Rakamlar hakkında bir Bilgi bir olağan şüpheli hasta adayına ortalama 5-6 test yapılıyor minimum bunlarında toplam test sayısına dahil edildiği düşünülüyormuş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Rakamlar hakkında bir Bilgi bir olağan şüpheli hasta adayına ortalama 5-6 test yapılıyor minimum bunlarında toplam test sayısına dahil edildiği düşünülüyormuş
Önümüzdeki hafta da düzgün yasaklar uygulanırsa 2 3 haftaya bu dalgayı atlatma yoluna giriyoruz demektir. Aşı bulunmadığı surece sonbaharda tehdit devam ediyor olacaktır. Bir de turizm malesef çok sıkıntı her turist potansiyele covid taşıyıcısı olacak ve verdiğimiz emeklerin çöpe gitmesi söz konusu olacak, turizm yapmazsak da ekonomik olarak çok ciddi sıkıntı olacak, her türlü sıkıntı.
Saat 21:00’de balkonlara çıkıp İstiklal marşımızı söylüyoruz ..
Cumhurbaşkanı 21’de yapılacak etkinlik öncesi ulusa seslenecek
rakamlar umut verici.
insallah azalarak gider. buyuksehir izolasyonları ayni zamanda buyuksehir içinde de yapilan izolasyonlar çalışıyor gibi görünüyor.
fakat gelir üretemeyen çok insan var. üzücü olan da bu.
insallah komsu komsuya akraba akrabaya iftar olayina girilmez. buna cok ciddi uyari bilgilendirme lazim.
Lahrade %15 daralma bekliyor
İzmirde müthiş bir coşku var. :bravo:
Daim olsun, her 23 Nisan böyle olsun. :byr:
Istiklal marşımızı okuduk, belediye hoparlöründen de yayınlandı, havai fişekler atıldı, alkışladık eve girdik!
Ara sokaklar bile inledi. Kimin aklına geldiyse takdir ettim. Milletimizede helal olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada 2 kere söylendi ilki provasıydı sanırım
Usdtry 6.9595
Atam bu geceyi görse ne derdi acaba ?
'' Efendiler siz konuyu çok yanlış anlamışsınız. Ben size meclis değil bir fikir bıraktım. ''
O raddeye geldiyse kötü
O raddeye gelen adam anlatmaz , istesede annatamaz
O şekil bi hapsede biri bişey anlatsin deye gonulur ceza vermeğe deyil
Yani hangi amaçla bunu uyguluyan varsa Başarısız
Jose kardeşim başarılı
Keh keh
Adamnarın her işi lavubalilik
Lavubalilikte zıvanadan çıkmış adamlar
He he dunyayı yonetiyoğuz
https://www.paraanaliz.com/2020/ekon...e-kadar-46283/
mutlaka okumanız gereken bir yazı daha kaleme almış Kerim Rota..
yazıdan can alıcı kısım;
Alıntı:
Kalan dövizinizi getirin, itinayla satalım.
BDDK aktif rasyosu ile TCMB dışında tutulan dövizlerin de TCMB ile swap’a konu edilmesini istiyor. Peki, bankaların dışarıda ne kadar dövizi kaldı?
Geldiğimiz noktada 97 Milyar dolarını 89 Milyar rezervi kalmış olan TCMB’ye emanet etmiş bankalara Ankara’dan verilen mesaj şu “Bırakın bu uluslararası kuralları, dışarıda tuttuğunuz son dövizlerinizi de TCMB’ye getirin. Sizin dövizlerinizle daha savunulacak çok kur seviyelerimiz, ödenecek çok dış borçlarımız var. Likidite yönetmeyi de, piyasaları da hepinizden iyi biliriz.”
https://m.youtube.com/watch?v=isPpiJYpwj8
baska yerlerde okuduklarim da dogruysa insan ustunde bugun denenecekti diye hatirliyorum.
enfekte oldugun virus sayisini masal zannediyordum dogruymus ablam o onemli diyor.
ace2 reseptoru esas olay bu. buna tutunup hucreye giriyor.
Kılinik pisikiyatristim
Ofise pardon muayenehaneye gelen akıl ve ruh hastalarının çocukluğuna inerim çözümsel yani
Ya bunnar
Hastalığın ilk çıkış noktası yarasadan başlasa ya madem
Tersten geriye doğru ilerle işte, gerile yani
Bi yarasa iyileştir yarasın koçuma de eve yolla devamı gelir
Ha bunnar şimdi deli gibi hasta yarasa ararlar
Onun çözümü de şu
Önce elindekini yarasaya zerk et sonra iyileştirmeye çalış
Hastalıklı yarasaya nerde raslıycan yoksa tırafik çevirmesinde mi?
