Nejat eczacıbaşı'nın kemikleri sızlıyor fiyat edenin üçte birinde işlem görüyor ne kağıtlar 16 yaptı bu hisse hala patinaj yapıyor
Printable View
Nejat eczacıbaşı'nın kemikleri sızlıyor fiyat edenin üçte birinde işlem görüyor ne kağıtlar 16 yaptı bu hisse hala patinaj yapıyor
yemeyenin yiyesi yiyenin kusası gelen yemek gibidir ilaç
Burada yerimizi alalım artık.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş geldin, Yalnız Kurt!
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah hayirli olur. Kokuları takip etmeyi severim [emoji6]
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar,
ECILC 2020/6 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...-acklanan.html
Saygılar
dactıır yaz şu altına kaçıran kıza VESİFİX:one: koku mahalleye yayılmış :hah: yatırım tavsiyesi değildir
https://i.hizliresim.com/oMdMnu.png
Cıtı çakıyor mu,alıyor mu?
yabancılar tarafından alınanlarda nerdeyse z irvede
kokusu yakındır cıkar ytd
Boşuna tartışmayın. Bunlar yabancı falan değil. Karanlıklar prensi Bülentin rezerv hesapları. Bir alıp bir satarlar. Gerçek yabancılar yıllar önce bu perili köşk hisseyi terkettiler.
Kambiyo kârı,eklenirse,ki en büyük kozu o...3 lü. Tepelerde misket oynarız artık....
İyi geceler dostlar
Ecilac ilaçla işi olmayan bir şirket
Acaba Kartal GYO adında bir şirkete dönüşür mü ilerleyen günlerde
Bu arada kiler iki üç tavan çekti
Mutlu GYO eski adıyla nerelere geldi
GYO su olmayıp gitmeyen tek şirket ecilac oldu sanki
19 Ekim de kartal belediyesi toplantısı var.o tarihe kadar iyi prim yapabilir artık
Ayrıca alka kağıt bile bilmem nereye çıkmış selpak markası bile bu hisseyi iyi yerlere getirir diye sesli düşündüm
Asla yatirim tavsiyesi ile
patron vat69 müdavimi spek pürtelaşsokağı sakini tencere kapak cuk bulmuşlar birbirlerini y.t.felan değil
Tahtayı yapan arkadaşlar maşallah at hırsızı gibisiniz sanki tahta ECİLC değil masa sandalye batık hisse tahtası.
2-3 kademeye iş yapıcaz diye bir ton mal uçtu gitti.Şimdi uğraşıp durursunuz geri alacağız diye.İstersen o malı kaptıran patron sen ol.Geçmiş olsun.
Demek bu yüzden bu kadar kastırıyordunuz.
Saat 16.55 te iş taırımın aldığı lot 6.000.000 Lot MALİYETİ 7.30 LARDAYDI malı bir sattılar pir sattılar şu an içinse saat 17.300 iş yatırımda kalan lot alımda 715.000 lot maliyeti 6.60 lara kadar indirdi büyük operasyon çekt, iş yatırım
neredeyse tavandan döndük ya artık cift hanelere ilerlesen ne sacma kagıtlar nerelere geldi artık sıra sende
Böyle operasyon olur mu allah aşkına yapma ne olur..
Sen yaparsın tavan zaten olmuş, ertesi gün %5 yukarı açıp kendi lotlarını alarak tavana kadar götürürsün sonra millet bak nasıl atlıyor..
7 milyon lot mal alacaksın tavanda 1 milyon lot varken onu almadan herkese vereceksin elini boşaltacaksın..:)
Kime satacaksın o 7 milyon lotu? Bu 7 milyonun sattığı 6 milyonu kendi aracı kurumları değilse ben bu işi bilmiyorum..
Bir fırıldak döndürdüler de bakalım belli olur haftaya
dunku mal çıkıstan sonra ky da sattı zararına herhalde yazık oldu