne tartışmalar gördük. Nerdesiniz eski dostlar bi ses verin, o gün bugün oldu. Yanlız kaldım bu diyarlarda elimde hissemle :(
mamadov, anka, muric, royalci, otomasyoncu, alfred, ekonomist, aynalı, sözdemir, trader, hayali
Neredesiniz eski dostlar :(
Piyasalar yangın yeri. Sakinlik iyidir hata yaptırmaz. Çok şükür bu yangına “uçan halı” Royal ile yakalandık🙏 Royal ile ilgili beklentim büyük o yüzden tüm riskleri alarak beklemeye devam. Herkesin şansı bol olsun.
Ytd.
Ben burdayım dostum eskiden beri ama pek yazmam foruma az var ama daha tek lot satmadim
Taban yiyecek ne vardı şimdi
Bu kadar çabuk beklemiyordum sallamaya erken başladılar. karşımızda aç gözlü bi ekip var kimseye damla düşmemek için ne gerekiyorsa yapıyorlar
Bir haftada 2,5 milyon lotu süpürdüler. Daha yetmedi galiba.
Şirketin satış fiyetinin hisseye oranı nedir. Hesaplayan var mı ayrı ayrı fiyat yazdıkları şirketlerde royalin. Bir bu fiyatlar dışarıdaki hisseyemi yoksa şirkete biçilen değer mi çözemedim. Bu şirket 5yil önce iskontolu olarak 4,5 TL ye satıldı. Sağlam bir spekle iyi iş yapabilir. Yıllardır tmsfden kurtulmasını bekledik. Çünkü yonetemiyorlar. Eren holding filan alırsa ihya olur. Ama bence döviz için gavura verecekler. Katarlilar olabilir.
Millet panikleyip satmış ben bı 5000 lot daha aldım. Her yerde saçma salak yorumlar yapmışlar. Bir kaç güne birileri toplar sahibi istediği fiyata getirir.
Kim satmış kim almış taployu bir üstadımız paylaşabilir mi acaba