TELE1'de Sinan Meydan konuşuyor, şimdiki yönetim cumhuriyet değil III meşrutiyettir diyor, hakikaten de öyle.
benim gelir sorunum da olmaz zira zaten evden çalışıyorum.
hal böyleyken (bence en büyük sorun ekonomik olarak etkilenmek) dayanılmayacak olan kısım nedir onu anlamadım?
alışverişi online yapıyorum her şeyi getiriyorlar
yürüyüşe çıkacaksam online gelmeyen şeyleri de çıkıp alacaksam..kalan sorun nedir?
AVM'ye gitmemek mi? ben zorla gidiyorum AVM'ye.. hiç sevmediğim şey
gece çıkamamak mı?..Türkiye'nin gece hayatını zaten sevmiyorum. Yalnız çıkan kadına yollu gözüyle bakılıyor en lüks yerlerde bile. Üstelik alkollü mekanlar gereksiz pahalı bu ülkede.
Otomobile binip 200 basamamak mı? Karbon izi yüksek faaliyetlerin hiçbirinden öyle büyük keyif almam. Mümkün mertebe uzak dururum.
Tek özlediğim şey sırt çantalı gezilere çıkamamak (ülke dışı). Birkaç da insan özlüyorum o kadar.
normalleşirsek ilk işim de bunlar olur.
Onun dışında benim olağan hayatım zaten sizin "ne kadar dayanılır" dediğiniz şey :D
yani cevap: sonsuza kadar.. ne kadar ömrüm varsa.
Lahrate sallama anlamına geliyordu .
Onu yazmamışım düzeltme yapayım dedim
Lagarde Eurozone başında beklentisi Gdp öyle olacağını varsayıyor .
Bu iOS salak biraz özel ismi Hintçe kelime telavüz edip yazıyor daha gelişmesi lazım bence
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Benim daha başka sorum var .
Elektriği de komple iptal edelim tüm dünyada .
Kaç gün kaç hafta kaç ay kaç yıl [emoji85][emoji85][emoji85]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
burada (Ankara) bugün bile 2'de marketler kapandıktan sonra en az 3-4 tane ekmek dağıtım aracı geldi.
yarın hayli hayli gelirler diye düşünüyoruz.
evde ekmek tüketimi sıfıra yakın aslında da oruç tutanlar olduğu için bir heves pide alınır gibi.
haftaya da kendim yapacağım ben pide. başka bir gün için de börek yapacağım. (evet böyle planlı işlerimiz)
çok bir tüketimimiz olmadığından böyle böyle geçer gider zaten.
Fransa'da bir arastirma sonucunda, olmasi gerekenden az, sigara kullanan corona hastasi oldugu tespit edilmis.
Bu cercevede hastalarda ve saglik peronelinde nikotin plasterlerin denenmesi tavsiye edilmis.
https://www.qeios.com/read/article/574
https://www.qeios.com/read/article/571
Sigara icenler biraz rahat nefes alabilirler (virüs acisindan):)
Bu firmalar patates cipsini nasıl gevrek tutabiliyor benimki yumuşuyor hep bir formülü var mı onun
Ben değildim.
Olmaaaz. Neyle içti. Gazozla mı suyla mı . Şat mı attı. Bunlar önemli detaylar. Öyle içtim, hadi beni uçur falan yok.
Daha racon öğrenecek. Federaller kimlerdir, corona ilacı nedir, ekşi maya nasıl yapılır, ekmek, şarap nasıl yapılır bunları bilmesi lazım. Daha hava bükmeyi, trolleri ürkütmeden nasıl yaklaşacağını öğrenecek.
Bu meclise girmek zordur .
Namaste [emoji120]
New York menşeli Jefferies LLC global döviz işlem masası başkanı Brad Bechtel “Merkez Bankası dolar/TL’yi 7’nin altında tutmak için çılgın gibi savaş veriyor, ama görünen kaybetmeye mahkum olduğu†yorumunu yaptı. “Savaşmaya devam ediyorlar, ama piyasa da üstlerine gelmeye devam edecek. Uzun süre dayanabileceklerini sanmıyorum, bir kaç gün içinde havlu atabilirlerâ€.
Saygilar.