Swap konusunda Japonya tamam..
Pekin zaten gelecek..
Reis tahsislileri kaçtan kime satar bilmem
Sanırım Türkiye'ye dolar yağacak
Bilemiyorum
Printable View
Swap konusunda Japonya tamam..
Pekin zaten gelecek..
Reis tahsislileri kaçtan kime satar bilmem
Sanırım Türkiye'ye dolar yağacak
Bilemiyorum
Halkbank 2020 1Ç karı 1.128 mlyr
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halkbank'ın 2020 yılı 3 aylık konsolide net karı 1.128.438.000 tl (2019/3 aylık: 172.761.000 tl)
Küresel gerginlik yerini savaşa bırakacak derken savaş yerine korona çıktı. Çok ilginç bir rahatlama yarattılar savaşmadan. Şehirlerde 3. Dünya savaşı olsa bu kadar insanı evde tutup ekonomiler bu şekilde durmaz idi.
Çok değişik bir çözüm buldular. Ne orduları yiprattilar ne insan ne binalar...
ABD nin çin ile yaptığı anlaşma sonrası korona başlaması da tesadüfün bu kadarı.. kesin tesadüf..
Böcek yemişler bilmem ne.. hee
kaset gibi sarıyorsun.
bunlar konuşuldu,bitti
Büyük rallienysnc.... Korona matbaa rallisi...
Vallahi bir firsati cikinca ben bu lagimdan kurtulacagim, ABD ile devam edecegim. Onde iken birakmak lazim, akintiya karsi kurek cekmenin anlami yok.
Bence borsalar en az 2 yıl düşecek. Bu nedenle büyük para bağlamıyorum. %10 ile al sat yapıyorum. Migros örneği gibi borsalar düşerken çıkan senetler olabilir. Belkide halkbank bunlardan biri olacak.
Dün çok net değildim, bugün biraz daha netleşiyor, ibre dövize doğru gidiyor, 6,850-6,550 arası her yerden tekrar dövize geçerim.
Derinlik atamiyorum, twitterim bozuldu.
Temel olarak işler kotu. Farketmez para basildikca sıkıntı değil. Borsa düşmez. Ralli. Her türlü. Para sonsuz istediğin kadar basıyorsun..
1929 krizi gibi ABD işsizlik oranı. Eee kaç borsası ? 23,000..
Neden basıyor adam..
Hedef feyza
Mega procede para batmış farketmez alo matbaa canlı yeni seri baş oradan tak şak.. para dediğin matbaaaa... Sonsuz.....
Rus uçağı düşürüldü sonrası aylarda THY kaç idi ? 4,80.. seferler her yere vardı şirket çalışıyor idi..
Yurtiçi yurtdışı uçuşlar yok kargo var belki bilmiyorum kaç 11...
Hahahahaha
Tombik dolar bilnco tutuyor. Dolar olarak ayni yerde. Orda devletin teminatlari var galiba, fazla dusmesine izin vermediler.
Dolar/Japon Yeni hedgeleri var onun. Onlar acik degil.
Soda Anadolu cam Trakya cam in dövizleri de Şişecam a eklediğimizde ülkenin bir numaralı şirketi dövizi olan
Şişecam.
Ve bu şirket halen yerlerde fiyati
Ahahahahhahahah
Döviz verilerinde yaptığı işe göre bakarsak ipek ve kozadan başka karlı çıkan olmayacak. ipek ve koza için 20-25 lira diyen olursa kızmayın adamlara. Akın ipekden dolayı o şirkete hep mesafeli kaldım. devlet devir alsada altı kirli.
20 mayıs ta halk ve vakıfın tahsis işi bitiyor
şahna ortağım nerelerdesin petkimde socar pis soktu. ne durumdasın?
Woww işte başkanlık sistemi farkı... 1 haftada iş bitti..
Ralli
5,22 + - 20% işi kaldı haftaya sorunuzun cevabını alacagiz
Şişecam da ocaktan beri birlesecek hahahahaha
Yok yahu, ordaki sanayici aglaklara bakma sen. Bizler nasil Sulununun kotuleyicileriysek, onlar da Petkim'in kotuleyicileri.
Tek fark Petkim'in 2 senede 5 kat artmis olmasi. Firsati kullanmadilar temettu zart zurt deyip. Simdi de hepsini Azerilere atiyorlar.
Azeri kardeslerime laft soyletmem ben. Yahsidir?
Socar tabi ki sokacak. Ismini bile tam bulmus en basindan. Adamlarin derdi yatirimciyi zenginlestirmek degil ki. Ayrica Petkim'in %20'si Goldman Sachsda. Kimin eli kimin cebinde belli degil.
Oranin kasarlilarina takma bence sen. Petkim 3 iken 130'daki Tuprasi ovuyorlardi temettu zart zurt diye. Petkim hala 3, Tup ise patlak.
%10 senetleri sattım. artık taşıyıcı alıcı satıcı değilim sadece içiciyim, dudak tiryakiliği gibi. :) senetlerde durum bu. uygun yerden döviz kovalıyorum. 8-10 gün içinde ful döviz geçişi olacak.
ehtiyarlamışsın sen
heyacana gelemiyorsun.
Cok stres oluyor KD tutunsuzlukten. En azindan Tombikteki gibi "bugun %10, dun %10, helak olduk, borsayi kapatsinlar seyle savasamiyoruz" demiyor!
Birleşme tebliği yeni düzenleme gelir ise olası birleşme çağrı fiyati borsa ortalaması yerine adil fiyatan gerçekleşme olur ise adil fiyat raporu kaç çıkar ise o fiyattan çağrı olur..
Birleşme ve ortaklıktan ayrılma kanunu var israrla tebliğ çıkmıyor..
31 Mart'ta son fikirler alınacaktı.. 2 ay daha oldu..
Buna oynanır ama 7dolar yeni sermaye ve kurla 50 TL'den örnekleme 150 milyar adil fiyaat mümkün değil..
Kurun 3 TL ye inmesi gerek deftere göre
Borsa ortalaması eski tebliğe göre bir cacık olmuyor
Offf gene hayallere kapıldım amuke
Pamukbank birleşmesinde 1.5 milyar dolar koyduydular... Hacii azdırıyorsun beni kamciliyorsun..